Jel se u std izbacuju neke stare karte sa dolaskom novih ?
Ne. Tek je počela "godina" s Ungoro pa ce potrajat dok se standard bude mijenjao.
Jel se u std izbacuju neke stare karte sa dolaskom novih ?
Ne. Tek je počela "godina" s Ungoro pa ce potrajat dok se standard bude mijenjao.
Ma da, taman posla da nam svaku novu ekspanziju bace 2-3 legende i nešto slabije kvalitete u hall of fame. Za 2 godine ne bi bilo standarda.
Iskreno i ovo sad me živcira da svaka ekspanzija ima komplento novu mehaniku koja je nekompatibilna večim dijelom sa prethodnima.
Kad je došla "inspire" mehanika, mislio sam da će to biti "new thing", trajalo je jednu ekspanziju... Zatim su došli old gods, opet je sve vezano za boostanje C'Thuna bilo u jednoj ekkspanziji... Isto je bilo i sa jade i sa questovima i sad hero kartama.
Uvedu novu mehaniku za točno tu ekspanziju, a 2 godine bi se trebalo igrat sa tim kartama. Ne znači da se ne igra, jade je i dalje teoretski OP u puno slučajeva, ali realno kad se pogleda, ko trenutno igra C'Thuna!? To je mehanika koja je trebala trajat 2 gdine, a ne "do slijedeće ekspanzije koja sadrži jače stvari"
Da barem te gluposti onda stvarno traju i budu viable 2 godine.
135 novih karata svaka 4 mjeseca je također bullshit, nitko nemre skupit dovoljno novaca... 5k golda je tak, dovoljno za 2 legende teoretski, s time da ovdje će biti sigurno za 3 jer 2 kao poklanjaju. OK je da nema više duplića, neke novosti su povoljne i skroz u redu, ali u zbroju jako gubimo.
Slažem se, forsiraju nove mehanike jer to očito prodaje ekspanize, a sad ih štancaju 3x godišnje...
Slažem se, forsiraju nove mehanike jer to očito prodaje ekspanize, a sad ih štancaju 3x godišnje...
Pa naravno.. avantura im je premalo love...
A ovak naštancaju 120 neupotrebljivih karata i 15 koje shiftaju metu.. i istim principom več dvije godine.
Prejake 2-3 mana minione ili tech karte...
Napravili su jebenog kazu kojeg je skraftao cijeli planet i sad ga nemreš igrat...milsim možeš XD ...
Troll forever..
Šta se sad čudite ko pile sisi? Pa otvoreno su rekli da će sve te nove mehanike biti samo za jednu ekspanziju i da se više neće upotrebljavati. A već smo davno utvrdili da je blizzard postao money whore s HS i boli ih briga za to.
Jer vrijedi igrati uopce HS bez i jedne expanzije ?
Ne.
Ne vrijedi uopce igrati, zlatna vremena su prosla... ja igram jedino zato jos jer mi zao ostaviti acc u koji sam toliko ulozio i imam prakticki sve karte ( osim onih nebitnih).
Ne vrijedi uopce igrati, zlatna vremena su prosla... ja igram jedino zato jos jer mi zao ostaviti acc u koji sam toliko ulozio i imam prakticki sve karte ( osim onih nebitnih).
Zbog ovog igra jedno 30% populacije HS.
Ja krenio neki dan igrat ovaj Elder scrolls Legends. Zasad full zabavno.
Ja sam na vrijeme odustao, baš kad su u najavili da više neće biti adventure nego samo pack expanzije. Također u to vrijeme su pokazali Quest Legendary karte za sve klase što je nemoguće skupiti bez velikih ulaganja. Evo i novo najavljenja expanzija traži da imaš posebne legendary karte za svaku klasu.
Igrao sam od bete imao sam sve karte za koji god deck hoćeš igrati, ali vidio sam da to više ne ide i odustao. Previše RNG-a je isto bio jedan od razloga. Prodao sam račun za tisuću kuna i super. Još uvijek tu i tamo čitam i gledam streamove o HS-u, ali se više nikada nebi vratio čak i da mi netko pokloni potpun account. Igram drugu kartašku igru s kojom sam puno više zadovoljan.
Vidio da neke nagrade dijele. E sada jel' vrijede sto ne bi znao
kliknuo kolenta, sad vidim stiglo 4 packa.. doduše ništa pametno unutra, ali hajde dust je dust..
BTW disenchantao sam prekjučer rogue quest za full dust, tako da se sjetite napraviti isto ako ga netko još ima
Pa zar ne čuvate packove dok dođe patch da se ne može dobit duplicate legendary?
Jebga, igram HS, jer imam najvecu kolekciju. I igram iz navike.
Nemam volje kretat s novim igrama bas iz tog razloga.
Te mi se ne da uciti nove karte/mehanike i sl.
Gwent, Elder, MTG, Duelyst, itd.
Ja bi igro sigurno MTG samo da imaju bolje sučelje i da mogu bit konkurentan sa f2p accountom.
Jebga, igram HS, jer imam najvecu kolekciju. I igram iz navike.
Nemam volje kretat s novim igrama bas iz tog razloga.
Te mi se ne da uciti nove karte/mehanike i sl.
Gwent, Elder, MTG, Duelyst, itd.
Upravo to je i meni problem... učit sve ispočetka ne tolko kolko količina karata u kolekciji.
I ovaj Gwent, imam ga instaliranog već mjesecima, jučer ga pokrenem i veli da postoji update i ne mogu nigdje u launcheru (GOG) kliknuti na "update"! Koja glupost.
Pokrenem igru i naravno javlja da dolazi do greške i nigdje nema updatea.
Hype 0 bodova za ovu ekspanziju
Hype 0 bodova za ovu ekspanziju
Baš...
Još je prerano za konkretne ocjene, ali za sad teška tragedija od karti. Definitivno nisu na razini jedne od najlegendarnijih raid instanci iz WoWa.
Prva dobra karta IMHO... Sindragosa
Mrzim Rena i onoga tko ju je napravio. Jedva sam docekao da ispadne iz standarda.
Mrzim Rena i onoga tko ju je napravio. Jedva sam docekao da ispadne iz standarda.
Zašto?
meni jedna od najdrazih karata ... ubija agro deckove i slicne gluposti ...
Imate free arenu
Svaka čast!
Ja igram HS od bete (sa malo dužim prekidima u vrijeme TGT-a i Blackrock ekspanzija), casualac sam u pravom smislu riječi, rank 3 mi je top plasman na kraju mjeseca (imam osjećaj da me od legende dijeli samo nedostatak vremena za grindanje na kraju mjeseca), ali sa arenama se ne mogu sastati nikako...
Evo, ove dvije besplatne završio sam na 4, odnosno 2 pobjede...
Prije toga sam imao jednu sa 0 pobjeda...
Nije da ih puno igram, možda jednu u dva mjeseca, ali to je isključivo zato jer me nikako ne ide...
Ne koristim nikakve alate (frostwolf i sl.) jer 99% partija odigram na mobitelu ili tabletu!
Tako da, kad vidim ovakav skor, malo sam ljubomoran!
Ali, čestitke još jednom!
Zašto?
Zato ste Reno Deckovi razvlace partiju u nedogled. Pa jos karta koja kopira Rena, pa ima Dva, pa ovo, pa ono.
Na kraju trebas nanijeti minimalno +50 DMG da bi imao ikakve sanse. A partija traje sigurno 20min.
Znaci ti vise volis partije koje zavrse na turnu 5, sav dmg u face a pobjedu nosi onaj koji ima bolji draw na pocetku.
Znaci ti vise volis partije koje zavrse na turnu 5, sav dmg u face a pobjedu nosi onaj koji ima bolji draw na pocetku.
Naprotiv. Volim control deck i izmjenu miniona.
Ali Reno je previse. Jer se trudis, izmjenjujes minione, primas dmg (ili ne, ali ti je svejedno, jer ce doci Alex kad-tad na red), izvuces vise od pola decka, dovedes ga na <10HP i onda se lik vrati na 30HP i jos kopira Rena za potencijalnih +25HP, kad mu zatreba. I sad bih trebao lupati jos -20HP, pa jos -30HP, a u 90% slucajeva ce me ubiti fatigue.
Koliko je to turnova partija koju izgubim po ovom scenariju? +30?