Kviz kao milijunaš

poruka: 7
|
čitano: 4.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kviz kao milijunaš
pitanje

Može li mi neko detaljno objasniti kako da napravim vlastiti kviz kao što je napravljen Milijunaš u flash - u - da princip bude isti - netočan odgovor da vraća na početak... problem je što ja nemam pojma u flash raditi pa ako ima neki program koji će isto tako posao odraditi recite. a ako nije problem objasniti i u flashu, instalirao sam ga i probao ali nisam uspio...

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kviz kao milijunaš

teško da ćeš onda moći nešto napraviti ako ne znaš baš ništa raditi u flashu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kviz kao milijunaš
autorov komentar
jurluk kaže...

teško da ćeš onda moći nešto napraviti ako ne znaš baš ništa raditi u flashu

Pa ako nije velik problem naučiti onda bi valjao kakav tutorial koji se odnosi na ovo što tražim...
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
16 godina
neaktivan
Kviz kao milijunaš

0 0 hvala 0
17 godina
Kviz kao milijunaš
autorov komentar

Mogu li se oname milijunašu što je u flash ikako promijeniti pitanja?? - ona se stalno vrte više postala dosadna

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kviz kao milijunaš

mozes!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kviz kao milijunaš
autorov komentar
SharkeY kaže...

mozes!!

pa kako?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice