Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
16 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution

Murder of Crows je doslovno najbolja TPS misija svih videoigara.

Vidiš meni ta misija u igri nikad nije previše odgovarala, reka bi da mi je jedna od gorih zapravo, dok sam recimo guštao u misijama poput A New Life, You Better Watch Out i The House of Cards, te su mi daleko najbolje.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan

Tocno to. Ta misija je maštovita, ali ništa posebno. Uz navedene još mi je i Dance with the devil dobra misija.

16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Tocno to. Ta misija je maštovita, ali ništa posebno. Uz navedene još mi je i Dance with the devil dobra misija.

Meni je druga najbolja.

13 godina
protjeran

Koja je vama naj misija iz Silent Assassina?  

Meni je favorit "Kirov park meeting" kada moras ubiti ona dva glupava prasca u parku koji je okruzen strazarima...

A što se grafike tiće, naj misija mi je kada moraš upasti u ambasadu i ukrasti kovceg i ubiti generala (otrujete ga i gledate kako riga do smrti xD).. Jednosatvno je predivno vidjeti veliku osvijetljenu ambasadu i vrt pun snijega, koji jos uvijek pada :)

Fallen angel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Cheezl kaže...

Meni je druga najbolja.

Aha, najjace je dok zamjenis repliku s pravim. Ili dok ovaj glumi da je upucan, ti mu opalis metak u srce.

15 godina
neaktivan

Zadnja misija rula.Like a Boss probudiš se s dva gana i počinje show.Daleko najjaća misija.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cheezl kaže...
4ucker kaže...
Cheezl kaže...

Meni je druga najbolja.

Aha, najjace je dok zamjenis repliku s pravim. Ili dok ovaj glumi da je upucan, ti mu opalis metak u srce  

Nisam siguran da li misliš da je to jedna te ista misija, ili nepovezano govoris o nekoj drugoj, ali u slucaju da misliš da je to sa ubijanjem glumca misija Dance with the Devil, odgovor je ne, misija se zove Curtains down, i treća je po redu.

Fallen angel
16 godina
neaktivan

Svaki put kad bi odigrava tu misiju prešao bi je na drugačiji način, zadnje je bilo tajmiranje mog hitca sa tajmiranjem hitca lažnog pištolja, dosta dug oen skuže, kao i kod zamjene.

Inače, novi gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 11:07 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Gametrailers video ima neke kratke klipiće između već poznatih..

http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-hitman-absolution/731774

15 godina

Exit Chinatown - Hitman: Absolution Gameplay

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...
Nisam siguran da li misliš da je to jedna te ista misija, ili nepovezano govoris o nekoj drugoj, ali u slucaju da misliš da je to sa ubijanjem glumca misija Dance with the Devil, odgovor je ne, misija se zove Curtains down, i treća je po redu.

Malo prati tijek poruka. 4ucker je rekao da mu je druga misija najbolja. Pošto sam njega citirao, dalo bi se zaključiti da o toj misiji pričam. Ugl jedino di sam fulao je što je to zapravo treća misija, a ne druga. Zanemario sam prvu misiju koja je zapravo "trening". Nisam siguran dal je on mislio na Vintage Year, ili Curtains Down. I neznam o kakvom odgovoru pričaš, pitanja nije ni bilo.

15 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Za vas koji niste primjetili, netko drugi daje glas hitmanu, dakle nije više David Bateson :(

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
Asterix kaže...

Za vas koji niste primjetili, netko drugi daje glas hitmanu, dakle nije više David Bateson :(

Tooooooo zadržali su muziku tj Ave Maria il je to tek tak stavljeno? Ta stvar me inspirira i to žešće.*_*

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Tooooooo zadržali su muziku tj Ave Maria il je to tek tak stavljeno? Ta stvar me inspirira i to žešće.*_*

Kad si već na toj temi evo još malo promjena.

Nije isti kompozer glazbe. Prije je bio Jesper Kyd (koji je usput ništa manje od geneijalan), dok su sada Peter Kyed and Peter Peter.

Ima nešto malo od njih na youtubeu, nisu loši, vidjet ćemo kako će ispasti.

15 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
Tommy_123 kaže...

Kad si već na toj temi evo još malo promjena.

Nije isti kompozer glazbe. Prije je bio Jesper Kyd (koji je usput ništa manje od geneijalan), dok su sada Peter Kyed and Peter Peter.

Ima nešto malo od njih na youtubeu, nisu loši, vidjet ćemo kako će ispasti.

Kakva šteta.Ta pjesma me prati još od malena.Genijalna je.Daj mi link od jedne ak nije bed ?

15 godina
neaktivan

Ma evo za sve obožavatelje Hitman-a :)

Usput Ave Maria je dosta stara pjesma, nije ju napisao Jesper Kyd.

Edit: moj osobni favorit

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 18:45 (Xanzzu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ima li netko demo verziju ove igre?? Ako ima molio bi ga da mi posalje link....

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 17:05 (mario411).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario411 kaže...

Demo još nije izašao.

17 godina
neaktivan
mario411 kaže...

Igra izlazi u 11 mjesecu. Pa za bilo kakav demo ćeš se morati još dosta dugo strpiti.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 18:54 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Bit će onaj sniper challenge nekima za kojih mjesec i po dana, dotad ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanje dal se to može nazvati demo. Možda dobar način da se osjeti novi engine. Al ja to ne bi baš nazvao demo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije demo, više ko' neki prequel mini game, ništa konkretno al' eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je li taj "novi" engine stvarno nov ili samo dotjeran onaj in Blood Moneya? Kao što su napravili sa Skyrimom.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Je li taj "novi" engine stvarno nov ili samo dotjeran onaj in Blood Moneya? Kao što su napravili sa Skyrimom.

Nov da noviji ne može biti. Koliko sam čitao, on nije modificiran kao Gambryo, ali sam negdje čitao i što se Skyrima tiče da je novi engine korišten - Creation Engine navodno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:56 (4ucker).
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Nov da noviji ne može biti. Koliko sam čitao, on nije modificiran kao Gambryo, ali sam negdje čitao i što se Skyrima tiče da je novi engine korišten - Creation Engine navodno.

Da, Absolution je na potpuno novom engienu, bar su tako rekli.

Ali Skyrim nije. Samo su dosta modificirali stari i dali mu novo ime. Da se uvjeriš da nije novi engine dosta ti je da probaš zaroniti i vidiš da je jedan prastari bug koji se vuče već kroz par njihovih igara još uvijek prisutan.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
4ucker kaže...

Ali Skyrim nije. Samo su dosta modificirali stari i dali mu novo ime. Da se uvjeriš da nije novi engine dosta ti je da probaš zaroniti i vidiš da je jedan prastari bug koji se vuče već kroz par njihovih igara još uvijek prisutan.

Argonian anyone? {#}

13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
4ucker kaže...

Off Topic: Da u pravu si ali taj bug je ispravljen poslednjim pecom tako da...

16 godina
neaktivan

Nije stvar u samoj grešsci, to sam odokazuje da je engine stvarno isti i nemjenjan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo 20% igrača će završiti igru, iskreno, mislim da će postotak biti veći, 20ak posto će je prijeći 2+ puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, kad gledam malo globalne statistike achievmenta na Steamu dobar dio igrača neke igre pošteno ni ne pokrene a kamoli da ih završi.

Pogledaj npr. Skyrim. Daleko najprodavanija igra na Steamu u zadnjih pola godine. A 7% igrača nije završilo ni prvu misiju. 12% ljudi nije došlo ni do 5 levela što je par sati igre. A samo 34% ih je završilo glavni quest line. Npr. novog Maxa koji je puno kraća igra je završilo samo 50% igrača. Ajde on je još relativno nova igra al to je po meni svejedno malen broj.

I onda kad uzmeš u obzir puno veći broj igrača na konzolama za koje se obično smatra da su u prosijeku više casual igrači statistika iz članka me ne bi nimalo iznenadila. Što je šteta za igre poput Hitmana koje zbilja imaju dosta dobar replay value.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 19:26 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice