Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Guild Wars 2

Ma znam da mozes kupit ali sam razmisljao cisto ak vec radim dun. runove zasto ne skupit i tokene.

Zanima me sta solo farmate za lovu,ovo sta je napisao da u prosjeku dobije 2,5 do 4g kroz sat mi se cini suludo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

sto grindanja tice cini mi se da ljudi sami sebi nametnu grind sistem. 

kao prvo razlika u statovima u opremi je toliko mizerna da ti stvarno nemroas imati naj naj ono sto postoji od opreme da bi bi u stanju iskusiti sve moguce dijeove igre.

ako si casual standardan igrac kao ja, bez ikakvih problema udjes u igru koji put mjesecno i sva content mozes preci, od dungona, world exploration, jumping puzlova, eventa pa i zmajeva koji se spawnuju malo malo.

sad da li ces opauciti neprijatelja sa 100 ili 102 sdmg apsolutno ne igra nikakvu ulogu.

cak i dok sam se igrao malo bildovima pa imao ja (necro igram) tickovanje dmga po 120 ili 150 na neprijatelju ne pravi mi neku pretjeranu razliku, malo duzes lupas i to je to. 

e sad ako asi manijak pa ti je vazno da li ces ga ubiti za 5 ili za 10 sekundi to je druga stvar :)

tako daiskreno treba razdvojiti casual igranje sto GW2 sasvim fino podrzava i nemas nikakvih problema ako svremena na vrijeme samo udjes malo da se razonodis. 

nema pritiska ni placanja pretplate niti da moras ensto sad odraditi pa jao nevolje nisam danas uradio daily grind uzas sta cu sad :

nedavno sam napravio pauzu od mejsec dana tako nesto zbog posla i udjem inastavim gdje sam stao bez ikakvoh osjecaja gubitka. 

sjecam se slicnih situacija gdje se isto tako u wow vratim poslije pauze i komplet novi svijet, svi rade nesto cemu ti nemzoes ni primirisati sa svojim girom.

Da skratim GW2 je izuzetno friendly prema casual igracima, a ako si bas za peo za legendary  i za sav moguci gear i gledas u 1 dmg razlike pa brate izvoli i grindaj za bragging rights :)

E da jos jedna sitnica koju obozavam, igras dko ti se igra pauziras, predjes nesto drugo od igrica kad dodje opslije se vratis nastavis igrati bez pritisaka i stresa.

Realno milina jedna po mom licnom misljenju rvijedi svake pare.

Primjera radi kupis dead space 3 ili nesto slicno predjes za par dana, a i multiplayer dosadi za mejsec dva. Pa samo vidi matematike dali vrijedi kupiti GW2 ili ne :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2
mirkoj kaže...

kao prvo razlika u statovima u opremi je toliko mizerna da ti stvarno nemroas imati naj naj ono sto postoji od opreme da bi bi u stanju iskusiti sve moguce dijeove igre.

ti si casual igrac pa pitanje oko statova i buildova za tebe nije relevantno. tj. ti ne razumis vaznos istoga.

istina da je gw2 casual igra i to stoji, ali za neke stvari kao sto je arah (osim ako ga nisu nerfali) ili fraktali preko lvl 11 jako je bitno znati svoga lika u detalj.

na kraju krajeva da to nije bitno ne bi tih stvari bilo u igri.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 12:58 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
evang kaže...

A sta farmas ak se smije znat?

Naravno prijatelju,

Arctadus i Yung Arctadusm sjeverno istočno od Earthshacking Waypointa, iznad ledenog kanjona s trollovima. Ako imaš party ovo je odlična lokacija jer možete navratiti do Championa u kanjonu.

Primarni itemi su:

vial of powerful blood cca 30s

vial of potent blood cca 3s

large fang cca 3s

vicious fang cca 16s

Icebrood Colossus i Corrupted Quaggan kod Ice Floe Waypoint-a

Primarni itemi su:

large claw cca 2s

vicious claw cca 20s

large bone cca 3s

ancient bone cca 15s

corrupted lodstone cca 1.7g (u subotu sam ga za toliko prodao)

17 godina
Death_Shade kaže...
evang kaže...

Naravno prijatelju,

Arctadus i Yung Arctadusm sjeverno istočno od Earthshacking Waypointa, iznad ledenog kanjona s trollovima. Ako imaš party ovo je odlična lokacija jer možete navratiti do Championa u kanjonu.

Primarni itemi su:

large fang cca 3s

vicious fang cca 16s

Primarni itemi su:

large claw cca 2s

vicious claw cca 20s

large bone cca 3s

ancient bone cca 15s

i kakav ti je drop rate?

14 godina
Guild Wars 2

I ja cesto farmam kod Ice Floe Waypoint-a, i u jedno sat-dva vremena zaradim 3-4 golda.

Obicno mi dropaju 2-3 corrupted lodstone-a i 20tak vicious claw-a, bude tu i rare itema pa se izvuce i koji globe of ectoplasm... naravno koristim MF gear + omnomberry bar-ove.

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anarchyST kaže...

I ja cesto farmam kod Ice Floe Waypoint-a, i u jedno sat-dva vremena zaradim 3-4 golda.

Obicno mi dropaju 2-3 corrupted lodstone-a i 20tak vicious claw-a, bude tu i rare itema pa se izvuce i koji globe of ectoplasm... naravno koristim MF gear + omnomberry bar-ove.

sat dva 4 golda... to mi se cini jako malo

14 godina
Guild Wars 2

A to je trenutno stanje... prije se moglo i vise, ali nedavno su nerfali tu zonu. I dalje mi je to bolja/brza opcija nego recimo CoF...

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Death_Shade kaže...
evang kaže...

Naravno prijatelju,

Primarni itemi su:

large fang cca 3s

vicious fang cca 16s

Primarni itemi su:

large claw cca 2s

vicious claw cca 20s

large bone cca 3s

ancient bone cca 15s

i kakav ti je drop rate?

U pravilu odličan imam explorer draconic armor sa 94% MF + 40% MF sa foodom

Na sat vremena obavezno padne 4+ vial of powerfull blood, vicious fang obicno nešto manje, oko 20 vial of potent blood i large fang + items.

Na drugoj lokaciji je drop rate u pravilu slabiji i zaradi se manje ako ne padne corrupted lodstone(drop rate za njega mi ispadne obicno 1/h, zna preskociti ali je unutar 2 sata obavezno jedan)

Primjetio sam(ili mi se barem tako čini) da kad ima više igrača na mapi da je drop rate slabiji, mislim da se drop rate kalkulira i prema tome.

17 godina

pa dobro onda, jesu makli DR ili to jos uvik utjece na drop rate?

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Nope DR je jš uvijek u igri i biti će, to je njihov način da uplatiš "Real Money" za "Ingame Money".

Ali DR je za normalan farming lako izbjeći, samo treba raznoliko ubijati i ne farmati jedno mjesto više od sat vremena.

Dok besposleno šečeš prema svojoj sljedečoj meti zakačiš onog žutog mob-a još ti on baci dobar item pa si sretan i nastaviš dalje. {#}

17 godina
Death_Shade kaže...
Obi Wan kaže...

Nope DR je jš uvijek u igri i biti će, to je njihov način da uplatiš "Real Money" za "Ingame Money".

Ali DR je za normalan farming lako izbjeći, samo treba raznoliko ubijati i ne farmati jedno mjesto više od sat vremena.

Dok besposleno šečeš prema svojoj sljedečoj meti zakačiš onog žutog mob-a još ti on baci dobar item pa si sretan i nastaviš dalje. {#}

dobro, onda znaci sve po starom... 

13 godina
Death_Shade kaže...
evang kaže...

Naravno prijatelju,

Primarni itemi su:

large fang cca 3s

vicious fang cca 16s

Primarni itemi su:

large claw cca 2s

vicious claw cca 20s

large bone cca 3s

ancient bone cca 15s

Ok hvala,budem isprobao.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Koje je vaše mišljenje o buildu za warriora? Neki govore da je najbolje glasscannon precision, crit dmg... a drugi pričaju o power, toughnes, healing poweru.

0 0 hvala 0
17 godina
SkyEye kaže...

Koje je vaše mišljenje o buildu za warriora? Neki govore da je najbolje glasscannon precision, crit dmg... a drugi pričaju o power, toughnes, healing poweru.

zavisi sta zelis bit...

osobno ja uvijek idem power crit precision, osim u slucaju guardiana, koji mi ima power, toughness, vitality.

16 godina
SkyEye kaže...

Warriora se jedino isplati igrat na dmg jer on u tome odskaće od svih klasa. Toughnes i healing mu ne trebaju jer će bezveze privlačit mobove i njegov dmg neće doći do izražaja ukoliko je skroz na low hp. Također ga ne treba igrat ni kao support jer druge kalse (pogotovo guardian) mogu tu funkciju puno bolje obavit od njega.

Dmg all the way. Možeš malo toughnesa ubacit, ali treba pazit koji dio opreme ćeš zamijenit i koliko statsa (crit dmg) ćeš izgubit s time. Po mom mišljenju warrior odličan za pve (tamnice i to ), ali dosta loš u PvP i WvW jer nema šugave contiotion removere, pola korisnih skilova su mu zbugani, ima samo jedan koristan ulti. Njega su nerfali na početku jer njuabre nisu znale dodgat njegove skilove (bulls rush+ 100b i eviscarate najviše) koji su dilali dosta dmg, a sada kad svi znaju i navikli su se na dodge praktički je beskoristan ako znaš igrat protiv njega. Igram warriora od bete i ovo je moje mišljenje.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan

Hmmm...pitam jer se u dungeonu osjećam dosta slabo, a frend iz guild igra ga na power, healing power i toughnes i fakat je jako jak, ima i dmg i nemreš ga ubit jer se heala ko lud.

17 godina
SkyEye kaže...

Hmmm...pitam jer se u dungeonu osjećam dosta slabo, a frend iz guild igra ga na power, healing power i toughnes i fakat je jako jak, ima i dmg i nemreš ga ubit jer se heala ko lud.

ja sam thief i normalno da si sa power crit precision gearom ko papir. 

treba znat kad dodget. to ti je najbitnije. kad imas u grupi hammer guardiana koji ima tanking gear za mene je to bilo najbolje jer tada sam ginuo jako malo.

stancati healing u gw2, po meni je skroz nepotrebno osim ako nisi water ele. i to iskljucivo za WvW. u dungeonima su oni slabi. mozes povest jednog da ti bude support ali zato ostala 4 igraca moraju biti dosta dobra. za warrior tanka sa healing gearom to je samo bacanje korisnog dps-a u bunar.

eventualno klasa koja bi mozda najvise dobila sa healing power je dual dagger necro sa blood magic focusom u traitovima, zbog life steala i onda stavi onog miniona sta steala hp. to sam imao u planu da bih napravio takav build ali nije se niakd ostvarilo

dakako postoji i heatlh stealing thief build, koji se bazira na assassins reward traitu, ali takvi buildovi su po meni dobri samo za long lasting fights, kao npr lupicus. a buduci da ti trba hrpa healing powera gubis skroz na dmg-u. samo sto treba negdi oko nekih 800-1k healing power da taj build radi

to ti je dvosjekli mac. moras shvatit da ako ides stancat toughness, neces bit nepobjediv, i dalje ces morati dodge-at.

neke racunice za toughness. trenutni armor koji imas, da bi smanjio dmg za pola treba ti duplo armora, odnosno treba ti identicna kolicina toughnessa. pa sad racunaj.

15 godina
neaktivan

Evo ovako trenutno sam explorer warrior i za takav PVE sam dobar žrtvovao sam damage i defence za MF.

Imate li neki dobar build za tank warriora ali uz neku kompenzaciju sa damage-om?

Vidio sam neke buildove i uglavnom se oslanjaju na Knight's draconic armor(odnosno takve statove) power\toughness\precision što se po meni čini ok ali nema dodatan info o trait/runes/accessories.

Igram sa 2x Axe/Rifle (u dungeon-u je druga priča)jer je to najbolja kombinacija koju sam našao za PVE.

Thx.

17 godina
Death_Shade kaže...

Evo ovako trenutno sam explorer warrior i za takav PVE sam dobar žrtvovao sam damage i defence za MF.

Imate li neki dobar build za tank warriora ali uz neku kompenzaciju sa damage-om?

Vidio sam neke buildove i uglavnom se oslanjaju na Knight's draconic armor(odnosno takve statove) power\toughness\precision što se po meni čini ok ali nema dodatan info o trait/runes/accessories.

Igram sa 2x Axe/Rifle (u dungeon-u je druga priča)jer je to najbolja kombinacija koju sam našao za PVE.

Thx.

koj si lvl i imas li sve grandmaster traitove otkljucane?

16 godina
Guild Wars 2

Ima netko kakve savjete za Charr Warriora?

Danas sam počeo igrat (na prijateljevom accu) i došao sam do onog dijela kad postaneš Legionar.

btw. jel ima itko problema sa logiranjem?

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:00 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Death_Shade kaže...

Thx.

lvl 80 sam imam sve traitove

14 godina
Guild Wars 2

Ako nekoga zanima, mijenjam svoj Steam Account sa COD:BO2 Deluxe Edition (dobije se Skin za wepon, Emblem i jos neke mizerije + CoD:World At War)  i jos na accountu je Company Of Heroes, Dota 2 i Metro 2033 znam i sam da duplo vrijedi ovo od GW2 ali me BO2 skroz razocarao igran 30 sati 45 level (moze se reset statse takoder) 0.94KD ratio oko 50 Winova i 1800 kilova.

Trazim: GW2 Key znaci nikakav account, key ima za 250 kuna kupiti dok COD:Bo2 deluxe ispod 300 kuna se nemoze naci (key) a np. Box u linksu 480 kuna.

Ove ostale igre nisu nesto specijalno i nisu uopce igrane dobivene na poklon, steam account je - In Good Standing.

Pa ako nekoga zanima neka mi se javi na PP .. LP.

Peace!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Death_Shade kaže...
Obi Wan kaže...
Death_Shade kaže...

Thx.

lvl 80 sam imam sve traitove

ako zelis tank build za warriora a sa tim weapon setupom to neces moc izvest. dual axe je vise za burst dmg, a rifle u ovom slucaju nije bitan.

druga stvar sa warrior tankom je ta da se ne isplati pravit tanka. ako bas zelis tank build onda prijedi na guardiana. to je jedina klasa koja moze efektivno igrati ulogu tanka, mada holy trinity ne postoji u gw2. tako da tank u ovom slucaju znaci da ces moci duze preziviti nego uobicajeno.

14 godina
Guild Wars 2

Pozz, upravo sam poceo igrati GW2, pa me zanima jel pametno za prvi char uzeti elementalista ili thiefa? Mozete mi slobodno dati nekakve tipove ta pocetak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stryder kaže...

Pozz, upravo sam poceo igrati GW2, pa me zanima jel pametno za prvi char uzeti elementalista ili thiefa? Mozete mi slobodno dati nekakve tipove ta pocetak :)

to cisto ovisi o tebi

osobno meni elementalist je ocajan, thief mi je main

ali tebi nitko ne moze rec jel sta valja ili ne dok ne probas sam.

12 godina
neaktivan

ovisi zelis li igrat pvp ili pve, ili oboje?

elementalist je trenutno (bez ikakve sumnje) najjaca pvp klasa; najbolji sustain, najbolji mobility (thief je tu negdje isto), najbolji za teamfight (aura share, group cleanse, CC, aoe, etc.), odlican escape potencijal, ok burst, najbolji za 1v1 (cak bolji od mesmera). uz sve to, valjda i jedina klasa koja ima vise od 4 viable builda (imas za svaku klasu hrpu buildova, al u trenutnoj meti max 2 viable po klasi)...

a kaj se pve-a tice, to ti je apsolutno svejedno, svaka klasa crusha jer je easy content (osim 30+ fractala, al dok/ako do njih dođes, vec ces znat mehaniku bosseva napamet, tak da ostaje samo pitanje koncentracije). warrior i guard su vjerojatno najlaksi, though.

zaboravih na thiefa. thief ti je najkorisniji kao instagib backstab thief; 2-3 skilla i u 90% slucajeva ces ubit u jednom combou. zahtjeva dobro pozicioniranje, though. punoooo korisniji od warriora u pvp-u (obavlja bolje ulogu burstera), al u pve-u je losiji zbog manjeg sustained dps-a i low health armor/hp-a.

anyway, dalo bi se o svemu tome pisat jos dosta, al nema smisla, imas na official forumima u class sectionima sigurno sve sto te zanima/bi te moglo zanimat o pojedinoj klasi.

P.S. elea ce nerfat u nadolazecem patchu, to svi znaju. iako, moguce i da ce thief pojest nesto (stealth i burst wise). ;)

13 godina
Guild Wars 2

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hvala kolege na odgovoru. Recimo ja više volim mageve (još iz WoW ere) ali svi govore da je pretesko igrat elementalista posebno iznad 50lva. Mislim, da se to naučit ako si pametan, mehaniku recimo da imam. 

http://i.qkme.me/3t2dpa.jpg

Još jedno pitanje. Desolation server ok za početi?

@Kalem, pronjuškaj po netu što se tiće shopova ali sumnjam da postoji ikakav klon ove igre. Isto tako, po mom mišljenju neces pogrijesiti ako kupis.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:38 (Stryder).
17 godina
Stryder kaže...

Hvala kolege na odgovoru. Recimo ja više volim mageve (još iz WoW ere) ali svi govore da je pretesko igrat elementalista posebno iznad 50lva. Mislim, da se to naučit ako si pametan, mehaniku recimo da imam. 

http://i.qkme.me/3t2dpa.jpg

Još jedno pitanje. Desolation server ok za početi?

@Kalem, pronjuškaj po netu što se tiće shopova ali sumnjam da postoji ikakav klon ove igre. Isto tako, po mom mišljenju neces pogrijesiti ako kupis.

ja sam na desolationu i bar sto se tice WvW to je drugi server u eu

najgore je kad vidis elementalista sa staffom u dungeonu. na single target mobu. bez obzira sto on nema weapon switch botun to ne znaci da ti ne bi triba nosit scepter i neki offhand u borsi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice