HD 5850 Far cry 2 Problem

poruka: 5
|
čitano: 669
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci stavio sam jučer novu graficku u komp HD 5850 i vise ne mogu pokrenuti far cry 2, kad ga pokrenem zaslon se zacrni pocne fliktati i nakon 2-3 sec izbaci na radno povrsinu i pojavi se  ono program je prestao raditi bla bla ....instliran je win 7 32 bit updatan dx ms framework itd... probao sam s najnovijim driverima 12-10 i sa starijim 11-10 i ista stvar ..... Jel imao ko iskustva s tim i dal zna kako rjesiti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HD 5850 Far cry 2 Problem
mrog 33 kaže...

Znaci stavio sam jučer novu graficku u komp HD 5850 i vise ne mogu pokrenuti far cry 2, kad ga pokrenem zaslon se zacrni pocne fliktati i nakon 2-3 sec izbaci na radno povrsinu i pojavi se  ono program je prestao raditi bla bla ....instliran je win 7 32 bit updatan dx ms framework itd... probao sam s najnovijim driverima 12-10 i sa starijim 11-10 i ista stvar ..... Jel imao ko iskustva s tim i dal zna kako rjesiti problem

Koji driveri?Koje napajanje?Koji setup?

Da li je kartica clockana?

iclock2much
16 godina
neaktivan

ma driveri su ti navedeni gore, ne kartica nije klokana, al nema to ni veze jer u svim ostalim igrama radi savrseno, stvar je u sowtwareu

13 godina
neaktivan
odi u my documents, iskopiraj si sejvove i reinstaliraj igru, vrati sejvove pa probaj ;)
pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

morao sam ionak preistalirat windowse jer su ovi bili gotovi, tako da sam stavio frisku instalciju win 8 i sad radi :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice