Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
Daj, scorpion667, pa ovdje treba podijeliti kartone ovima što traže upute za crackove...
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Just Cause 2

dajte nisam igro igru mjesec i više dana, koje su tipke za mapu i black market po defaultu?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

dajte nisam igro igru mjesec i više dana, koje su tipke za mapu i black market po defaultu?

za  mapu ti je F1, a za black market stisneš 4, pa "e" gdje hoćeš da se spawna neka stvar koju kupiš

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
16 godina
I Am Alive kaže...

Pa imaš pod opcijama "CONTROLS" pa si pogledaš...

Otkako je konfa u novom kućištu just cause 2 mi se ne crasha??? Weird,a grafička je još i overclockana više nego prije.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
I Am Alive kaže...

Pa imaš pod opcijama "CONTROLS" pa si pogledaš...

Otkako je konfa u novom kućištu just cause 2 mi se ne crasha??? Weird,a grafička je još i overclockana više nego prije.

komponentama se nije sviđalo staro pa su se pobunile Smijeh

stvarno čudno

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ja pokušavam napravit Mac verziju sa CXZ Black Diamond. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

je li ima neka caka kako da se ovo predje.unapred hvala:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

kako preci ovaj nivo zna li neko :) je li ima neka caka nesto :)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
trojanac83 kaže...

kako preci ovaj nivo zna li neko :) je li ima neka caka nesto :)

treba ova glava od statue da se dostavi na drugo mesto zna li neko na koji nacin :(

16 godina
Just Cause 2

e ocu moc igart ovu igru sa mojim kompom? vidi po moj pc.

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DommY kaže...

budeš bez problema, ja imam istu grafu ko i ti i igram na max Belji se

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
16 godina
Gamer71 kaže...
DommY kaže...

dahvala, al gledaj mi CPU -.-

15 godina
neaktivan

pa zakvaci ju za helic i vozi isto kak si na početku morao spojiti traktor sa autom

15 godina
neaktivan
DommY kaže...
Gamer71 kaže...
DommY kaže...

da, proc te malo koči al opet bi trebalo radit glatko, ako ne na max onda ma medium

16 godina
Gamer71 kaže...
DommY kaže...
Gamer71 kaže...
DommY kaže...

da, proc te malo koči al opet bi trebalo radit glatko, ako ne na max onda ma medium

da al imam xp, sad vidio da ne podrzava, jel? :S

14 godina
neaktivan
highgamer kaže...

pa zakvaci ju za helic i vozi isto kak si na početku morao spojiti traktor sa autom

kako se kaci glava statue za helikopter,ima li neka komanda?

15 godina
neaktivan
DommY kaže...

ne može se igrati na xp

prebaci se na sedmicu i igraj

16 godina
patch123 kaže...
DommY kaže...

ne može se igrati na xp

prebaci se na sedmicu i igraj

a ovo su zeznuli... imao sam wec 7 mozda se kasnije prebacim..

15 godina
neaktivan
trojanac83 kaže...
highgamer kaže...

kako se kaci glava statue za helikopter,ima li neka komanda?

Pa isto onako kako si u prvoj misiji zakačil traktor za auto, nanišani na glavu i drži F, onda nanišani na helića i pusti F, simple as pi (3.141592653) Belji se

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina

Igrao sam dosta Just Cause 2, i nisam još skužio kako upgrade-at oružja i vozila. Može li mi tko pomoć?

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Igrao sam dosta Just Cause 2, i nisam još skužio kako upgrade-at oružja i vozila. Može li mi tko pomoć?

Tako da pozoveš black market, i tamo imaš kod oružja gumb Buy i Upgrade, ako imaš dovoljno dijelova (Weapon parts) onda možeš nadogradit oružje, isto vrijedi i za vozila.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Tako da pozoveš black market, i tamo imaš kod oružja gumb Buy i Upgrade, ako imaš dovoljno dijelova (Weapon parts) onda možeš nadogradit oružje, isto vrijedi i za vozila.

Točnije rečeno, nakon odr. vremena ćeš dobiti tu mogućnost, te pritisneš tipku 4, zatim slovo E, i voila!

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina

Da, naravno da imam black market, ali još nisam skužio šta učiniti. Zadnja misija koju sam prešao za agency bila je ona kad sam ubio rusa, japanca i kineza. Jesam li dovoljno daleko?

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Da, naravno da imam black market, ali još nisam skužio šta učiniti. Zadnja misija koju sam prešao za agency bila je ona kad sam ubio rusa, japanca i kineza. Jesam li dovoljno daleko?

Da, dovoljno daleko si, ideš na black market (pozoveš ga) na WEAPONS , od one 3 opcije ponuđeno, to je u sredini, i koliko se sjećam imaš popis oružja, klikni na oružje, i dolje imaš gumbe BUY i UPGRADE, klikni na UPGRADE da nadogradiš oružje...

15 godina

Našao sam ja te gumbe, i kraj tog gumba upgrade mi stoji neki znak i pokraj tog znaka broj 5. I kad idem kliknut ništa se ne dogodi, tj. uopće ne mogu kliknuti na taj upgrade. Neodlučan

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Našao sam ja te gumbe, i kraj tog gumba upgrade mi stoji neki znak i pokraj tog znaka broj 5. I kad idem kliknut ništa se ne dogodi, tj. uopće ne mogu kliknuti na taj upgrade. Neodlučan

Broj 5 označuje da koliko trebaš dijelova oružja za upgrade, ono WEAPON PARTS su ti "novci" za upgradeanje, njih skupljaš tako da obavljaš misije ili ih nalaziš u onim kutijama po cijeloj mapi...

15 godina
neaktivan

možda si već upgradeao do maksimuma tj. do 5.

http://www.erepublik.com/hr
16 godina
Just Cause 2

Ja sebi skinuo neki patch koji daje sve free na black marketu i sve sam upgradeao za $0 i sve kupujem za $0.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja sebi skinuo neki patch koji daje sve free na black marketu i sve sam upgradeao za $0 i sve kupujem za $0.

Super za tebe... mada mislim da to nije potrebno jer nije teško skupit weapon i car parts...

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ima ovdje raznih modova za promjenu likova,tekstura,mjeseca,cesta,oružja...

http://www.erepublik.com/hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice