Za nekih desetak minuta bi trebao biti :D
baš nas je*u
Šta mislite hoće li ovo biti zadnji Hitman? Naziv Absolution me malo plaši :O
Šta mislite hoće li ovo biti zadnji Hitman? Naziv Absolution me malo plaši :O
nadam se da neće,iako je vrlo moguće.
Sony event starts in 11:10 -.- ako ga ne bude do Sonyja idem na počinak
Nisi jedini...
Ako ga i bude, pao je u totalno drugi plan.
Nisi jedini...
Ako ga i bude, pao je u totalno drugi plan.
Pa ne mogu vjerovat, bude Darkness II i Deus Ex, ali Hitman naravno ne koji je trebao bit poslije njih
ništa od hitmana, siguran sam u to.. bar ne prije sonya -.-
Nije loš trailer, nadam se da će još i dalje bit silent assassina, a ne rambo kao u filmu.. sad idem spavat
Ovo viđeno u traileru mi se nimalo ne sviđa, unatoč atraktivnosti i svemu, kao prvo, uopće mi nije drago što veličaju akciju i tuču a ne stealth, razmišljanje i takticiranje...
Kao drugo, ne sviđa mi se što 47a prikazivaju kao badd assa ( da uvijek je bad ass ), ali neka tučar shema, arogantnost i sve to skupa mi nikako ne leže na njegovom karakteru.
Nadam se da sam potpuno u krivu.
meni se posebno sviđa ono zatezanje kravate u traileru
meni se posebno sviđa ono zatezanje kravate u traileru
Zanimljivo, to je meni najodbojnije od svega.
Nekako američki, like a boss stil, nije to Hitman, nije to 47.
To bi možda stalo Fisheru ili nekome takvome, no IMO nikako Hitmanu.
Valjda će ostaviti i stealth standardni pristup, onda me totalno briga, ako tko hoće prelaziti levele golf palicama i glavama kipova, go for it.
Meni je film glup najviše zbog toga što je Hitman prikazan kao neki Terminator \ Rambo \ Steven Seagall koji puca po svima koji ga pogledaju... Fali tu one elegancije iz igara.
Odijelo, kravata, prigušivač - jedan metak po žrtvi, a umiru samo oni koji moraju. To je Hitman kojeg ja poznajem
Valjda neće igra ličiti na Serious Sama ili takvo nešto
baš me zanima šta je napravio, odnosno šta će napraviti onoj pi.., ovoga ženi koja se tušira.
Dal će joj svog prigušivaća zabiti u glavu ili nekamo drugamo...Živi bili pa vidjeli i obradovali se :D
baš me zanima šta je napravio, odnosno šta će napraviti onoj pi.., ovoga ženi koja se tušira.
Dal će joj svog prigušivaća zabiti u glavu ili nekamo drugamo...Živi bili pa vidjeli i obradovali se :D
Mislim da je ono Diana, sumnjam da će joj išta takvo napraviti.
Bojim se da je Hitman BM zadnji dobar Hitman, baš kao što je i SC-DA bio zadnji dobar SC.
Ja sam veliki fan Hitmana i volio bi da to ostane Hitman, a ne da se pretvori u CoD u trecem licu kao i SC.
Ovo viđeno u traileru mi se nimalo ne sviđa, unatoč atraktivnosti i svemu, kao prvo, uopće mi nije drago što veličaju akciju i tuču a ne stealth, razmišljanje i takticiranje...
Kao drugo, ne sviđa mi se što 47a prikazivaju kao badd assa ( da uvijek je bad ass ), ali neka tučar shema, arogantnost i sve to skupa mi nikako ne leže na njegovom karakteru.
Nadam se da sam potpuno u krivu.
ma bit će stealtha, čini mi se da su se odlučili na akciju u ovom trailer da privuku igrače koji možda nisu igrali ranije igre i one koje se lože na eksplozije i napucavanje. samo se nadam da neće igra biti pojednostavljena kao zadnji sam fisher i također se nadam da će igra biti interaktivna kako trailer prikazuje.
a kad je rečeno da Hitman Absolution izlazi?
Ove godine još?
a kad je rečeno da Hitman Absolution izlazi?
Ove godine još?
Svugdje po netu piše 2012 a u teaseru traileru piše nešto u vezi 7.6.2011 (Izlazak novog trailera).
.

Pa ono je teaser trailer a ne gameplay video. Kladim se da ovakve tučnjave ne će ni biti moguće u igri. Po meni su samo htjeli prikazati da je 47 pissed-off jer su ga zaje***i pa je došao malo u posjet Diani da ju pita: WTF bitch? Tko je to tolko glup da mene zaje**!
JooooJ jedva čekam ovu igru,Trailer je savršen *_*
Meni još uvijek izgleda kao se treba/može šuljati. Bar se nadam. Umjesto kipa lako je mogla biti i žica :)
Samo će valjda biti puno više interakcije s okolinom. A i izgleda da su se Sam Fisher i 47 družili, pa mu je Fisher pokazao par svojih trikova.