Igre preko STEAM-a

poruka: 7
|
čitano: 3.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Igre preko STEAM-a

skinuo san portal i hl2 deathmech preko nekog steam-a, ko dobio besplatno od nvidie:) e sada igre su mi se nekako skinule u taj folded od steam-a, jel se mogu one nekako izvaditi da budu samostalne... cak se i pokrecu preko tog steam-a... sta je uopce taj steam?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Igre preko STEAM-a

šta ti zapravo ne razumiješ u steam busteru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre preko STEAM-a

u biti nista... sto je to, kako funkcionira... Plač

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igre preko STEAM-a

Steam ti je klijent koji ti omogućava da kupuješ on-line igre (u tvom slučaju da ih besplatno downloadaš),da igraš igre on-line preko steam-a 8one igre koje to podržavaju).

Opširnije:

http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_(content_delivery)

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
Igre preko STEAM-a

Dobijem slj error kada pokrenem igru

application load error P:0000065432

ne znam sta da radim

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 16:33 (iKAR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre preko STEAM-a

procitaj OVAJ thread na steam forumu

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igre preko STEAM-a

do sada sam preko steam-a igrao samo americas army i  neke demo igre, a sada se spremam na kupnju pa me zanima jedna stvar:

da li se za igranje kupljene igre uvijek mora biti spojen na net? ako da, šta se dešava ako staem nije dostupan iz nekog razloga? pročitao sam wikipediu i ako sam dobro shvatio u koliko se dogodi da steam prestane sa radom ili sl. sve što ste do tada skinuli možete bacit u vodu?? koliko vidim već je bilo nekih problema sa njihovim serverima?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice