Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Znam što je RNG, ali ne vidim što te tu smeta. Dapače, čak nije ni pravi RNG, nego je aproksimacija. Kad izvlačiš karte iz decka, to nije random?!

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Tonči kaže...

Znam što je RNG, ali ne vidim što te tu smeta. Dapače, čak nije ni pravi RNG, nego je aproksimacija. Kad izvlačiš karte iz decka, to nije random?!

{#}

Točno, sve kartaške igre su onda RNG, i bela. Pa je svejedno zabavno. U tom i je fora, što je svaka partija drukčija.

Da su sve iste i da u svakoj pobjeđuješ, zašto bi onda igrao, i koliko dugo?

16 godina

pa fora takvih kartaških igra je napraviti deck koji najmanje ovisi o RNG-u... zato su toliko jake Draw karte da dobite te močne "cost effective" kombinacije karata...

Npr. ja sam baš kopirao artosisov Warrior deck gdje koristiš samo control i draw karte pa nakon toga equipaš gorehawl ili staviš onog 7-5 assassina i rundu poslje alextraza + charge = 30 dmga 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 22:13 (acca).

1 0 hvala 0
13 godina
acca kaže...

pa fora takvih kartaških igra je napraviti deck koji najmanje ovisi o RNG-u... zato su toliko jake Draw karte da dobite te močne "cost effective" kombinacije karata...

Npr. ja sam baš kopirao artosisov Warrior deck gdje koristiš samo control i draw karte pa nakon toga equipaš gorehawl ili staviš onog 7-5 assassina i rundu poslje alextraza + charge = 30 dmga 

ja peglam nesto slicno jer je zabavno. uglavnom fali mi karata (argent commander,pa cak i taj assasin) i fali mi faceless manip. ali brutalno je zabavno shield blockat,i vuc karte s novice engineerima i battle rageom,ak je moguce pingat ga do 20 hp i kad se potrefi worgen/inner rage/charge /faceless manip combo ćao đaci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 22:32 (Rocinante2112).
16 godina
Rocinante2112 kaže...
acca kaže...

ja peglam nesto slicno jer je zabavno. uglavnom fali mi karata (argent commander,pa cak i taj assasin) i fali mi faceless manip. ali brutalno je zabavno shield blockat,i vuc karte s novice engineerima i battle rageom,ak je moguce pingat ga do 20 hp i kad se potrefi worgen/inner rage/charge /faceless manip combo ćao đaci.

nope, ovo je drugačije, pazi:

16 godina
odjavljen
Bitanga kaže...
Tonči kaže...

{#}

Točno, sve kartaške igre su onda RNG, i bela. Pa je svejedno zabavno. U tom i je fora, što je svaka partija drukčija.

Da su sve iste i da u svakoj pobjeđuješ, zašto bi onda igrao, i koliko dugo?

Pa da, zato mi je i nejasno gdje ne štima RNG? :D

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina

Bolja je kombinacija:

Worgen+ Charge za 0 mana + koji Inner Rage za 0 mana + kopiraš worgena s Facelessom i instant 30+dmg

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina

Igram ovu igru već mjesec dana ako se ne varam, možda malo manje i još vas ne mogu povatat s imenima karata :(

0 0 hvala 0
13 godina

jebga ja pratim hs otkad je prvi video na jutub postavljen,valjda sam sve videe od tb-a crendora,jessea pogledo pa onda day9 kad je poceo stavljat...

malo karata ima,nije tesko pohvatat osnove

16 godina
AmonZero kaže...

Bolja je kombinacija:

Worgen+ Charge za 0 mana + koji Inner Rage za 0 mana + kopiraš worgena s Facelessom i instant 30+dmg

je na papiru... ali u praksi ne jer trebaš 2x inner rage + charge + raging worgen + faceless manipulator. U artosisovom decku alextraza + charge ostavlja protivnika sigurno na 7 hpa što nije problem oduzeti. Ako  je assassin u igri ili gorehawl je insta win, gorehawl u ruci je druga runda win... i ako ne makne alextrasu s polja je win u drugoj rundi. Taunti inače nisu problematični jer se za to čuva execute a imaš tisuću načina da ih oštetiš

13 godina
acca kaže...
AmonZero kaže...

Bolja je kombinacija:

je na papiru... ali u praksi ne jer trebaš 2x inner rage + charge + raging worgen + faceless manipulator. U artosisovom decku alextraza + charge ostavlja protivnika sigurno na 7 hpa što nije problem oduzeti. Ako  je assassin u igri ili gorehawl je insta win, gorehawl u ruci je druga runda win... i ako ne makne alextrasu s polja je win u drugoj rundi. Taunti inače nisu problematični jer se za to čuva execute a imaš tisuću načina da ih oštetiš

fora je što treba to sve imat.

a osim toga uvijek se da skinut protivnika dole s arcanite reaperom (nemora bit full kombo ovaj s worgenom),i mozes cak i taskmastera odigrat. ajmo rec da je to budget verzija decka. jer kad nema bolje,dobre su i drolje.

ja sam zadovoljan svojim deckom,jos mi fali mozda karta dvije ali nikad se ne osjecam bespomocno dok ga igram,eventualno ako me baš draw po*ebe skroz,al opet,nemos imat deck koji se moze obracunat sa svim ostalim herojima/kombinacijama,neke mečeve moras i izgubit,to tak ide.

14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Neznam je li ovo dozvoljeno tako da se unaprijed ispričavam ako nije.

Ima li tko možda beta key da mi pošalje u inbox da i ja sprobam tu igru malo.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
serlok kaže...

Ja sam jednom imao i 48 :D Volim tako nabuffat nekog lika do besvjesti, al to čisto kad se uživim jer mi je protivnik neki slab pa znam da mi neće ništa moć napravit :D

14 godina
AmonZero kaže...

U posljednih nekoliko dana sam otvorio jedno 10-ak packova i dobio samo jednu epic kartu (šugavi snake trap) i niti jedan legendary {#}

Mora da se šališ, to je jedna od najvažnijih karti za hunter deck :)

Kombinacija s buzzardom, knife jugglerom i hijenom = win :)

Puno zabave za samo 2 mane.

13 godina

jedino što svi znaj uda je to snake trap cim je buzzard vani,onda ga se riješiš prije neg napadnes i sve 5.

mada,usporio si protivnika za jedan red na taj način,što je ok.

al buzzard prije je bio puuno bolji,imo je 2 healtha,sad ga mage pinga,warlock s coilom,wrath od druida ili hero power... svi se poseru na njega

14 godina
neaktivan

Što se dogodi kada nekome nestane karata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dRoID kaže...

END OF THE WORLD...OF WARCRAFT

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
dRoID kaže...

fatigue dmg.

primis svaki red dmg +1. dakle prvi red 1,drugi 2,treci 3...

16 godina

Vrijeme je da malo warriora zaigram 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Vrijeme je da malo warriora zaigram 

warrior je jako slab trenutno u meti i par deckova kojih ima su bazirani na molten giantima/alextrazi a ne gromu

13 godina

moš s warriorom prilican haos napravit

wish I had gromash :(

16 godina

Ja igram s full rage deckom + weps i super ide. Evo odma u prvom game-u izvučem Groomasha i na 9 mana odigram njega + whirlwind (Još mi je i Amani Berserker bio na polju). GG

13 godina

inner rage <3

16 godina

{#}.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

{#}.

?

15 godina
neaktivan
acca kaže...
AmonZero kaže...

{#}.

?

Koliko sam ja shvatio, riješio je Magea pa... {#}{#}

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Ne, nego Ysera i Ragnaros na polju za win. Posrećilo mi se u areni pri sklapanju decka i dobio ih oboje na izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 18:58 (AmonZero).
13 godina
odjavljen

Novi patch donosi popriličan nerf s obzirom da neke karte koristi jako puno ljudi.

PS: pala i meni zlatna legenda

2 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Novi patch donosi popriličan nerf s obzirom da neke karte koristi jako puno ljudi.

PS: pala i meni zlatna legenda

cekaj da ju nerfaju pa disenchantom dobiš 4 legendary-a

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice