Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 229.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Just Cause 2
Minoza kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Covjek je izgleda samo iskren. Bas me zanima koliko ljudi ovdje ima legalne Windowse koji 'podrzavaju' tu igricu i legalno tu igricu.

Sada, sto se ovo potonje moze ukrasti - 'legalno', a dx10 grafa se mora kupiti, a to bitno ne mijenja situaciju.

Glavno da se mi Balkanci cudimo sto netko nema dx10 graficku, ali zato po defaultu krademo software.

Slažem se sa tobom. Neću ulaziti u raspravu po tom pitanju ali uzmi u obzir da ga nitko nije prozvao jer nema nove Winse nego zato što želi igrati novu igru na starima te se buni kako je to nepošteno jer ne može, a istovremeno i daje negativnu kritiku za igru na temelju navedenoga...

Bez problema mogu igrati Prototype, Borderlands, CoD6 i BioShock 2, dakle nije tocno da ne mogu igrati najnovije igre, dakle nije problem u mojoj konfi.

I ne bih se bunio da mi igra steka jer ima stari komp - bunim se zato jer oni nisu ni omogucili da pokrekrenem igru, pa makar mi se vrtila na 5 FPS-a. Recimo Stalker Clear Sky koji je star godinu i pol nisam mogao igrati jer mi je uzasno stekao, ali sam ga mogao pokrenuti i to je ok - grafika mi nije dovoljno jaka i nije mi gust igrati. Ali potpuno odje*ati sve koji imaju DX9 je krajnje bezobrazno.

I da nebi ispalo da bezveze kritiziram igru, igra nije govno. Govna su oni koji su je napravili

17 godina
macgyver kaže...
Minoza kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Covjek je izgleda samo iskren. Bas me zanima koliko ljudi ovdje ima legalne Windowse koji 'podrzavaju' tu igricu i legalno tu igricu.

Sada, sto se ovo potonje moze ukrasti - 'legalno', a dx10 grafa se mora kupiti, a to bitno ne mijenja situaciju.

Glavno da se mi Balkanci cudimo sto netko nema dx10 graficku, ali zato po defaultu krademo software.

Slažem se sa tobom. Neću ulaziti u raspravu po tom pitanju ali uzmi u obzir da ga nitko nije prozvao jer nema nove Winse nego zato što želi igrati novu igru na starima te se buni kako je to nepošteno jer ne može, a istovremeno i daje negativnu kritiku za igru na temelju navedenoga...

Bez problema mogu igrati Prototype, Borderlands, CoD6 i BioShock 2, dakle nije tocno da ne mogu igrati najnovije igre, dakle nije problem u mojoj konfi.

I ne bih se bunio da mi igra steka jer ima stari komp - bunim se zato jer oni nisu ni omogucili da pokrekrenem igru, pa makar mi se vrtila na 5 FPS-a. Recimo Stalker Clear Sky koji je star godinu i pol nisam mogao igrati jer mi je uzasno stekao, ali sam ga mogao pokrenuti i to je ok - grafika mi nije dovoljno jaka i nije mi gust igrati. Ali potpuno odje*ati sve koji imaju DX9 je krajnje bezobrazno.

I da nebi ispalo da bezveze kritiziram igru, igra nije govno. Govna su oni koji su je napravili

Joooj, e.

Krenuo sam pisati post ali sam odlucio da ne vrijedi pobrati crveni zbog nekog tikvana.

Daj barem pokazi postovanja prema developerima. Donijeli su hrabru i jako dobru odluku sto se tice ove igre.

- Psiho246
17 godina
macgyver kaže...
Minoza kaže...

Najbolje da ostanemo na tetrisu... XP je 10 god. star OS i odslužio je svoje, šta gubiš prebacivanjem na 7, sustav koji ionako radi jednako, ponekad čak i bolje nego XP?

Gubim 1200 kn kupnjom nove graficke.

A i Win7 je izasao prije kolko, 7-8 mjeseci?  Pa necu stavit bugovit novi OS. XP-u je trebalo bar dvije godine da postane dobar...

Ako su mogli Crysis napravit i za DX9, koji sigurno ima bolju grafiku i fiziku nego ovo, onda su mogli i ovo govno...

A vis, sad sam se sjetio da sam i na XP presao zato jer mi Doom 3 nije htio raditi na 98

jesi ti svjestan sta si sad napiso?mislim da si iz odgovora drugih mogo zakljucit kako win7 nije bugovit,a sta se tice crysisa nasmijo si me *ebote do bola jel znas da je crysis izdan 2008(tad nije ni postojala normalna podrska za dx10)a ovo 2010 a ja mislim da se u te dvije godine puno toga desilo :P,btw uvjek postoji opcija dualboot to i ja korstim makar xp nisam upalit vec jako jako dugo

inace kaj se igre tice prvo sam mislio da igram spiderman 4 al ajde poslje sam se priviko :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 0:19 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Ajde ti složi lijepo neku dx9, dx10 i dx11 igru u jednom pa se onda javi. Imaš li ti pojma koliko košta razvijati takvu igru?

Nadalje, navikni se, bit će sve više takvih igara. Imaš outdated OS i točka, nemaš se oko čega uzrujavati i radije pokaži poštovanja prema developerima jer su napravili sjajan posao.

Također zašto si onda rekao da moraš potrošiti 1200kn za novu grafu ako imaš grafu koja pokreće nove igre?

Bez veze ovdje sada pokušavaš nešto dokazati/ukazati jer je to već debelo prožvakana tema i nisi jedini koji je imao taj "problem" ali si jedini koji pokušava uvjeriti ostatak foruma kakva je to velika nepravda nanesena tebi i ostalima sa XP koji žele igrati ovu igru...

Budi ti fer, daj zasluge gdje treba i nemoj sr*t di ne treba! Ne znam šta ti više nije jasno...

3D Designer
16 godina
Just Cause 2

Dobro da se ne žale što ne radi u win 95. xD

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Kakvih se ja gluposti nacitah ovdje na ovoj temi a dosao sam samo da vidim koliko je igra zahtjevna tj da kojim slucajem nije bagovita a onda da je skinem sa neta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja mogu sve na high detalje pokrenuti.. no vidjeo sam trailer.. igrica mi se jednostavno ne sviđa :D izgleda mi nekako pre ne realno..

0 0 hvala 0
16 godina
Skrbo kaže...

Ja mogu sve na high detalje pokrenuti.. no vidjeo sam trailer.. igrica mi se jednostavno ne sviđa :D izgleda mi nekako pre ne realno..

pa u tom i je poanta Smijeh

16 godina
protjeran
Skrbo kaže...

A kuži na šta meni liči ta igra na pre zabavnu igru samo se zabavljam u toj igri!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Minoza kaže...
Mrgud Veliki kaže...

igrica je super i ja sam ocekivao ovako nesto windowsi su stari 9 godina sad vec postoje 3 dx-a za igre(9,10,11) 10 je napravljen kako bi ubrza 11 a to je napravljeno da bi se maknulo dx9 koji ih usporava..ovo je prva igrica koja izbacuje dx9 iz igre ali ne i zadnja vec sljedece godine ce 50% igrica bit ovakvih.. cak i razumijem proizvođače tesko je radit za sve ako ti se neda na 7 odi na vistu. jos malo pa ce i programe isto pocet manje proizvoit za xp cim malo vise firmi ode na 7

16 godina

Ok je igra, bolja od prvog dijela puno..

Iako mi je priča bezveze, tj uopće me ne privlači da misije prelazim, samo se za*ebavam okolo jer je zabavno..

Plod nepouzdanosti kontracepcije
17 godina
Just Cause 2

Trebam pomoć u snježnoj misiji gdje treba sa helikopterom sve rasturit. Došao na 83 % i neznam šta dalje a sve sam srušio:

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
16 godina
kovaos kaže...

Trebam pomoć u snježnoj misiji gdje treba sa helikopterom sve rasturit. Došao na 83 % i neznam šta dalje a sve sam srušio:

ima više snježnih misija,jel misliš na prvu?

My xf.mirkeckiller
16 godina
protjeran
Marsel007 kaže...
kovaos kaže...

ima više snježnih misija,jel misliš na prvu?

Kako može biti prva misija ako je on na 83% došao?

16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Vjerovatno misli na 83% kaosa napravljenog. Ja nikada ne uspijem 100%... Mislim da to nema veze sa misijom...

3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Vjerovatno misli na 83% kaosa napravljenog. Ja nikada ne uspijem 100%... Mislim da to nema veze sa misijom...

i kakva je igra?? dal ima kakvog sexa?onako usputnog??Smijeh

16 godina
neaktivan
dokly kaže...
Minoza kaže...

OMG...daj si opali šamarčinu da ja nemoram....

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Dodinho kaže...

Kad logika izgubi smisao ovo je odlična igra :D

Ma igra i jest za zabavu, šta će mi logika :)

Igra je super samo što nije dobro optimizirana za veće rezolucije (bar na mojoj kanti).

Tako da je igram na 800x600 s antialiasingom x2 i radi dobro, a na 1440x900 bez aa se vuče, a oštrina slike je jednaka.

Skidam, pa javim kako se vrti na zveri od 8400GS.Namigiva

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
16 godina
protjeran
Looka kaže...
dokly kaže...
Minoza kaže...

OMG...daj si opali šamarčinu da ja nemoram....

daj klinjo odje... cvjete zuuoric 9 aj za pol sata .. os?

16 godina
protjeran
Just Cause 2

aj klinjo kaj si se sad usral.. kad bi ti samare djelil aj.. aj...

edit:i dal ima sexa u igri?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:59 (dokly).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
protjeran
dokly kaže...

Ako oš sexa odi na google i upiši playboy i gledaj kako se drugi sexsaju da nas tu nezamaraš!

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...
dokly kaže...

Ako oš sexa odi na google i upiši playboy i gledaj kako se drugi sexsaju da nas tu nezamaraš!

Ti si sav u crossu...

Kakvo ti je to Crosair napajanje ?!?!

16 godina
dokly kaže...

Ima da, onako skočiš sa planine i drito na trebu padneš.. Ili ju povučeš s užetom i nabije ti se direktno na k**ac..

Bože debila..

Plod nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dokly kaže...

Ti si sav u crossu...

Najobićnije crosair cx napajanje to mi prva stavka koju sam nabavio od crosaira nekontam te kako sav mogu biti u crossu?

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Najobićnije crosair cx napajanje to mi prva stavka koju sam nabavio od crosaira nekontam te kako sav mogu biti u crossu?

Jel' kvalitetno ? Mislim, znam da su Corsair kvalitetna, ali za Crosair nemam pojma.

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Jel' kvalitetno ? Mislim, znam da su Corsair kvalitetna, ali za Crosair nemam pojma.

Ahaaaaa za to pogrešno slovo me zamaraš? A jesi stvarno....svakom se dogodi da pogreši u jednom slovu eto popravio sam jel sada uredu?

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Neznam zakaj svi pišu crosair, a ne corsair jel to tak teško ?

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Ahaaaaa za to pogrešno slovo me zamaraš? A jesi stvarno....svakom se dogodi da pogreši u jednom slovu eto popravio sam jel sada uredu?

Ne bi ja, ali kada si uporan sa crosairom, pa da ukazem na gresku...

Uostalom, nisi niti prvi niti zadnji. BTW igrica mi se ne svidja. Bas sam malo gledao gameplay na youtube.

Omatorih za te 'na mozak pasu' igrice.

16 godina
Minoza kaže...

Da to nema veze s mijsiom, u svakim djelu mape možeš izazvati kao 100%, ali pošto je velika mapa to je teško napraviti.

I netreba sa heliem ništa uništiti izgleda da je on nešto krivo radio. Jer kolko ja znam u prvoj misiji netreba voziti nikakav heli.

Sve što trebaš je srušiti ga sa onim aa što je pokraj one jedne kartice. Izgleda da ga je on ukrao lol.

Moj savjet ti je da slušaš ili čitaš što it je objektiv.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
16 godina
Just Cause 2

Evo nakon 5-osatnog igranja vrijeme je da iznesem svoje dojmove.

Igra mi se u potpunosti svidjela.

Nisam ocekivao nista narocito ali sam dobio mnogo.

Na pocetnoj misiji mislio sam da cu ubrzo odustati sa igrom jer mi se nije svidjela lokacija,bila je nekako mracna.

No dobro,pretrpio sam prvu misiju i gle cudo,druga je bila odlicna.Cool

Sve vise i vise sam poceo istrazivati one super dizajnirane gradove,rijeke,potoke,sume i sto sve ne.

Grafika je odusevljavajuca a kad se bacite sa litice visoke 1 km u more to je nesto predivno.

Trebat ce vam nesto vise vremena da savladate kamo ici i sto raditi zbog gomile ikona na mapi za koju svom srecom postoji legenda.

Netko je vec pitao gore ima li free roam-a?

Ima itekako,niste ograniceni na puko prelazenje misija nego proizvoljno.

Najbolje ce biti ako kombinirate free roam sa misijama.

Ono za sto sam mislio da ce biti najlosiji segment igre,medutim nije se pokazao los,nimalo

Rijec je o pucanju.

Na videima prije izlaska igre pucanje mi je nekako izgledalo mlako i slabasno.

Kad sam zaigrao vidio sam da i nije tako lose.

Pljuce fino trzaju kako treba a zvuk je zadovoljavajuc.

Sve u svemu,fino.

Jedino se jos moglo poraditi na onom,kada se ubije nekog neprijatelja da se makne ona crvena oznaka strelice sa njega jer malo zbunjuje.

Osjecaj igranja i atmosfera su super jer ona odlicna grafika i zivi svijet oko vas ne mogu vam dati drugaciji dojam nego da uzivate.

Svaka cast autorima na optimizaciji koja je fenomenalna.

Na mojoj konfi na osrednjim detaljima radi u 50 FPS-a i jos nikad nisam osjetio trzanje.

Igri dajem 92/100 jer je zbilja odlicna.

Keep this topic alive!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice