Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
1samek kaže...

Igra ima bugova i featura ko da ju razvija neka indie kompanija, a oni zarađuju puste milione 

To može samo Blizzard...

Spectate je pun bugova,a chat u igri je toliko ocajan da boli glava.

Mexx
10 godina
neaktivan

A baš šaljem poziv kome se da sljedeći vikend da doleti na spectate moje arene  budemo to odradili nekako kome se da .

Mogla bi biti prva 12-0 arena, ali kako nisam igrao HS nekoliko mjeseci trebam Vaše stručne savjete tako da ste svi pozvani, sljedeće nedelje.

Stavljam prvi dio drafta za teaser, inače imam 4 legendary u decku i 72 score... 

a jeste neki, nista stavljam onda drugi dio drafta, wish me luck.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 17:48 (MatoOO13).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Igra se pretvara u smeće.

Ne znam dokad ću je još igrat. Izašla je ekspanzija prije mjesec dana i već mi je dojadilo. O RNG da i ne pričamo. Pola gameova se dobije na coin filp na efekte od nekih karata.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upadajte i zaradite koji cent ili euro :D 

https://strivewire.com/tournaments/hearthstone/EU

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Igra se pretvara u smeće.

Ne znam dokad ću je još igrat. Izašla je ekspanzija prije mjesec dana i već mi je dojadilo. O RNG da i ne pričamo. Pola gameova se dobije na coin filp na efekte od nekih karata.

Eto točno to, zbog RNG-a izgubiš dobiveno. Zato igram Troll/Trash/Flood Rouge deck i ide mi dobro.. barem do sad... sad ovaj novi Tempo Burst mage mi ide na qrac sa dva ice blocka.

Sve više manje imam dobar winrate osim tog Magea, Jade Druida i Warrior Pirate. Quest Rouge insta Concedam.

Uglavnom Elise ja zakon.. nekaj sam pokraftao, niti jedan Quest, dobio Jungle quest. i možda Priest quest odkraftam.

Lyra, Elise, Halucinacija, Shimering Tempest, Sherazin,Radian elemental i Shadow Vision to je jedino što valja.

Spikeridged Steed i Sunkeeper Tarim sigurno nisu 6 mana karte.

A što se tiče Primodrial Drakea... to je neko imal problema s manom.

To je 10 mana minion. A ne nešto što se može odigrat na turnu 8.

O Warrioru neću ni govorit.

Vilespne + Shadowstep mi je omiljeni combo.

Barem svaki dan dodje legi iz Elisinog deka XD.

16 godina

Iskreno, RNG je veliki problem ovdje.

Igram priesta, tako da se i ja sa Lyrom igram RNG simulatora, nešto malo magea, ali tamo mi fali karata, međutim, večiuna partija, protiv mage - nikad ne znam koji spell ima jer stalno stvara nove, dakle ne možeš pretpostavit što ima, tj možeš pretpostvit da ima SVE i onda sukladno tome igrat samo kao da nema NIŠTA jer inače automatski gubiš.

Priest kad krene vrtit spelove isto... može odigrat 10ak karata po turnu kad si posloži kombo.

Čak i hunter kad baci stampede, makar on uglavnom ne može puno karata odigrat, ali ako igra nešto slično questu, može fino 4-5 miniona odigrat nakon stampede i povuć čudesa.

Elise se nalazi u dosta deckova, ponovo može odigrat... a BAŠ SVE.

Ugl večinu partija okvirno znam win condition decka protiv kojeg igram i tu ptiča završava.

Tragedija je samo da i dalje rogue war i jade druid žare i pale. Ima dosta sad deckova, nije toliko loše ko prije 2 mjeseca, ali da su ti "stari" deckovi i dalje aktualni i jednako uspješni, to mi se čini kao mali nedostatak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni vrag nije dao mira pa sam craftao quest rogue-a prije jedno 2 tjedna, i moram priznati da sam instantno spoznao glavnu problematiku sa tim deckom.

znači deck nema spekakularan wr ponajviše iz razloga što je puno aggro deckova u opticaju, ali ima potencijal pobrisati pod sa bilo kojim drugim none aggro deckom, pogotovo ako se karte dobro poklope. naravno da se zna dogoditi da se ništa s ničim ne slaže i ne možeš complete-ati quest do 7.-8. turna.

bilo kakva modifikacija tog questa će ga učiniti neigrivim, a sa druge strane je totalno broken.

i na koncu iako su napravili neke dobre stvari i šarenilo deckova se dosta povećalo, i dalje aggro dominira, jade je bog controle-a, a quest rogue je apsolutni odvratni troll.. totalno su fulali smijer u kojem igra treba ići IMO, a sada treba čekati 2 godine da se djelomično isčisti ovaj nered.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A dobro, nije baš dvije, slijedeće godine se miče kompletan jade i dobar dio pirate warriora, iako će waru core ostat isti, pitanje samo što će dodat i hoće li biti viable, jedino od ove godine će svašta nešto 2 godine trajat i bit će RNG stalno u svakom decku, a ima ga puno.

Ono što je možda veći problem je što me strah što će u međuvremenu doć, smjer u kojem su krenuli je toliko nepredvidiv, a ne sviđa mi se previše, onako iskreno. Ovo jest donekle zabavno, ali iziskuje 7-8k golda i oko 5k dusta po eskpanziji, dakle svaka 4 mjeseca, a to je već teško pratit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam na kojem to ranku igrate al ja ne vidim ništa od navedenoga n 12/11 ranku...sreo sam tek jednog jade/elemental shamana i jednog jade rogue-a. I uopće nisu nekakav problem. Quest rogue nisam dugo vremena vidio, a sa midrange murloc paladinom sam ga nekoliko puta uspio dobiti bez velike muke. Pirate warrior ovih dana isto nisam vidio...ispada kao da igramo dve različite igre. Mage je i meni malo iritantan zbog random spell generetion, zbog čega i mene koštalo partije jer je izvukao counterspell, i onda još izgubio 50% sanse za heal sa ragnarosom...al općenito mi je gušt igrati, ima od svega pomalo, i sa svime se da više-manje izaći na kraj. Vidim ekipu da igra sa dva glutenus ooza kao counter oružju, ja sam isto igram golaka crawlera protiv pirate deckova, a sunkeeper tarin odlično zna smiriti i taunt warriora i jade goleme, tako da vam moja preporuka ide na paladina :))

Ili perite midrange huntera, on rogue quest pojede za doručak, i taunt warriora, tako da imate opcija.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo ja recimo idem igrat s midrange paladinom i dobijem sve moguće aggro deckove, 3 lossa za redom jer su prebrzi, a ja ne stignem reagirati. Prebacim se npr na pirate warriora, dobijem kao protivnika taunt warriora koji ima SAVRŠEN draw. Nevjerojatno, odustajem od laddera na neko vrijeme dok me ne zapadnu samo n00bov ili dok mi se RNG fest malo ne posreći.

Prošlu sezonu sam jedva dopizdio do ranka 4, sad sam na 17, nekak mi je 10x teže igrati nego prošlu sezonu, deckovi su se profiltrirali, svi su kraftali najjače karte i to je to, sad će biti povuci-potegni neko vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam prošlu sezonu bio rank 8, nisam previše grindao. Sad sam rank 19 i srećem svašta, imao sam glue questove pa nisam igrao koji dan. Sutra kad počistim tavern brawl (da, dobio sam "everyone get in here" za heroic... moš mislit) ću vjerojatno krenut dalje grindat.

Ono što mogu odmah reć da zadnjih dana srećem JAKO puno huntera, vjerojatno svi to misle peglat do 10 ili čak i niže, a sa njima srećom (uglavnom) nemam problema.

Inače prošlu sezonu jade shamana tu i tamo, uglavnom su to quest rogue, quest i pirate warrior, jade druid relativno često, quest mage isto tako, quest priest povremeno, znalo je bit quest warlocka i mid/aggro/quest huntera, to je više-manje to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ne znam na kojem to ranku igrate al ja ne vidim ništa od navedenoga n 12/11 ranku...

ja sam prošlu sezonu izgurao do ranka 9, što je dobro s obzirom da relativno malo igram (većinom samo daily).

ovu sezonu sam natukao do ranka 13 sa midrange hunterom za sad.. danas sam malo pičio quest rogue-a pa se isto tu negdje vrtim.

pirate warriore i te kako često viđam, dok jade deckove već par dana nisam vidio (osim danas jednog rogue-a).

mislim da su ti deckovi ljudima malo dosadili pa se igraju nove kombe, ali daleko od toga da nisu više viable.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...

ja sam prošlu sezonu izgurao do ranka 9, što je dobro s obzirom da relativno malo igram (većinom samo daily).

ovu sezonu sam natukao do ranka 13 sa midrange hunterom za sad.. danas sam malo pičio quest rogue-a pa se isto tu negdje vrtim.

pirate warriore i te kako često viđam, dok jade deckove već par dana nisam vidio (osim danas jednog rogue-a).

mislim da su ti deckovi ljudima malo dosadili pa se igraju nove kombe, ali daleko od toga da nisu više viable.

prošlu sezonu sam do ranka 3 došao, pa čak i tamo onda nije bilo toliko opressive deckova, neznam, možda sam igrao u neka čudna vremena kad je ok ekipa bila sa normalnim deckovima a ne causal ekipa što grinda pirate warriore 

Stoja
15 godina
neaktivan

Još nikad nisam doša do legendarnog ranka, a ni ne znam kad sam bia ispod 10 ranka...

Trenutno sam na 19, igram rouge quest i shamana nekakvog :P

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina

Nasi su ponovno izgubili 3-0, ovaj put od Njemacke. Nazalost, decki su zbilja losi, izbor deckova, muligan, igra...od ukupno 10 meceva dobili su 1 i to protiv nekog loseg Warlock decka.

Napisao sam im slicnu kritiku na face stranici i da im nek nebude jedini argument DA ti bi sigurno bolje odigrao.

Ubrzo se javio igrac Kamikaza i napisao: ako netko misli da moze bolje nek se javi da odigramo za veliki ulog.

I onda sta reci... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo su se umislili ...

1 0 hvala 0
14 godina
Stoja kaže...

Ili perite midrange huntera, on rogue quest pojede za doručak, i taunt warriora, tako da imate opcija.

Da interesanto je, to SVI GOVORE..

Ja sa Rougom pojedem Huntera, no ne igram quest a i vidi mi se peospor mid hunter. Možda bey Macaw-a.

Ali šanse da Rouge nema backstab su male. Tech karte protiv pirata i oružja ne igram.

Ovak u 15 igri sretnem jedong Priesta, 2 paladina. ostalo su Hunter, Mage Tempo Burst, Warrior Pirate i RQ da i tu i tamo koji token Druid.

Možda ja neznam igrat Huntera.

Edit: Ovak, igram puno Rouge 90%. Removal je jeftin zato mi je super. Deck je troll.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 23:42 (Zver).
15 godina
neaktivan
Zver kaže...

Edit: Ovak, igram puno Rouge 90%. Removal je jeftin zato mi je super. Deck je troll.

mogao si možda nabaciti listu pa da i mi probamo malo 

16 godina

"Super" mi je ovaj novi brawl, warior dobija random karte, a kad mu umre minion dobije bananu, drugim rijecima trash random deck, priest dobija random legendarie sa 3 mana discount kartaman.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

"Super" mi je ovaj novi brawl, warior dobija random karte, a kad mu umre minion dobije bananu, drugim rijecima trash random deck, priest dobija random legendarie sa 3 mana discount kartaman.

Hunter ima mocni Randomonium, gdje mijenja random mana cost karata u ruci.

Mage ima Unstable portale, uz par spellova. Nisam se s njim bas dobro proveo, jer uvijek kasnim i mrtav sam do runde 6-7. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

Ma da, to sam poslije sve pohvata tko šta ima, ljudi uglavnom igraju huntera ili priesta, sa razlogom.

Paladin igra miniona i casta random spelll, rogue igra spell i casta random miniona, isti manacost, rogue zbog toga zna dugo čekat jer ima dosta "reaktivnih" karata.

Ono što mogu reć je da je sve skupa jako nebalansirano i da zbog toga ne mogu ovo reć da je uspješan brawl. Da, zabavno je, kad dobijaš jer obično rasturiš neprijatelja ili on tebe, imao sam svega 2-3 brawla koji su bili relativno ravnomjerni, od toga je jedan bio mirror.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo danas uletio u legend. Po meni dosta lagana sezona jer se ne igra puno deckova pa nije problem counterat. Kombinirao sam dva decka - Dragon priesta i Deatrathle Paladina. Evo decklista ako netko želi isprobati. Sa Paladinom sam išao bez poraza od 4. do 2. ranka. Strašno jak deck ali nema šanse protiv quest rogua. Na svu sreću rogua nema baš puno zbog preagresivne mete .

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

7 0 hvala 0
16 godina

Napokon:

http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20720853/new-features-coming-to-hearthstone-16-05-2017

Uvest će da moš odrađivat questove sa prijateljima. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

A baš šaljem poziv kome se da sljedeći vikend da doleti na spectate moje arene  budemo to odradili nekako kome se da .

Mogla bi biti prva 12-0 arena, ali kako nisam igrao HS nekoliko mjeseci trebam Vaše stručne savjete tako da ste svi pozvani, sljedeće nedelje.

Stavljam prvi dio drafta za teaser, inače imam 4 legendary u decku i 72 score... 

a jeste neki, nista stavljam onda drugi dio drafta, wish me luck.

Kako je prosla Arena s 4 legendarna? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
Chaky kaže...
MatoOO13 kaže...

Kako je prosla Arena s 4 legendarna? 

Još nije ni počela, a kako se čini nećem je niti ovog vikenda odraditi , jbga na poslu mrvicu ludnica ali bi mooooozda koju rundu u nedelju napraviti ali samo ako me radna subota ne zezne.

Šaljem invite ako te vidim online. Pozz

17 godina

Ak ima zainteresiran, turnir u organizaciji našeg teama koji igra na prvenstvu:

https://www.facebook.com/AncestralTeam/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Ak ima zainteresiran, turnir u organizaciji našeg teama koji igra na prvenstvu:

https://www.facebook.com/AncestralTeam/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Koliko traje... Prijave? Daj informacija molim te.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
17 godina

Prvi od mnogih! Dana 25.05. s početkom u 17:00 h.

Team Ancestral Community Online Tournament s novčanim nagradama i Hearthstone packovima. Nagrađujemo čak najboljih 16 igrača!
Turnir je samo za osobe koje su s Balkana.
Lozinka za turnir je: KrpaSports

https://strivewire.com/tournament/19967/lobby

Na toj stranici se prijavite za turnir.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko turnir traje? Jel samo 25. ili u više dana? Koja su pravila, koliko se dekova može koristit itd...

0 0 hvala 0
17 godina

Sve piše na stranici:

Conquest with one ban

1. Every Player can only use four decks, using four unique heroes. If your opponent can prove that you used different decks from the same hero, you will be disqualified immediately.
  2. Challenge your opponent before picking your heroes on StriveWire. Every Player picks four heroes in the current match window and bans one of the opponent’s heroes afterwards. You can see your opponent's heroes after both of you have banned.
  3. If you win with a hero, you MUST switch your hero for the next game. If you lose with a hero, you can keep it or choose another hero.

Defwin Rules

1. Never enter your collection! In case you leave the challenge for any reason, make sure you don't change your online status or enter your card collection. A defwin will be granted if your opponent screenshots that you have entered the collection, have made a deck or have changed the status to AFK / DND (this might hide the fact you entered the collection).
  2. Don’t cancel the challenge multiple times or your opponent can receive a default win.
  3. Don’t select the wrong hero in Hearthstone or your opponent can take a 1-game defwin!
  4. In case of disconnection or Hearthstone bug while you are playing a game, your opponent decides if he wants to rematch or not. Your opponent can also ask for a default win for this game. A screenshot is needed in order to take the default win.
  5. Don’t delete your opponent from the friends list during the match or your opponent receives a default win for the whole match.

Standard Tournament

This Hearthstone tournament will be played in Standard Mode. Please make sure you challenge your opponent with the correct mode selected.

Note:

If you sign up for a tournament, but don't checkin for it or unjoin it, you will be removed from all future ones and you will have to rejoin the tournaments.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice