dakle, tražim igru za PC u kojoj se igra Texas hold'em poker, ali da se mogu igrati pravi turniri po svijetu sa stvarnim poznatim igračima,, slično kao i npr. PES ili FIFA za nogomet, NBA za košarku itd...
da li uopće postoje takve igre?
dakle, tražim igru za PC u kojoj se igra Texas hold'em poker, ali da se mogu igrati pravi turniri po svijetu sa stvarnim poznatim igračima,, slično kao i npr. PES ili FIFA za nogomet, NBA za košarku itd...
Postoji..ja imam jednu u 3D verziji i igram cesto..mogu uradit upload i na PM ak si zainteresovan..igra je freeware
kak se zove? i može li se igrati protiv poznatih igrača?
Ima ti sve singleplayer, multiplayer, tournament, samo sto nije full besplatan to se moras vec nekeko snac.
Kod mene je ovaj :
texas.hold'em.poker.3D.deluxe.edition
I mozes igrat protiv raznih igrača e sad neznam koliko su poznati al ima ih sa svakih strana svijeta..ide upload do ponoci jer net me zeza..ipak Bosna i usljivi wireless
ja imam texas holdem poker od Play+ Smile Marketing GmbH
Ja sam si ju bio kupio prije godinu dana za 5€
E sad trenutno ju nemam instaliranu i multyplayer se može igrati....
Imaš više opcija kako igrati,naravno težinu možeš birati,igrati turnire ili ovak obično... i 3D je
i da igra ima 137 MB
O ovoj igri pricam..pa ako kome treba link imam vec...
takvu ja imam.... post iznad
I mozes igrat protiv raznih igrača e sad neznam koliko su poznati al ima ih sa svakih strana svijeta..ide upload do ponoci jer net me zeza..ipak Bosna i usljivi wireless
kad sam rekao poznati, zapravo sam mislio na stvarne igrače pokera, poput Doylea Brunsona i takvih,, ono da ih mogu odabrat (ko u Tekkenu) i onda s njima igrat poker protiv drugih igrača (Daniel Nagreanu, npr.) u singleplayeru. znate li za nešto takvo?
hvala vam na prijedlogu, svakako ću probat, bar demo ako postoji.
Sto se tice ovog pokera stvarno je dobar..imas single i igras ono ti i jos poznatih 80 igrača i turniri se igraju..ko osvoji najvise on je pobjednik + sto ovaj poker ima stvarni ONLINE mod tako da mozes sa jos stvarnijim igracima da igras
nabavio sam je, i igra je OK, ali nije ono što sam ja tražio...
ja bih htio da bar mogu vidit 3D modele igrača s kojima igram, to bi bilo fora, a ova igra je kao da igram poker na fejsbuku, samo što su karte i žetoni 3D.
ali dobro, mislim da ću je igrat tu i tamo, baš je fora što se mogu igrat turniri sa 160 igrača
i ne moram se brinut o parama koje trošim na glupe raiseove
nabavio sam je, i igra je OK, ali nije ono što sam ja tražio...
ja bih htio da bar mogu vidit 3D modele igrača s kojima igram, to bi bilo fora, a ova igra je kao da igram poker na fejsbuku, samo što su karte i žetoni 3D.
ali dobro, mislim da ću je igrat tu i tamo, baš je fora što se mogu igrat turniri sa 160 igrača
i ne moram se brinut o parama koje trošim na glupe raiseove
I meni se svidja sto se moze lijepo poigrat i nekad blefirat..