Kako forwardirati router?

poruka: 4
|
čitano: 2.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako forwardirati router???

zelim napravit cod2 server i sve znam, jednimo me muči to forwardiranje routera!!!pomoć!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako forwardirati router???
dinko.888 kaže...

zelim napravit cod2 server i sve znam, jednimo me muči to forwardiranje routera!!!pomoć!!

Pronađi svoj router na ovoj stranici Port Forwarding,

kad nađeš router, pronađi u listi upute za željenu igru, prati upute i to bi  ti trebalo biti to.

Mislim da je bilo sličnih tema na forumu, pa probaj pronaći ono što te zanima, možda se već netko prije pozabavio s tim.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
16 godina
neaktivan
Prometej kaže...
dinko.888 kaže...

kad nađeš router, pronađi u listi upute za željenu igru, prati upute i to bi  ti trebalo biti to.

Mislim da je bilo sličnih tema na forumu, pa probaj pronaći ono što te zanima, možda se već netko prije pozabavio s tim.

Pozdrav.

ma znam ja za taj link,al ima jedan problem:ja nadem svoj router>odaberem cod2 i onda mi on otvori neki drugi router, kao da nisam kliknio na svoj router...pogledaj i sam (simens gigaset sx 763)....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
dinko.888 kaže...
Prometej kaže...
dinko.888 kaže...

Pozdrav.

ma znam ja za taj link,al ima jedan problem:ja nadem svoj router>odaberem cod2 i onda mi on otvori neki drugi router, kao da nisam kliknio na svoj router...pogledaj i sam (simens gigaset sx 763)....

Da vidim piše drugi Siemensov router, no mislim da se sučelje još od Siemensa Gigaset 555 dsl nije mijenjalo..Doduše recimo 515 i 555 imaju drastično različito sučelje, ali 555 i 763 (originalni) i ne odveć, ali čini da SX763 ima custom firmware od T-XXX-a, a koliko sam čuo (i vidio) a ako si baš te sreće, onda ćeš morati tražiti na forumu dodatno rješenje.

Mislim da nije bezizlazna situacija, ali ćeš morati uložiti truda u traženje rješenja.

Žao mi je što ti baš i nisam pomogao.

UTERE SED NE ABUTERE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice