- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte nisam igro igru mjesec i više dana, koje su tipke za mapu i black market po defaultu?
dajte nisam igro igru mjesec i više dana, koje su tipke za mapu i black market po defaultu?
za mapu ti je F1, a za black market stisneš 4, pa "e" gdje hoćeš da se spawna neka stvar koju kupiš
Pa imaš pod opcijama "CONTROLS" pa si pogledaš...
Otkako je konfa u novom kućištu just cause 2 mi se ne crasha??? Weird,a grafička je još i overclockana više nego prije.
Pa imaš pod opcijama "CONTROLS" pa si pogledaš...
Otkako je konfa u novom kućištu just cause 2 mi se ne crasha??? Weird,a grafička je još i overclockana više nego prije.
komponentama se nije sviđalo staro pa su se pobunile
stvarno čudno
ja pokušavam napravit Mac verziju sa CXZ Black Diamond.
je li ima neka caka kako da se ovo predje.unapred hvala:)
kako preci ovaj nivo zna li neko :) je li ima neka caka nesto :)
treba ova glava od statue da se dostavi na drugo mesto zna li neko na koji nacin :(
e ocu moc igart ovu igru sa mojim kompom? vidi po moj pc.
budeš bez problema, ja imam istu grafu ko i ti i igram na max
dahvala, al gledaj mi CPU -.-
pa zakvaci ju za helic i vozi isto kak si na početku morao spojiti traktor sa autom
da, proc te malo koči al opet bi trebalo radit glatko, ako ne na max onda ma medium
da, proc te malo koči al opet bi trebalo radit glatko, ako ne na max onda ma medium
da al imam xp, sad vidio da ne podrzava, jel? :S
pa zakvaci ju za helic i vozi isto kak si na početku morao spojiti traktor sa autom
kako se kaci glava statue za helikopter,ima li neka komanda?
ne može se igrati na xp
prebaci se na sedmicu i igraj
ne može se igrati na xp
prebaci se na sedmicu i igraj
a ovo su zeznuli... imao sam wec 7 mozda se kasnije prebacim..
kako se kaci glava statue za helikopter,ima li neka komanda?
Pa isto onako kako si u prvoj misiji zakačil traktor za auto, nanišani na glavu i drži F, onda nanišani na helića i pusti F, simple as pi (3.141592653)
Igrao sam dosta Just Cause 2, i nisam još skužio kako upgrade-at oružja i vozila. Može li mi tko pomoć?
Igrao sam dosta Just Cause 2, i nisam još skužio kako upgrade-at oružja i vozila. Može li mi tko pomoć?
Tako da pozoveš black market, i tamo imaš kod oružja gumb Buy i Upgrade, ako imaš dovoljno dijelova (Weapon parts) onda možeš nadogradit oružje, isto vrijedi i za vozila.
Tako da pozoveš black market, i tamo imaš kod oružja gumb Buy i Upgrade, ako imaš dovoljno dijelova (Weapon parts) onda možeš nadogradit oružje, isto vrijedi i za vozila.
Točnije rečeno, nakon odr. vremena ćeš dobiti tu mogućnost, te pritisneš tipku 4, zatim slovo E, i voila!
Da, naravno da imam black market, ali još nisam skužio šta učiniti. Zadnja misija koju sam prešao za agency bila je ona kad sam ubio rusa, japanca i kineza. Jesam li dovoljno daleko?
Da, naravno da imam black market, ali još nisam skužio šta učiniti. Zadnja misija koju sam prešao za agency bila je ona kad sam ubio rusa, japanca i kineza. Jesam li dovoljno daleko?
Da, dovoljno daleko si, ideš na black market (pozoveš ga) na WEAPONS , od one 3 opcije ponuđeno, to je u sredini, i koliko se sjećam imaš popis oružja, klikni na oružje, i dolje imaš gumbe BUY i UPGRADE, klikni na UPGRADE da nadogradiš oružje...
Našao sam ja te gumbe, i kraj tog gumba upgrade mi stoji neki znak i pokraj tog znaka broj 5. I kad idem kliknut ništa se ne dogodi, tj. uopće ne mogu kliknuti na taj upgrade.
Našao sam ja te gumbe, i kraj tog gumba upgrade mi stoji neki znak i pokraj tog znaka broj 5. I kad idem kliknut ništa se ne dogodi, tj. uopće ne mogu kliknuti na taj upgrade.
Broj 5 označuje da koliko trebaš dijelova oružja za upgrade, ono WEAPON PARTS su ti "novci" za upgradeanje, njih skupljaš tako da obavljaš misije ili ih nalaziš u onim kutijama po cijeloj mapi...
možda si već upgradeao do maksimuma tj. do 5.
Ja sebi skinuo neki patch koji daje sve free na black marketu i sve sam upgradeao za $0 i sve kupujem za $0.
Ja sebi skinuo neki patch koji daje sve free na black marketu i sve sam upgradeao za $0 i sve kupujem za $0.
Super za tebe... mada mislim da to nije potrebno jer nije teško skupit weapon i car parts...