Lead and Gold: Gangs of the Wild West-PC

poruka: 4
|
čitano: 1.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Oni koji nisu upoznati sa  Lead and Gold: Gangs of the Wild West još je jedna odlična pucačina koja u centar pažnje stavlja divlji zapad. Nemate vremena za čekanja, uzjašite svog konja i krenite u avanturu. Ili ne? Ne, ovo je žešće, gomila bandi samo čeka tebe...

Pred vama je vjerojatno najžešća pucačina na Divljem zapadu, s hrpom dvoboja, napucavanja po konjskim štalama, barovima i gradovima. Nema se tu što puno za reći osim... hm, da. Ovo je multiplayer orijentirana igra, okupite svoju ekipu i pokažite drugim bandama tko ste i što ste.Sta vi mislite oceli ova igra nadmašit Red Dead Redemption?!?!.Naravno dolazi za PC!!!!!.

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 18:56 (Frle).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Igrao sam igrica je strava po meni malo prebrza kao da igram CS možda nakon nekog vrijemena legle

stjepwan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma igra je smeće, napravili su je amaterski tim pod nazivom fat sharks....stvarno su debeli morski psi....mislim igra nije kvalitetna, nemožeš je uspoređivati ni sa jednom igrom"!
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran

Neznam kakva je bila u beti, i početku, ali igra je prebolesno dobra.

U ovom moru svakojakih gluposti, ovo je remek djelo.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice