Al kad napravim acc imam 0$, kako povecat?
Al kad napravim acc imam 0$, kako povecat?
Odes na practice tables pa na ring games pa skupljas lovu. A za pravu lovu uplatis sa kreditne kartice.
thnx, but jel ja igram s pravim ljudovima prek neta ili?
thnx, but jel ja igram s pravim ljudovima prek neta ili?
Naravno. Ima ljudi kolko hoces
Za vas koji bi htjeli probat igru online za prave novce ima odlicna stranica Poker Strategy koja vam daje 50$ za igru bez da vi trebate ista ulozit. Link je http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI . Stranica osim toga nudi mnostvo korisnih savjeta za igru u obliku clanaka ili videa. Sve sto vi trebate napraviti za tih 50$ je da se registrirate procitate par clanaka i rijesite kviz. Zatim ce vam oni ponuditi da izaberete poker platformu na koju zelite da vam prebace novce. Podrzana je vecina poznatijih poker platformi (Poker Stars, Full Tilt, Party Poker, Titan, itd.). Te novce sto vam prebace naravno ne mozete odmah sebi isplatiti nego tek nakon određenog vremena sto igrate ali sve novce koje s tim zaradite mozete odmah sebi isplatit. Cak nakon nekog vremena sto ste igrali s tim novcima (treba skupit određeni broj bodova) Poker Strategy vam nudi dodatnih 100$.
Bolje se vi ostavite tih pokera,uzmite knjigu u ruke i lopatu i to je to,ovak cete sam upast u govna do grla.
Bolje se vi ostavite tih pokera,uzmite knjigu u ruke i lopatu i to je to,ovak cete sam upast u govna do grla.
upast cu u govna ako budem igrao poker s virtualnim novcem?
agh evo ja sad na turniru od 2500 natjecatelja(real money - 5$ freeroll) 38. završija lol
upast cu u govna ako budem igrao poker s virtualnim novcem?
Kad se navuces, prodat ces ti i kucu i oca i majku za partiju pokera. To se zove Kocka
sa koliko spilova se igra otvoreni a sa koliko zatvoreni poker??
sa koliko spilova se igra otvoreni a sa koliko zatvoreni poker??
neznam što točno podrazumjevaš pod zatvoreni/otvoreni poker ali sumnjam da se bilo koji poker igra sa više od jedng špila
ALL IN i čekaš