Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Stryder kaže...

Hvala kolege na odgovoru. Recimo ja više volim mageve (još iz WoW ere) ali svi govore da je pretesko igrat elementalista posebno iznad 50lva. Mislim, da se to naučit ako si pametan, mehaniku recimo da imam. 

http://i.qkme.me/3t2dpa.jpg

Još jedno pitanje. Desolation server ok za početi?

@Kalem, pronjuškaj po netu što se tiće shopova ali sumnjam da postoji ikakav klon ove igre. Isto tako, po mom mišljenju neces pogrijesiti ako kupis.

Svejedno ti je na koji ces server. To ti je bitno sam za Wolrd versus World. Bez obzira na kojem si serveru, uvijek mozes igrat s ljudima s drugih servera zahvaljujući funkciji 'Guesting'. Međutim, WvWvW ces moc jedino za svoj server igrat. Desolation ti je inace naj pvp server u EU (a i inace), svi se skupljaju tamo pa je lako nac grupu. Dost su jaki i WvWvW-u, mislim da su 3. u EU bili zadnji put kad sam gledo.

12 godina
neaktivan

Ili drugi, kak veli Obi Wan...

14 godina
Guild Wars 2

Pa sjebo sam se, prvo sam izabrao neki spanjolski pa sam izbrisao chara i free transfero se na Underworld pa sam ipak odlucio pauzirat jos par dana i prebacit se na desolation. Do tada malo istrazujem po netu. 

Moze mi netko reci sto je u gornjem desnom kutu kod char screena onaj currency? i cemu služi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:14 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

fancy name for raids?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta staff ele koji radi izmedju 1k i 2k damage na single target mobu je lose?

13 godina
Guild Wars 2

koje rune preporucate za cond thiefa? za armor i za oruzje?

0 0 hvala 0
17 godina
Skunk kaže...

Sta staff ele koji radi izmedju 1k i 2k damage na single target mobu je lose?

je zato sto to nije single target oruzje. to je isto ka da thief ide sa shortbowom cipat.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Guild Wars 2

Pozdrav! Nisam igral gw2 vec duze vrijeme pa me zanimaju neke stvari :) Farmanje golda(zone,dungeoni kaj god),da se opremim kolko tolko:) Neki fast guide kaj se tice elementalista(pve orijentir,oprema,traitovi,kaj mu punit? (cond,prec,though,power,vit) i ukratko o fraktalima ak je ko voljan odg.bio bi mu zahvalan :) Nije da nis neznam,al dosta sam izaso iz igre,a pocela me ponovo interesirat :) I prije mi je bilo tesko pohvatat posto sam nov u GW, kamoli nakon svih patcheva :) Zivjeli{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

Evo da ja odmah upadnem sa par pitanja. Tek sam počeo sorry ljudi :D . U gw2 koje profesije najbolje idu uz klasu elementalista? Može li se odabrati samo jedna ili se može više profesija uzeti? Što su fraktali? Vrijedi li ići u pve instance prije 80lv? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Evo da ja odmah upadnem sa par pitanja. Tek sam počeo sorry ljudi :D . U gw2 koje profesije najbolje idu uz klasu elementalista? Može li se odabrati samo jedna ili se može više profesija uzeti? Što su fraktali? Vrijedi li ići u pve instance prije 80lv? 

Majke mi ja ne kužim tvoju razliku između klase i profesije. O.o

Meni je to isto ako misliš na rasu i profesiju onda ti mogu reći da to u ovoj igri nema nikakvu razliku što je predobro.

Elementalist može biti jednako jak kao Asura ili kao Charr.

Fraktali su ti dodatni dungeoni koji su izašli krajem prloše godine i odlični su za loot ili ako ti dosadi sve ostalo :D

13 godina
Guild Wars 2

pretpostavljam da je mislio na crafting profesiju 

iskreno ako ne mislis ici na legendary ili stogod slicno jako ti je upitno koliko je kraftanje uopce isplativo.

ja osobno da krecem ispocetka uzeo bi nesto cisto radi daily-a,skupljao bi resource i kad dojdem do 80tog prodao sve skupljeno.

ako se bas odlucis onda valjda nesto sta mozes koristit tailor/jeweler

imas vise informacija tu http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crafting

0 0 hvala 0
17 godina
Stryder kaže...

profesije nemaju nikakav utjecaj na gameplay. to je tvoj izbor.

mogu se odabrati sve profesije, ali samo dvije mogu biti aktivne.

fraktali su lvl 80 instance

i da i ne. ako netko u tvojoj grupi ima napravljen takozvani story mode onda svi mogu uci u explorable mode.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Netko novi u GW-u je pitao za neki dobar build za Warriora pa evo:

Sve ovisi o vašem gameplayu i nacinu na koji volite igrati.

Isprobao sam ovaj build u zadnjih par dana i mogu reći da daje dobar omjer damage-a i survivability-a.

Ako vam se ne sviđa igrati sa Greatswordom možete ga koristiti za smjernice i prilagoditi sebi(kao što sam ja to napravio).

Uživajte.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Čuo sam puno ljudi da govore o tom tanky-DPS buildu, ali s druge strane neki kažu da se gubi puno korisnog dmg-a kojeg warrior ima...Neodlučan sam.

0 0 hvala 0
17 godina

pazi... u fraktalima (na lvl 11+) svi idu na te survival buildove... sam toughness, healing power, itd. nije da je to trend nego ne mozes drugacije.

osobno, pomisao da ce moj thief bit tank je meni glupa do bola. ja njega vidim kao stabby-stabby lika i to je to. velike kritikale itd.

za survival imam guardiana.

15 godina
neaktivan

Naravno da se gubi sam potencijal DMG-a na warrioru ali sam DMG ne znači puno ako ne možeš preživjeti dovoljno dugo.

Ovo je za sad najbolji build po meni koji je "all around".

Uvijek možeš napraviti reset traitova i probati nešto drugo, bonuse na armorima i ostalom sam ja uvijek isprobavao sa zelenim item-ima, vidiš razliku a ne košta te puno, pa kad nađeš što ti odgovara odeš na exotic.

17 godina
Death_Shade kaže...

Naravno da se gubi sam potencijal DMG-a na warrioru ali sam DMG ne znači puno ako ne možeš preživjeti dovoljno dugo.

Ovo je za sad najbolji build po meni koji je "all around".

Uvijek možeš napraviti reset traitova i probati nešto drugo, bonuse na armorima i ostalom sam ja uvijek isprobavao sa zelenim item-ima, vidiš razliku a ne košta te puno, pa kad nađeš što ti odgovara odeš na exotic.

mozes ali trebas i novi gear set. nije to varijacija na temu, to su skroz drugi statovi.

12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pozz momci, ako slučajno nekoga znate da mu se ne igra gw2 a hoče mjenjat, evo nudim steam acc na kojem su mw3 i bo2 jbg.. nisam znao gdije da ovo stavim...

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Da pitam vas koji igrate gw2 od početka (ako ga još igrate uopće).

Čime ubijate vrijeme u Gw2 ?

Ja već 2 mjeseca praktički ne igram. Uogiram se tu i tamo jednom u 2 tjedna da izvidim situaciju, ali nema ništa što bi zaokupilo moju pažnju.

PvP je šugav, nije dobio ništa novo od kad je igra izašla, klase su neizbalansirane i pune bugova, a oni govore o nekom eSports eventu (kome bacaju kajmak u oči?)...

Nemam volje više radit dg i fraktale svaki put jedno te isto. Legendary me ne zanima (izgubit 100 sati života za dobar skin...ne hvala). Sav ostali gear sam skupio. Digao 3 klase do lv 80 i full ih opremio.

Neznam što više radit u igri. Ovi iz mog guilda samo te dg runove rade do iznemoglosti, ja to ne želim. WvW me uopće ne privlaći.

Eto, zanima me kako se vi zabavljate u gw2

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 19:50 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

WvW dok ne dojde ESO ak ce valjat ikaj.

Ostalo me ne zanima,povremeno dungeon run za lovu i to je vise manje to

0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Ja već 2 mjeseca praktički ne igram. Uogiram se tu i tamo jednom u 2 tjedna da izvidim situaciju, ali nema ništa što bi zaokupilo moju pažnju.

PvP je šugav, nije dobio ništa novo od kad je igra izašla, klase su neizbalansirane i pune bugova, a oni govore o nekom eSports eventu (kome bacaju kajmak u oči?)...

Nemam volje više radit dg i fraktale svaki put jedno te isto. Legendary me ne zanima (izgubit 100 sati života za dobar skin...ne hvala). Sav ostali gear sam skupio. Digao 3 klase do lv 80 i full ih opremio.

Neznam što više radit u igri. Ovi iz mog guilda samo te dg runove rade do iznemoglosti, ja to ne želim. WvW me uopće ne privlaći.

zabavljam se tako sto se logiram, skinem patch, procitam patch notes i nastavim sa swtor.

16 godina

Također, zabavu sam pronašao u DAYZ i Wasteland 

12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Slična situacija i kod mene. Ja napravim daily tu i tam, bacim koji turnir (isto rijetko jer pvp sucka, a to ih, sudeci po forumu, ocito previse ne dira) i to je manje-vise to. Čekam ESO koji će po svemu sudeći imat dosta GW2 featuresa. Nadam se da će sve to bolje implementirat i da će imat dušu za razliku od GW-a 2 (igra je lijepa a prazna). 

17 godina

navodno sad ide neki novi patch pa cemo vidit da li ce ista poboljsat ili ne. nisam optimistican po tom pitanju. sve u svemu dobra je stvar sto je igra mukte. pa ako se zazelim samo log in i deri.

17 godina
Guild Wars 2

Ja sam u medjuvremenu kupio par igara te upravo zavrsio Torchlight 2 a sad se bacam na L.A. Noire.

Od GW2 uzitka, samo pratim i citam o patchevima, sta ekipa cakulaju i tu sve zavrsava {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ima li koja dobra dusica da mi pokaze igru nov sam u njoj bia bih vrlo zahvalan :)

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Save kaže...

Ima li koja dobra dusica da mi pokaze igru nov sam u njoj bia bih vrlo zahvalan :)

Ma nije ti igra komplicirana. Pratiš upute koje ti se pojavljuju na početku i sve budeš skužio. Igra je noob friendly

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo, prije sam ispitivao o gearovima za warriora i odlučio sam se za p/v/t. Mogu reći da sam prezadovoljan. Naravno, takav gear je dosta rijedak i može se nadaviti samo u dungeonima, ali to što sam do sad nabavio služi svrsi. Tenkanje bossova i championova nikad nije bilo lakše, uz tu i tamo koji dodge nitko mi ništa ne može ;)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ni ja nisam igrao cca 3-4 mjeseca jer mi je bilo užasno dosadno nakon što sam došao na lvl 80 nisam imao kaj za raditi.

Frendovi u guildu nikako da dođu do lvl 80 pa da se neki guild dungeon baci.

I onda je prije par tjedana počeo igrati i brat pa sad s njim halam i igra mi je ponovo ok. Sve dok imaš s kim igrati na zabavan način nije dosadno.

Ono što je generalni fail GW2 je to da nema klasičnih questova već random eventi koji uopće nisu random već se sve zna jednom kad ga vidiš.

Bilo bi puno zabavnije da su stavili standardni quest i onda dok ga rješavaš da se dogodi random event u blizini ili baš na questu pa da od laganog questa dobiješ skoro dungeon.

Za tako dug razvoj igre, praznina u igri je velika i to je razlog zašto ekipa igra po tjedan dana pa napravi pauzu od mjesec ili dva :D

17 godina
Death_Shade kaže...

Ono što je generalni fail GW2 je to da nema klasičnih questova već random eventi koji uopće nisu random već se sve zna jednom kad ga vidiš.

Bilo bi puno zabavnije da su stavili standardni quest i onda dok ga rješavaš da se dogodi random event u blizini ili baš na questu pa da od laganog questa dobiješ skoro dungeon.

Za tako dug razvoj igre, praznina u igri je velika i to je razlog zašto ekipa igra po tjedan dana pa napravi pauzu od mjesec ili dva :D

Slazem se, i meni fale standardni kvestovi.

Ovi random događaji, koliko mi zanimljivo izgledali u pocetku, sad bih ih rado mijenjao za uobicajene kvestove.

Steam profile: Virty
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice