svd dragunov
ak-47
bez đinđuva i kamuflaža
samo ta oruzja koristim
47 lvl
ovo je treci put da ganjam 55 lvl
svd dragunov
ak-47
bez đinđuva i kamuflaža
samo ta oruzja koristim
47 lvl
ovo je treci put da ganjam 55 lvl
M16 sa ACOG-om i stopping powerom,G3 sa isto ko M16
MP5-Bandolier,Stopping Power,Steady Aim.
P90-Bandolier,Sleight of Hand,Dead Silence.
Igram isključivo na Hard Core serverima.
Prigušeni MP5. Malen, sladak, ali ubojit!
To mi je i najveca mana CoD-a, SMG-ovi nisu nista manje ucinkoviti na velike udaljenosti od assault rifle-a. Npr. na countdown mapi me lik bez problema pogodi s spray&pray P90 preko cijele mape.
Definitivno AK-47 sa prigusivacem i bez njega a za kamperske mape prvi sniper na listi i to kad mi se da jer nemam zivaca cekat nema gusta niti akcije.
@Dalmatinac:a zašto je P90 n00bovski koristiti??hm?
Ak 47
Ak 74u
i prvi sniper
nista mi vise netreba ni nikakve atachmente samo derem :)
MP5 sa silencerom, juggernaut i martydom perks + 3 frags/flashbang, s tom kombinacijom igram vec od kada je igra izasla i na prste nabrojim koliko puta nisam bio prvi... Juggernaut preporucujem za obicni MP a za HC stopping power.. silencer obavezan..
MP5 sa silencerom, juggernaut i martydom perks + 3 frags/flashbang, s tom kombinacijom igram vec od kada je igra izasla i na prste nabrojim koliko puta nisam bio prvi... Juggernaut preporucujem za obicni MP a za HC stopping power.. silencer obavezan..
Najbolje oružje je M4 carbine sa red dot sightom. Trenutno rješavam chalenge sa LMG-ima koji nisu tolko loši, ali sačmarice su katastrofa. Sačmarice se mogu koristiti jedino na shipmentu i možda sad na ovoj novoj mapi chinatown ako naletiš na nekoga u objektu.
Najdraže mi je oružje dobri stari AK-47 sa onim perkom za jače metke, bolju penetraciju i više metaka. Najviše ga volim koristiti sa prigušivaćem jer mi nekako bolje zvuči xD.
Na mapi sa silosima za rakete, neznam kako se zove, koristim G3, iz nekog razloga samo s njim imam dobar skor.
Inače, mislim da bi BUG trebao otvoriti još jedan server za HC COD4.
M4
P90
3× Nades
Overkill
Steady Aim
Prvi snajp i UAV jammer na otvorenim mapama
MP5 na zatvorenim mapama
ali nisu ni ostala oružja loša...
prije sam derao sa RPD strojnicom ali mi dosadila više, uglavnom u zadnje vrijeme igram sa svim oružjima dok ne završim challenge.
Najbolje oruzje bar meni je P90 i MP5 sa red dotom...a barret za snip-anje..barem meni..je tako..hh
mp5 i rpd s red lightom.
M4 red dot + 3 bombe + extreme conditioning + stopping power. Radi u svim situacijama, i na velikim i malim mapama.
najbolje - m4 i g3
najgore - dragunov
scorpion sa silencerom i sleight of handom i steady aimom za zajebanciju i podjebavanje ljudi,
inace g3
Daj, kakvi perkovi, kakvi attachmenti, promod FTW
inače:
AK-47
AK-74u
prvi snajp, M40A3
Daj, kakvi perkovi, kakvi attachmenti, promod FTW
inače:
AK-47
AK-74u
prvi snajp, M40A3
Karabinka sa granade launcherom, FLASH-ovi, deep penetration i slight of hands- na bilo kojoj mapi.
AK-47 -bandolier,stopping power,steady aim.Uglavnom za sve mape(non HC)
M40A3-bandolier,stopping power,steady aim.
AK-47
G3 s prigušivačem, bandolier, deep impact.
Najbolji mi je AK-47 sa GL kad igram obicne servere, a za HC koristim MP5 s prigusivacem.
Definitivno skorpion sa silencerom. Ima damage od 50 (long range 20) i NEMA recoil !!!
Samo ima mali magazin (20) ali bandolier i sleght of hand sve rješavaju. I naravno stedy aim...
Probajte...