Hrvatske igre

poruka: 23
|
čitano: 13.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hrvatske igre

Dobar dan

Bio sam nešt surfo neki dan, kad naletih na serious sama i zapitah se pa gdje je croteam nestao. Nisu izdali igru već par ljeta a seriuos sam je bio jebacka igra.

Prije par godina sam igrao i neku hrv. avanturu. Nešt u svemiru na nekom svemirskom brodu. Nemog se sjetit imena al znam da je za ono vrijeme to bilo dost dobro.

Nije da se žalim ali bilo bi lijepo opet uzeti neku dobru hrv. igru u ruke u igrati je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 18:24 (Bichanich).

0 0 hvala 0
18 godina
Hrvatske igre

...samo da se nadovežem, ima ili je barem bila nekada i Urban_Jungle

hcsc

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrvatske igre

mislim da je 1 član Croteama odišel v Provox games, oni su napravili Spaceforce i  sad rade na nekom RPG-u kolko znam

I am cool, I am fast, I am clever, I am strong. Thats because I use Linux.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Hrvatske igre

Prije par godina sam igrao i neku hrv. avanturu. Nešt u svemiru na nekom svemirskom brodu. Nemog se sjetit imena al znam da je za ono vrijeme to bilo dost dobro.

To je bio "Poslanik"
Čak sam ga i ja igrao a sad imam 15 godina....a kad davno bila ta igra...uffff :D

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Stacker 832 // 4 GB Ballistix Tracer 1066 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina
Hrvatske igre

E da Poslanik. Nisam se mogo sjetit imena. Ugl igra nije losa al trebali su izdat novi nastavak il nest slicno, kao i serious sam. A sto se tice Urban Junglea - svaka cast tom timu sto su to sve napravili al to nije igra koju ces igrati do sitnih nocnih sati. Previse je ustogljena, jednolicna, dosadna i premalo nudi naspram ostalih igara tog zanra.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Bio sam nešt surfo neki dan, kad naletih na serious sama i zapitah se pa gdje je croteam nestao.

Bilo je u Gameplay-u eksluzivna najava - Serius Sam 3 i novi taktički FPS od Croteama

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
18 godina
neaktivan
Hrvatske igre

IznenađenIznenađen ovo super izgleda !!!! jaoooooo

Ken leeeee

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Jedva cekam, zna li tko kad ce ovi FPS ugledat svjetlo dana, mozda bi i BUG mogao napraviti interview s croteam-om.

Zlo i Naopako
18 godina
Hrvatske igre

OMG koja grafika!

To ak nasi Hrvati uspiju pa svaka im cast kupit cu igru 100%!

Ja sam mislio da ce SS3 bit opet ono grafika ko u stripu, al ovo izgleda fenomenalno.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrvatske igre

svaka čast croteamu na trudu, grafika izgleda odlično, lijepo je da i hrvati mogu konkurirati na svjetskom tržištu, nadam se da će u bližoj budućnosti bit više kvalitetnih hrvatskih igara

Core 2 Duo E6300 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 Pro, Gigabyte 965P-DS3, 2 x 1GB Supertalent 800 MHz, XFX Nvidia 7900 GS @ 600/800 + Accelero S1
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 2:45 (qbone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hrvatske igre

I ovo izgleda zgodno....

http://www.gamespot.com/ps3/action/untitledcroteamproject/index.html

Samo što piše PS3. Meeeeeeeehhhh

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Stacker 832 // 4 GB Ballistix Tracer 1066 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvatske igre

Stvarno izgleda predobro ovaj njihov novi engine... mada mi se čini da su samo slikali te ulice i malo ih u photoshopu sredili hehe.

Možda bi oni i posudili malo to svoje čedo nama ostalima ili pokojem novom timu da krene ozbiljnije proizvodnja igara i kod nas?

Baš mi triba tako nešto za moj super ludi extra RPG da zavladam planetom i oboatim se do besvijesti.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrvatske igre

stvarno ne bi bilo loše da BUG intervjuira croteam...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dado2 kaže...

stvarno ne bi bilo loše da BUG intervjuira croteam...

slažem se jer već dugo nisam čuo za njih(pročitao) pa neka naprave interviewpa da saznam što sad rade, jer vjerujem da to i druge zanima, a ne samo mene
komentar o slikama iz SS3:WOOOOW! , ovo je fenomenalno

I am cool, I am fast, I am clever, I am strong. Thats because I use Linux.
18 godina
Hrvatske igre

...ima još jedna Hr igra koju sam nekada davno igrao, a to je Briskula, narvano, igrana na računalu.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hrvatske igre

Bilo bi lijepo kad bi napravili igru na temu Domovinskog rata. Da imate onak Hrvatsku kampanju i 3 Hrvata brane kamp, dolaze NEPRIJATELJISmijeh, njih 1000 i s 3 Hrvata ih sve pokokamo....(mislim tak je i bilo, hehe al nećemo sad u to =)
Daj zabrij....LoL
Mission: Protect Tuđman from ENEMYSmijeh bomber planes...hahaha
Inaće volim ove teme....po avataru se vidi ko' sam :)

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Stacker 832 // 4 GB Corsair 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Stjegonoša iliti barjaktar??

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Bilo je u Gameplay-u eksluzivna najava - Serius Sam 3 i novi taktički FPS od Croteama

Izgledaju fenomenalno screenshotovi i SS3 i ove druge igre, samo ne mogu prepoznati koji je to primorski gradić na slici kojeg oni tvrde da bi čitatelji trebali prepoznati (kad bi bio malo širi kadar bilo bi lakše), jel neko prepozna ?
U svakom slučaju, mislim da je modelirati naše gradove u FPS-u odlična ideja, ja bi jako volio raznositi demone rocket launcherom na Peristilu recimo... Osmijeh A i moglo bi koristit za turizam, da se širi glas o našoj nepoznatoj banana zemljici... Osmijeh

P.S.
Ko je napravia Dinka Smallwooda i šta je bilo sa njima ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 18:40 (Enkidu).
17 godina
neaktivan

Da...bila je takva igra, još 1993 godine i zvala se FreeCro!!!

vjekoslavko
17 godina
neaktivan
Hrvatske igre

One iz serijala Spaceforce su dosta dobre !

I am King of the world !

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrvatske igre

Jel grad mozda Zadar? Cini mi se po onom tornju u pozadini...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hrvatske igre

evo sad izlazi nova hrvatska trkača igra   {#}

14 godina
neaktivan
Re: Hrvatske igre
Malarkey kaže...

Bilo bi lijepo kad bi napravili igru na temu Domovinskog rata. Da imate onak Hrvatsku kampanju i 3 Hrvata brane kamp, dolaze NEPRIJATELJISmijeh, njih 1000 i s 3 Hrvata ih sve pokokamo....(mislim tak je i bilo, hehe al nećemo sad u to =)
Daj zabrij....LoL
Mission: Protect Tuđman from ENEMYSmijeh bomber planes...hahaha

bilo bi dobro ja sam čuo da su je počeli radit ali neznam,znam da izlazi jedna igra virtualni grad

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice