- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reinstaliraj igru, pa ako se instalira bez errora mora radit, jel imaš najnoviji microsoftvisual C+++, probaj taj file što ti fali skinuti ako ima na googlu
ako si skinuo taj .DLL kopiraj ga u igru al probaj sa visualom c+++
reinstaliraj igru, pa ako se instalira bez errora mora radit, jel imaš najnoviji microsoftvisual C+++, probaj taj file što ti fali skinuti ako ima na googlu
reinstaliro sam imam sve ostalo sto treba imam service pack 2 rade mi sve igre osim ove.. ali opet isto...
Probaj sa ovim postupkom (ako već nisi)
Pozdrav.
EDIT: Koliko se sjećam bilo je problema sa tim DLL-om, ako se ne varam jedan od problema su bile različite verzije koje se koriste. Tako da ti nije možda na odmet da u onom postupku (ako ne proradi) umjesto C:\System\Windows32\ staviš path do mjesta gdje je igra instalirana i koristiš taj path za registraciju programom regsvr32.
Evo i još par mogućih savjeta
Kak nisam vidio da koristiš 64-bitnu Vistu :-)
Postupak ti ne funkcionira jer pokušavaš staviti u krivi folder.
Budući ta igra nije 64-bitna.. sve 32-bitne sistemske datoteke, trebaš stavljati u C:\Windows\SysWOW64 folder.
Probaj ponoviti onaj postupak iz prijašnjeg posta, samo zamijeni C:\Windows\System32\ sa ovim prije navedenim.
Nadam se da će sada profunkcionirati.
Ako imaš windows 7 upiši u run ime tog file i on če ti ga nač u tam nekom folderu...Odeš tam, skopiraš file u System 32 i to je to...
Ja sam imal takav sličan error i ja sam oba ta filea i još neki ne znam kak se zval kopiral u S32 i radilo je...
stavio sam i tam al opet isto ev slika
sad mi pise nes drugo sad pise msvcr...
MSVCP71.dll smo izgleda riješili, sad je ostao samo još "novonastali" MSVCR71.dll.
Dakle skini i MSVCR71.dll i napravi još jednom isto.
Mislim da bi sad trebali biti bliži rješenju tvog problema.
Inače MSVCP71.dll i MSVCR71.dll obično rade probleme "u paru"
Sjećam se jednog instalera kojeg sam radio za jedan softver, još je tražio MFC71.dll, nadam se da kod tebe neće biti taj slučaj.
Obično je kako sam naknadno bio ustanovio razlog tome bila modificirana instalacija windows-a. (nLite, vLite, i sl.)
Imam problem pri pokretanju i-fluida, imam i physix drajvere evo slika:
Googlanje tog problema ti nije pomoglo u rješavanju problema?
Ne nije pomoglo.
nema veze proradilo je samo od sebe