Imam igru od7 gb, u iso fileu.Jel kako moguće spržiti ju na dva dvd(dl je preskup), tako da kada pokrenem prvi dvd, počinje automatski instalacija, na pola instalacije piše umetnite dvd broj 2, kada ga umetnem nastavlja se instalacija???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas, pomozite!!!
Spakiraj ISO s RAR-om, stavi da se razbije u dijelove od cca 100MB i onda snimi na dva DVD-a. Ubaci .txt file s opisom extrakcije ISO-a, i neki program da se može ISO mountat (DeamonTools ili slicno)... To ti je najjednostavnije riješenje...
Sretno...
Dajte ljudi, znam da znate
Spakiraj ISO s RAR-om, stavi da se razbije u dijelove od cca 100MB i onda snimi na dva DVD-a. Ubaci .txt file s opisom extrakcije ISO-a, i neki program da se može ISO mountat (DeamonTools ili slicno)... To ti je najjednostavnije riješenje...
Sretno...
To kaj si ti naumio nemozes napraviti..mozes jedino extractati stvari iz iso-filea i staviti u jedan folder na npr.D disc-u.zatim sve to stavis u .rar u pakete od 100 ili 700mb a mozes i 4.5gb i sprzis..kada oces to instalirati onda sve kopiras u isti folder i extractas samo moras imati 14gb prostora u tom folderu..drugacije nemozes
A možeš i progooglat i vidjet kak se prebacuje DVD9 na DVD5....
Tako da ti instalacija ide normalno.... bez kemijanja sa rarom, mountanjem ...
S druge strane, DL DVD je cca 12 kuna... puno?
Možeš na dva dijela podjelit. Tamo gdje imaš za namjestit na koliko MB da podjeli, imaš za namjestit točno onoliko koliko stane na dvd. Podjeliš na 2 komada i svaki na jedan dvd.
Evo ti na slikama... Klikni "OK" sacekaj da RAR odradi svoje i to je to...
A kralju... Arhive koje dobijes snimis na DVD i to je to... Kasnije extrahiras na racunalu na kojem ti treba, mountas ISO i pokrenes instalaciju igre...
A kralju... Arhive koje dobijes snimis na DVD i to je to... Kasnije extrahiras na racunalu na kojem ti treba, mountas ISO i pokrenes instalaciju igre...
A možeš i progooglat i vidjet kak se prebacuje DVD9 na DVD5....
Tako da ti instalacija ide normalno.... bez kemijanja sa rarom, mountanjem ...
S druge strane, DL DVD je cca 12 kuna... puno?

http://www.gdgsoft.com/gsplit/ Vrlo jednostavan program za djeljenje jednog filea na vise djelova...imas ga na bugovom DVD mediju broj 184
Ako baš hoćeš da imaš instalaciju na DVD-u treba ti DL DVD i Nero...
Mount ISO na Nero Image (ili DeamonTools i slične) i kopiraj ga na DL DVD... Nemože jednostavnije...
Ne pada mi na pamet objavljivat nešto poput "početnica za pirate" na forumu.
Google majka... niti sam postupak izmislio niti mu ga mogu bolje objasnit od ekipe koja od toga živi...
Što se tiče cijene DL DVD, zeznuo sam se. Košta i manje, a evo i link za provjeriti:
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=33419&kateg=9904
U fenisku je 12kn..ali nije svima feniks pred nosom..ja do njega imam pola sata po tramvaju a za to mi se vise isplati uzeti 2dvd-a i 5min pjesice
Nisam primjetio da je igdje spomenuta ilegalna kopija igre.
Mozda je covjek izgubio DVD a ima backup image koji bi htio opet imati na DVD-u...
Pirati koriste PSPad i C# za crackanje igara, jel to znaci da su svi oni koji znaju koristiti te programe pirati...
Pozz...
nisam baš siguran da se c# koristi za crackanje, prije bi reko c++ i asm
A možda su u šumi...
Mislim da ak se ima love za original igru onda se ima i za DL DVD.
kaj bi mogo kak instalirat igru bez prženja?????
Nabavi si neki virtual drive manager tipa PowerISO, MagicISO, Daemon tools, WinMount, i radi sa time.