InvisibleLabs.net - alternativa fourDeltaOne-u

poruka: 6
|
čitano: 1.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

---------------

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 20:00 (maleksebastianm).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: InvisibleLabs.net - alternativa fourDeltaOne-u
maleksebastianm kaže...

Predstavljam vam InvisibleLabs, alternativa fourDeltaOne-u. Ja sam pokrenuo projekt jer sam bio izluđen koliko "tweakova" ima njihov Modern Warfare 2 "patch". Modern Warfare 2 Milestone 2 projekt (na kojem ja radim) je baziran na alterRev-ovom M2 kodu. Takodjer, uskoro cu napraviti da se može igrati LAN bez interneta. Nema friend liste, samo Private Match i Server Browser.

Krenuli smo raditi na Black Ops-u 2 i na Modern Warfare-u 3. Server za web stranicu je u Zagrebu, u data centru (HostingIT, poslovni hosting). Na stranici je CloudFlare protiv DDoS napada. Manijacki radim back-up cijele stranice i baza podataka na vanjski server (lol). Trazimo moderatora za hrvatski regionalni forum. Moj nadimak na forumu je TCPHacker.

Svaka cast decki, samo naprijed! Ako treba kakva photoshop pomoc javi na PM slobodno. 

Javio bi se za mjesto moda eventualno no trenutno sam bez posla pa ne znam oce li ostati tako duze vremena, ako se zaposlim nceu moci cijeli dan biti online.

13 godina
neaktivan

------------

www.invisiblelabs.net
15 godina

Šta stvarno ima ekipe koja još igra mw2?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Šta stvarno ima ekipe koja još igra mw2?

Naravno da ima možda ne original ali fourdeltaone ima 800k registriranih usera i oko 2k jih je uvijek online.

http://fourdeltaone.net/

Team je isti koji je napravio alteriwnet. i taj čovijek je genij portao je nuketown iz Cod online( Kineski fp2) u MW2 a planira još ostale mape kao crossfire i wetwork. Omogučio moding in dedicated servere sa raznim novim modovima kao isnipe, zombies, capture the flag u MW2. Portao razne puške kao što su peacekeaper in BO2 in MP40 iz WAW. A polako se približava i izradi vlastitih custom mapa u MW2.ž

Dodao je in mogučnost dedicated servera u MW3.

Te sada isto radi još na Black ops 1 gdje je skužio kako raditi custom mape.

A o prvom postu, nemoj se radie spuščat u ovo jer češ težko konkuritat. Pa i alterrev coda je zastarjela i ima puno bugova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 15:23 (Firefox72).
13 godina
neaktivan

----------------

www.invisiblelabs.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice