Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Još nisam otvorio zadnji wing niti sve prošao na Heroic, meni baš sa običnim dekovima s kojim igram nije lagano proć sve. (nisam imao vremena previše radit nove dekove)

Inače jeste li sve heroic do sada prošli i class isto? Osobno nisam sve heroic wingove završia. Ne znam uopće postoji li kakva nagrada ako ih završiš pa mi se neda trošit previše vrijeme na to. (ako se nešto dobije, recite mi pa ću se potrudit) :P

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
1.Lovac kaže...

Još nisam otvorio zadnji wing niti sve prošao na Heroic, meni baš sa običnim dekovima s kojim igram nije lagano proć sve. (nisam imao vremena previše radit nove dekove)

Inače jeste li sve heroic do sada prošli i class isto? Osobno nisam sve heroic wingove završia. Ne znam uopće postoji li kakva nagrada ako ih završiš pa mi se neda trošit previše vrijeme na to. (ako se nešto dobije, recite mi pa ću se potrudit) :P

Za svaku avanturu pređenu na Heroic dobiš pozadinu za karte..

16 godina

wow, šesti put zaredom protiv shamana, odliccna je ova igra

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Meni nekad izgleda ko da igra samo generira određene protivnike. Tipa kad igram sa warlockom dobivam ugl. priest/druid, kad igram sa mageom dobivam shaman/druid, kad igram s druidom dobivam warlock/priest protivnike.
Većina bude takva, zna se dogodit i da slučajno nekad dođe neki drugi protivnik tipa hunter kad igram sa mageom :P

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
14 godina
1.Lovac kaže...
Pislje kaže...

Meni nekad izgleda ko da igra samo generira određene protivnike. Tipa kad igram sa warlockom dobivam ugl. priest/druid, kad igram sa mageom dobivam shaman/druid, kad igram s druidom dobivam warlock/priest protivnike.
Većina bude takva, zna se dogodit i da slučajno nekad dođe neki drugi protivnik tipa hunter kad igram sa mageom :P

:-)

O tome se pričalo već masu puta, meni se ista stvar događa...

14 godina

Ja mogu iz osobnog iskustav reći, ako pipnem aggro odmah je svaki drugi protivnik  Warrior ...

Mage je dobar counter shamanu i druidu.. a  i vise manje svemu ostalom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Odlična ponuda!!!

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Warrior je jedini default lijek protiv aggro cancera što preplavlja metu. Šteta jer je uvedeno toliko kul opp value kombinacija koje su neizvedive uz ovu agresiju. 

Kad blizzard treba popraviti klasu dobijemo šamane. Kad Bllizz treba nerfati nešto, dobijemo blade flurry, moltene, keepera itd...

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Yovitssa kaže...

Odlična ponuda!!!

Šteta što su samo class legendary...od njih mi samo fali al akir i edwin, šta nisu to izbacili prije koji mjesec dok nisam craftao tiriona, jaraxusa, gromasha...

Stoja
14 godina
Stoja kaže...
Yovitssa kaže...

Odlična ponuda!!!

Šteta što su samo class legendary...od njih mi samo fali al akir i edwin, šta nisu to izbacili prije koji mjesec dok nisam craftao tiriona, jaraxusa, gromasha...

Kako god okreneš, value za 5$ je strašan!

I "duplić" legendary daje ti 400 dusta, a o paketićima da ne govorim...

Odličan poklon Blizzarda!

17 godina

Ajde da i mene posralo - kliknem purchase, ostao mi spremljen paypal račun još od kako sam igro diablo 3 i - KUPIO mi je bundle. Dakle pojma nisam imao da na računu imam 5€, ne znam ni dal je još štogod ostalo para tamo, ali, dobio sam shaman legendary, cenariusa I deathwinga - 3 legende koje nemam otprije i 2 epica koja nemam.

Sve u svemu ja zadovoljan, 5€, 3 legende, 2 epica i 2 zlatna comona za dust. Oko 700 dusta ako se ne varam sa zlatnim i dupličima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja dobio king crush-a kojeg nisam imao, i onda odmah još jednog i malygosa (kojeg sam imao)..

palo je još i par epica koje još nisam imao, tako da sam generalno zadovoljan..

BTW složio sam si ovaj deck, moram priznati da je jako zabavan, topla preporuka za malo drugačijeg warriora.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da budem iskren htio sam vol'jina ili warrior legendu, malygos je isto bolestan. Mislim da je deathwing najgori zmaj, ali necu se zalit na legendu nijednu, pogotovo classic, prije ili kasnije bit ce korisne, a zauvijek ce biti u igri. Nisam dosad nijednu class legendu imo iz classica, sad imam 2, i to je sasvim OK. Cenarious se igrao, jednako kao i shaman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Predivni blizzard support je opet nadamšio sam sebe. Pokušavam kupit taj "starter pack" i novu ekspanziju ali mi baca yebeni "error code 10200244" na visu electron. Naravno da sam ih kontaktirao i brisao foldere i reinstalirao igru i micao pa dodavao karticu ali ništa ne pomaže. Pita me CVV, ja ga upišem i onda mi baci taj error. Zanimljivo je da kartica radi iz HOTS-a i Wow-a bez ikakvih problema.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Da budem iskren htio sam vol'jina ili warrior legendu, malygos je isto bolestan.

vol ti je iz GvG-a, tako da ga nisi ni mogao dobiti, a i vrijedi samo za wild.

malygosa nisam do sada niti jednom koristio, a imam ga već dugo.

ja od classic class legenda uz crusha imam još edwina i tiriona. isto sam se najviše nadao grommashu, ali jbg bit će kad tad 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Predivni blizzard support je opet nadamšio sam sebe. Pokušavam kupit taj "starter pack" i novu ekspanziju ali mi baca yebeni "error code 10200244" na visu electron. Naravno da sam ih kontaktirao i brisao foldere i reinstalirao igru i micao pa dodavao karticu ali ništa ne pomaže. Pita me CVV, ja ga upišem i onda mi baci taj error. Zanimljivo je da kartica radi iz HOTS-a i Wow-a bez ikakvih problema.

PayPal mi je prosao (povezan na Visu Electron).

Dobio Jarraxusa, a kasnije Choa iz boostera. 800 dusta. Par epic, uglavnom odlicno za 5$.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

Joj da, vol'jin je GvG, classic je onaj 7/7 što pojačava heal i dps... onda čak i nije loše toliko da ga nisam dobio :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 13:15 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pro mod

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Odličan pack

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
HaM kaže...

Odličan pack

Stvarno je vrh :D

16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne loša nagrada za 5 winova u areni.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Od svega mi nerfanje executa najmanje ima smisla, istina jako je, al mislim da ima drugih karti (khm 4 mana 7/7 khm) koje su problematičnije od executa. A call of the wild bi po meni trebao biti legendary 10 mana spell, jer i dalje će biti situacije kada ide jedan CoW turn 9 i odma iza njega još jedan CoW, sreća jedino što više neće moći i hero power u istom krugu iskoristiti

Stoja
16 godina
protjeran
HaM kaže...

Ne loša nagrada za 5 winova u areni.

Ej danas sam isto to dobio sa 3 pobjede 0o

14 godina

I ja također! Najviše sa "Charge" nerfom! Tu su baš pogodili "u sridu"!

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Od svega mi nerfanje executa najmanje ima smisla, istina jako je, al mislim da ima drugih karti (khm 4 mana 7/7 khm) koje su problematičnije od executa.

po meni faceless nije toliko OP, gori mi je npr. thing from below..

Yovitssa kaže...

I ja također! Najviše sa "Charge" nerfom! Tu su baš pogodili "u sridu"!

pa s obzirom da OTK warriori i nisu nekaj sa winrate-om (a i lako ga ja prepoznati i obraniti se), po meni je taj nerf nepotreban..

17 godina
neaktivan

IMO, predugo im je trebalo. Yogg nakon ove promjene ne bi trebao imati Battlecry efekt. Užas, blago rečeno. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
Stoja kaže...

Od svega mi nerfanje executa najmanje ima smisla, istina jako je, al mislim da ima drugih karti (khm 4 mana 7/7 khm) koje su problematičnije od executa. A call of the wild bi po meni trebao biti legendary 10 mana spell, jer i dalje će biti situacije kada ide jedan CoW turn 9 i odma iza njega još jedan CoW, sreća jedino što više neće moći i hero power u istom krugu iskoristiti

Warrior trenutno ima previše karata koje ti za đabe daju efekt ozljeđivanja protivničkog miniona i time je execute (koji je i prije bio super karta, ali sa ne tolko aktivatora bio ok) sa par karata koje se trenuto u rotaciji nalaze OP. 2 mana cost je odlična sredina i vjerujem da taj nerf neće izbacit tu kartu iz warrior decka, pogotovo control tipa.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina

Opet malo pi****ski potez Blizzarda, novi lik Tyrande mogu dobiti samo Twitch Prime memberi. Problem je što većina zemalja nije eligible tako da ako je netko i mislio iskrcat 10$ - ne može. LINK na informaciju.

Na Twitteru se oglasio Blizzard (nakon negodovanja ekipe) da "traže rješenje" :-/

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 1
14 godina

Glupost, nema mjesta panici, ako želite heroja i džabe, pratite ovaj postupak:

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/55arcq/guide_to_get_tyrande_in_the_other_200_countries/

Ja upravo odradio, već je heroj tu :-)

Moj PC  
3 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice