Hold'em Poker PC igre

poruka: 13
|
čitano: 2.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

dakle, tražim igru za PC u kojoj se igra Texas hold'em poker, ali da se mogu igrati pravi turniri po svijetu sa stvarnim poznatim igračima,, slično kao i npr. PES ili FIFA za nogomet, NBA za košarku itd...

da li uopće postoje takve igre?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hold'em Poker PC igre
betmen kaže...

dakle, tražim igru za PC u kojoj se igra Texas hold'em poker, ali da se mogu igrati pravi turniri po svijetu sa stvarnim poznatim igračima,, slično kao i npr. PES ili FIFA za nogomet, NBA za košarku itd...

da li uopće postoje takve igre?

Postoji..ja imam jednu u 3D verziji i igram cesto..mogu uradit upload i na PM ak si zainteresovan..igra je freeware

Nemam potpis osim na licnoj
16 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

kak se zove? i može li se igrati protiv poznatih igrača?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre
Texas Hold'em Poker 3D-Gold Edition

Ima ti sve singleplayer, multiplayer, tournament, samo sto nije full besplatan to se moras vec nekeko snacNamigiva.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

Kod mene je ovaj :

texas.hold'em.poker.3D.deluxe.edition

I mozes igrat protiv raznih igrača e sad neznam koliko su poznati al ima ih sa svakih strana svijeta..ide upload do ponoci jer net me zeza..ipak Bosna i usljivi wireless

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

ja imam texas holdem poker od Play+ Smile Marketing GmbH

Ja sam si ju bio kupio prije godinu  dana za 5€

E sad trenutno ju nemam instaliranu i  multyplayer se može igrati....

Imaš više opcija kako igrati,naravno težinu možeš birati,igrati turnire ili ovak obično... i 3D je

i da igra ima 137 MB

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 18:13 (kc-kb).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

O ovoj igri pricam..pa ako kome treba link imam vec...

poker1 poker1
stol2 stol2
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 18:02 (RimSo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RimSo kaže...

O ovoj igri pricam..pa ako kome treba link imam vec...

takvu ja imam.... post iznad Osmijeh

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
RimSo kaže...

I mozes igrat protiv raznih igrača e sad neznam koliko su poznati al ima ih sa svakih strana svijeta..ide upload do ponoci jer net me zeza..ipak Bosna i usljivi wireless

kad sam rekao poznati, zapravo sam mislio na stvarne igrače pokera, poput Doylea Brunsona i takvih,, ono da ih mogu odabrat (ko u Tekkenu) i onda s njima igrat poker protiv drugih igrača (Daniel Nagreanu, npr.) u singleplayeru. znate li za nešto takvo?

hvala vam na prijedlogu, svakako ću probat, bar demo ako postoji.

15 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

Sto se tice ovog pokera stvarno je dobar..imas single i igras ono ti i jos poznatih 80 igrača i turniri se igraju..ko osvoji najvise on je pobjednik + sto ovaj poker ima stvarni ONLINE mod tako da mozes sa jos stvarnijim igracima da igras Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// samo mala info, kao što već piše u BUG-u, ovakve igre mogu stvoriti opasnu ovisnost, i onda kada jednom ukucaš broj MasterCard kartice... može biti jako jako jako zeznuto. To je samo za one koji znaju razlikovat igru od kocke. :)
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
Hold'em Poker PC igre

nabavio sam je, i igra je OK, ali nije ono što sam ja tražio...

ja bih htio da bar mogu vidit 3D modele igrača s kojima igram, to bi bilo fora, a ova igra je kao da igram poker na fejsbuku, samo što su karte i žetoni 3D.

ali dobro, mislim da ću je igrat tu i tamo, baš je fora što se mogu igrat turniri sa 160 igrača Cool

i ne moram se brinut o parama koje trošim na glupe raiseove Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
betmen kaže...

nabavio sam je, i igra je OK, ali nije ono što sam ja tražio...

ja bih htio da bar mogu vidit 3D modele igrača s kojima igram, to bi bilo fora, a ova igra je kao da igram poker na fejsbuku, samo što su karte i žetoni 3D.

ali dobro, mislim da ću je igrat tu i tamo, baš je fora što se mogu igrat turniri sa 160 igrača Cool

i ne moram se brinut o parama koje trošim na glupe raiseove Smijeh

I meni se svidja sto se moze lijepo poigrat i nekad blefirat..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice