Koju igru kupiti Far Cry 2 , UT 3 ili Crysis ???

poruka: 11
|
čitano: 2.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Možete li mi dati prijedlog koju igru da kupim?

0 0 hvala 0
17 godina

crysis = lijepa grafika,igrivost osrednja,linearna igrica dosta

farcry 2 = malo losija grafika od crysisa, linearna igrica i igrivost niska

ut 3= isto ko isvaki ut samo sa boljom grafikom

Rade uzmi gta IV kad izade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako vec biras izmedu te 3 uzmi si farcry2....ne bih se slozio da mu je igrivost niska...po meni ima 3 puta vecu igrivost od crysisa

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju igru kupiti Far Cry 2 , UT 3 ili Crysis ?
Hyperion kaže...

crysis = lijepa grafika,igrivost osrednja,linearna igrica dosta

farcry 2 = malo losija grafika od crysisa, linearna igrica i igrivost niska

ut 3= isto ko isvaki ut samo sa boljom grafikom

Rade uzmi gta IV kad izade

Prije nego komentiraš nešto, radije nauči što znače riječi koje upotrebljavaš, jer u suprotnom ispadaš smiješan.

Crysis ima najnapredniji engine, jako je zabavna i dobra igra. Nastavak (Warhead) je još bolji.
Unreal Tournament 3 je multiplayer only igra; manje popularna osim među ljubiteljima serijala. Dobro izgleda, nema većih problema (bugova).
Far Cry 2, iako ima mrvicu inferiorniji engine od Crysisa (tehnički), izgleda u nekim segmentima čak i bolje, a radi osjetno brže. Modeli nemaju takvu detaljnost, fizika je ograničena, ali vizualno igra je super.
Definitivno nema veze s riječju "linearna" jer je ovo jedan od rijetkih FPS-ova s ovako velikom slobodom kretanja i djelovanja. Eventualno malo repetitivna i slabašna u izvedbi priče, ali s obzirom na potpuni ne-linearnost, razumljivo.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
far cry 2
no ovisi jel ti komp jak.
Viva La Vida
17 godina

Od te tri, Crysis...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaš demo od sve 3 i vidiš koja ti se sviđa.

0 0 hvala 0
17 godina
mrgud kaže...

Probaš demo od sve 3 i vidiš koja ti se sviđa.

Najpametniji odgovor koji sam na ovom forumu vidio.
probaj pa vidi koji ti se sviđa
Viva La Vida
16 godina
neaktivan

Odlucio sam kupit cu Far Cry 2 I  Crysis!!!!! HVALA NA pomoći

17 godina
neaktivan

Kao i svaki balkanac, probao sam sve 3, kupio Crysis Warhead. UT sam imao stari, pa mi se nije dalo opet davat lovu za istu stvar s boljom grafikom. Warheadov MP mi je bio glavni razlog zašto sam ga odabrao, odjela i modovi igre daju poseban štih kojeg nema u drugim FPSovima. Što se tiče Far crya 2 nisam igrao dovoljno da mogu reći za i protiv dugoročno, dojmovi su mi se više puta mijenjali. Ukupno, grafika zadovoljavajuća, ne puno više od toga, igrivost dosegne vrhunac nakon in-game tutoriala. Dovodi me do ludila što svako pola minute moram proć pokraj neke kontrolne točke, i onda Jeep krene za mnom, i ja moram zasjest za top, and all over again ...  Već je puno puta rečeno na forumu Smijeh  Koliko če MP biti dobar ili loš se još ne zna, tako da možda malo bolje pričekati s kupnjom (ja barem volim dobiti maksimum za svoje krznate životinjice)

P.S.

Jedna stvar koja me se jako dojmila u FC2 je osjećaj da nema prekida. Ne stane sve da se otvori mapa, lik se ne stvori magično u autu, ne smrzne se dok otvara vrata telepatijom itd. Tu su zbilja pazili na svaki detalj, nadam se da če i ostali učiti od njih.

Why so serious???
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 0:42 (Cika Jova Zmaj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

far cry 2!! igraj to

CR7!!! RBK!!! I`m what I am!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice