Covjek je izgleda samo iskren. Bas me zanima koliko ljudi ovdje ima legalne Windowse koji 'podrzavaju' tu igricu i legalno tu igricu.
Sada, sto se ovo potonje moze ukrasti - 'legalno', a dx10 grafa se mora kupiti, a to bitno ne mijenja situaciju.
Glavno da se mi Balkanci cudimo sto netko nema dx10 graficku, ali zato po defaultu krademo software.
Slažem se sa tobom. Neću ulaziti u raspravu po tom pitanju ali uzmi u obzir da ga nitko nije prozvao jer nema nove Winse nego zato što želi igrati novu igru na starima te se buni kako je to nepošteno jer ne može, a istovremeno i daje negativnu kritiku za igru na temelju navedenoga...
Bez problema mogu igrati Prototype, Borderlands, CoD6 i BioShock 2, dakle nije tocno da ne mogu igrati najnovije igre, dakle nije problem u mojoj konfi.
I ne bih se bunio da mi igra steka jer ima stari komp - bunim se zato jer oni nisu ni omogucili da pokrekrenem igru, pa makar mi se vrtila na 5 FPS-a. Recimo Stalker Clear Sky koji je star godinu i pol nisam mogao igrati jer mi je uzasno stekao, ali sam ga mogao pokrenuti i to je ok - grafika mi nije dovoljno jaka i nije mi gust igrati. Ali potpuno odje*ati sve koji imaju DX9 je krajnje bezobrazno.
I da nebi ispalo da bezveze kritiziram igru, igra nije govno. Govna su oni koji su je napravili