Možete li mi dati prijedlog koju igru da kupim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
crysis = lijepa grafika,igrivost osrednja,linearna igrica dosta
farcry 2 = malo losija grafika od crysisa, linearna igrica i igrivost niska
ut 3= isto ko isvaki ut samo sa boljom grafikom
Rade uzmi gta IV kad izade
ako vec biras izmedu te 3 uzmi si farcry2....ne bih se slozio da mu je igrivost niska...po meni ima 3 puta vecu igrivost od crysisa
crysis = lijepa grafika,igrivost osrednja,linearna igrica dosta
farcry 2 = malo losija grafika od crysisa, linearna igrica i igrivost niska
ut 3= isto ko isvaki ut samo sa boljom grafikom
Rade uzmi gta IV kad izade
no ovisi jel ti komp jak.
Od te tri, Crysis...
Probaš demo od sve 3 i vidiš koja ti se sviđa.
Probaš demo od sve 3 i vidiš koja ti se sviđa.
Odlucio sam kupit cu Far Cry 2 I Crysis!!!!! HVALA NA pomoći
Kao i svaki balkanac, probao sam sve 3, kupio Crysis Warhead. UT sam imao stari, pa mi se nije dalo opet davat lovu za istu stvar s boljom grafikom. Warheadov MP mi je bio glavni razlog zašto sam ga odabrao, odjela i modovi igre daju poseban štih kojeg nema u drugim FPSovima. Što se tiče Far crya 2 nisam igrao dovoljno da mogu reći za i protiv dugoročno, dojmovi su mi se više puta mijenjali. Ukupno, grafika zadovoljavajuća, ne puno više od toga, igrivost dosegne vrhunac nakon in-game tutoriala. Dovodi me do ludila što svako pola minute moram proć pokraj neke kontrolne točke, i onda Jeep krene za mnom, i ja moram zasjest za top, and all over again ... Već je puno puta rečeno na forumu Koliko če MP biti dobar ili loš se još ne zna, tako da možda malo bolje pričekati s kupnjom (ja barem volim dobiti maksimum za svoje krznate životinjice)
P.S.
Jedna stvar koja me se jako dojmila u FC2 je osjećaj da nema prekida. Ne stane sve da se otvori mapa, lik se ne stvori magično u autu, ne smrzne se dok otvara vrata telepatijom itd. Tu su zbilja pazili na svaki detalj, nadam se da če i ostali učiti od njih.
far cry 2!! igraj to