Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Obi Wan kaže...

sto se tice grinda nemam ni ja nista protiv njega. ako je to grind u razumnim okvirima. u gw2 to nije slucaj. prvo moras nosit magic find gear (koji ima samo 3 vrste statova, uzas), ali to bi bilo u redu da nema diminishing returna na farmanje. tako da u konacnici taj magic find kao stat je smece. zatim drop rate je kriminalan. dovoljno je pogledati cijenu kad je igra pocela (uzmimo u obzir powerful blood) i sad kad su krenuli sa bannovima bottovima. ocito tu nesto ne stima. (cijena je veca). samo su bottovi bili toliko ludi farmat masu tih t6 materijala (ludi u komicnom smilsu)

za ascended gear sam procitao da se mogu kupit za te laurele, ali ja sam igrao wow 4-5 godina i ne zelim nakon svakog patcha trcati i skupljati nekakve tokene da bih dobio novi gear. to je jedna od najvecih zamjerki koju imam. pretvorili su gw2 u jedan oblik wow-a. ne znam jer to bilo namjerno (da se dovuku igraci wow-a u gw2) ili slucajno, ali kako god los potez.

ja sam itekako radio za svoj gear set i to je bio vrhunski grind (exploit u prvim danima sa flame citadel path 2) i imao sam full exotic gear medu prvima. isto tako sam i radio na craftanju i imam ako se ne varam 4 ili 5 lvl 400 skillova. tako da nemoj mislit da se ja nisam ''naradio'' u tom smislu rijeci.

sad ti kazes nemoj radit fraktale. a te fraktale radi 90% server populacije. ne znam da li itko vise radi ove vanilla dungeone.

Nisam mislio striktno na tebe da kukaš o grindu nego uglavnom na official forum koji zna bit zamarajuć sa takvim komentarima. Jedan lik je kukao što mora za daily achi iskraftat 10 itema. Mislim... bez komentara. 

Što se tiče te nove valute mislim da je dobro što su tako nešto uveli jer ne rade se svima fraktali. Usporedba sa wow tokenima ti je malo preekstremna jer u wow-u si jedino za te tokene mogao kupt opremu, a tokene si jedino mogao skupit farmanjem instanci. Ovdje možeš dobit tokene samo kroz daily i monthly achi (jest da duže traje) bez da farmaš fraktale. Znači imaš izbor i nitko te ne primorava da farmaš fraktale.

Za ovih 90% populacije ovisi na kojem serveru igraš. Na mojem serveru većina radi wvwvw i sPVP tako da se zna desit da već oko 4-5 sati popodne imaš red za upast u wvwvw. Znači tih 90% što spominješ relativno.

13 godina
Guild Wars 2

Jel postoji neka fora da se kroz MF iz vial of potent blood-a dobije vial of powerful blood?

0 0 hvala 0
17 godina
Mlitavi kaže...
Obi Wan kaže...

sto se tice grinda nemam ni ja nista protiv njega. ako je to grind u razumnim okvirima. u gw2 to nije slucaj. prvo moras nosit magic find gear (koji ima samo 3 vrste statova, uzas), ali to bi bilo u redu da nema diminishing returna na farmanje. tako da u konacnici taj magic find kao stat je smece. zatim drop rate je kriminalan. dovoljno je pogledati cijenu kad je igra pocela (uzmimo u obzir powerful blood) i sad kad su krenuli sa bannovima bottovima. ocito tu nesto ne stima. (cijena je veca). samo su bottovi bili toliko ludi farmat masu tih t6 materijala (ludi u komicnom smilsu)

za ascended gear sam procitao da se mogu kupit za te laurele, ali ja sam igrao wow 4-5 godina i ne zelim nakon svakog patcha trcati i skupljati nekakve tokene da bih dobio novi gear. to je jedna od najvecih zamjerki koju imam. pretvorili su gw2 u jedan oblik wow-a. ne znam jer to bilo namjerno (da se dovuku igraci wow-a u gw2) ili slucajno, ali kako god los potez.

ja sam itekako radio za svoj gear set i to je bio vrhunski grind (exploit u prvim danima sa flame citadel path 2) i imao sam full exotic gear medu prvima. isto tako sam i radio na craftanju i imam ako se ne varam 4 ili 5 lvl 400 skillova. tako da nemoj mislit da se ja nisam ''naradio'' u tom smislu rijeci.

sad ti kazes nemoj radit fraktale. a te fraktale radi 90% server populacije. ne znam da li itko vise radi ove vanilla dungeone.

Nisam mislio striktno na tebe da kukaš o grindu nego uglavnom na official forum koji zna bit zamarajuć sa takvim komentarima. Jedan lik je kukao što mora za daily achi iskraftat 10 itema. Mislim... bez komentara. 

Što se tiče te nove valute mislim da je dobro što su tako nešto uveli jer ne rade se svima fraktali. Usporedba sa wow tokenima ti je malo preekstremna jer u wow-u si jedino za te tokene mogao kupt opremu, a tokene si jedino mogao skupit farmanjem instanci. Ovdje možeš dobit tokene samo kroz daily i monthly achi (jest da duže traje) bez da farmaš fraktale. Znači imaš izbor i nitko te ne primorava da farmaš fraktale.

Za ovih 90% populacije ovisi na kojem serveru igraš. Na mojem serveru većina radi wvwvw i sPVP tako da se zna desit da već oko 4-5 sati popodne imaš red za upast u wvwvw. Znači tih 90% što spominješ relativno.

nisam usporedivao doslovno sa tokenima iz wow-a, ali kad vidis utrosene vrijeme za nabavu itema to je ono li-la. stvar je u tome sta su gw2 developeri obecali da nece bit gear grinda, a eto na kraju su ga uveli.

to se slazem, od servera do servera je razliciti attitude prema pojedinom aspektu igre

evang kaže...

Jel postoji neka fora da se kroz MF iz vial of potent blood-a dobije vial of powerful blood?

link

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Guild Wars 2

Ev ubo sam GW2.. igrao sam jedno dva sata i mogu reći da mi se sviđa :)..

Kao i svak dobra njubara šetam okolo kao kokoš bez glave..

Uzeo sam Warriora.. imate li kakvih savjeta za mene?

0 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

Ev ubo sam GW2.. igrao sam jedno dva sata i mogu reći da mi se sviđa :)..

Kao i svak dobra njubara šetam okolo kao kokoš bez glave..

Uzeo sam Warriora.. imate li kakvih savjeta za mene?

drzi se klase ako ti se svida...ako ne, minjaj sto prije.

13 godina
neaktivan

Ja sam počeo prije oko 2 tjedna. Prvo sam uzeo mesmera i nije mi se oupće sviđao, jednostavno mi je bilo dosadno. Onda sam uzeo warriora i mogu reći da mi je fora zbog svih tih weapona i dosta velikog bursta. Igram greatsword i bow i super mi je kombinacija condition dmg-a i crita. Jedina mana je što je malo pre squishy (kak bi rekli u LoL-u) i ako te stunnaju si gotov na većim lvl-ima.

17 godina
SkyEye kaže...

Ja sam počeo prije oko 2 tjedna. Prvo sam uzeo mesmera i nije mi se oupće sviđao, jednostavno mi je bilo dosadno. Onda sam uzeo warriora i mogu reći da mi je fora zbog svih tih weapona i dosta velikog bursta. Igram greatsword i bow i super mi je kombinacija condition dmg-a i crita. Jedina mana je što je malo pre squishy (kak bi rekli u LoL-u) i ako te stunnaju si gotov na većim lvl-ima.

svi su ti likovi squishy. tek kad dodes do max lvl onda mozes birat gear sta ima toughness i health. ali onda ako takav gear uzimas gubis na dmg-u. tako da u 90% slucajeva ides na berserker gear (power crit, crit dmg).

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo jučer sam prvi puta uspio završiti dungeon...Pokušavao sam već dva puta prije i nismo uspjeli, neznam kako bi netko lvl 35 mogao proći dungeon. Svi smo bili 50-55 i trebalo nam je sat i 20 minuta -.-

0 0 hvala 0
15 godina
SkyEye kaže...

Evo jučer sam prvi puta uspio završiti dungeon...Pokušavao sam već dva puta prije i nismo uspjeli, neznam kako bi netko lvl 35 mogao proći dungeon. Svi smo bili 50-55 i trebalo nam je sat i 20 minuta -.-

igra te je downgrade.ala na level dungena. Imali ste nesto bolje statse ali nista znacajno. Problem u dungenima u igri je to sto svih 5 ljudi mora znati sto radi i moraju biti pristojni igraci ili ce dungeon razvuce na mukotrpnih par sati koji se cesto i bace u vjetar kada grupa odustane.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
12 godina
Guild Wars 2

Noob ima pitanje :)

Kako mogu sudjelovati u nekom od PvP eventa, moram li biti u Guildu, trebam li biti određeni lvl i slično?

PS

dogurao sam wariora do 14 lvl..

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Ne moras biti u gildu.

SPvP ti je instancirani,tipa kao arena,kliknes ikonu sa prekrizenima macevima i join heart of mists,imas tamo tutorial koji ce ti objasnit sta se treba radit,oprema ti tu nije potrebna jer svi potrebna jer svi imaju default stvari,treba isto naglasit da osim titule spvp nema nikakvog utjecaja na ostatak igre.

WvWvW ti je server protiv servera,osvajanje keepova i slicno,tu bi te trebalo upozorit da kad se joinas bit ces lvl 80 ali se tu osjeti razlika u opremi tako da nemoj ocekivat da ces moc napravit nesto osim trcat sa zergom,ikona ti je kula i isto kad udjes imas tutoriale kako sve funkcionira

-jos jedna stvar,kad tu riknes kvari ti se armor tako da je i lagani money sink

0 0 hvala 1
13 godina
Guild Wars 2

kupujem acc za 150 cuna, ako netko prodaje za tu cifru, cimnite me !!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

kako zaradit para ? nemam bas feeling da se moze pribrat golda prodavajuci iteme i rude i sl..  moze li se nesto vise zaradit craftanjem? i ima li ga smisla radit na nizim lvl-ima?

treba li odradit story do kraja cisto radi itema / karme? ili se ne isplati gubit vrijeme na to? nasao si dobar guild i decki su ok vecinom svabe al uvijek pomognu kad nesto pitam..za sada mi je odlicno..  tjeram human guardiana (tank)

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 10:02 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

CoF p1 ti da 20s a potrebno je cca15ak min da ga napravis sa prosjecnom pug grupom +skupljas tokene +mogucost dropova,i uvijek ima gro ekipe koja ga radi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Zaradit gold mozes jedino u magicnom wc-u.

kupujes major rune i ubacivas ih unutra ili igile.

mozes probat i s zutim oruzjem.znaci po cetri roknes u wc ilitiga bunar i nadas se sreci.nekad si na nuli ili malo u minusu ali vecinom si u plusu.

Ja sam poceo igrat teru i bogami mi je 50 puta bolja od gw-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:30 (Astrais).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Astrais kaže...

mozes probat i s zutim oruzjem.znaci po cetri roknes u wc ilitiga bunar i nadas se sreci.nekad si na nuli ili malo u minusu ali vecinom si u plusu.

Kakav wc, kakav bunar???

17 godina
Astrais kaže...

ovo sto on zove bunar ili wc to je mystic forge.

ne mozes niti tako zaradit jer je to rng.

tu je plus jedino ako tebi ispadnu ti zuti itemi, a ako kupujes pa trpas u forge nema sanse.

ogroman money sink i nista vise.

17 godina
=xfact= kaže...

kako zaradit para ? nemam bas feeling da se moze pribrat golda prodavajuci iteme i rude i sl..  moze li se nesto vise zaradit craftanjem? i ima li ga smisla radit na nizim lvl-ima?

treba li odradit story do kraja cisto radi itema / karme? ili se ne isplati gubit vrijeme na to? nasao si dobar guild i decki su ok vecinom svabe al uvijek pomognu kad nesto pitam..za sada mi je odlicno..  tjeram human guardiana (tank)

ne mozes pare zaraditi nikako drugo nego dungeon runovima (u cof-u ili ac-u) ili ides na Orr na farm runnove ali cini mi se da su to opet nerfali. nisam siguran doduse

craftingom nemos zaradit da ti je bog brat.

story je ok, nade se nesto dobrih itema pri kraju.

e sad da te pitam kakav ti je to guardian tank... cisto me zanima

13 godina
Guild Wars 2 - prodajem = 230kn

Prodajem Guild Wars 2 acc., verzija di su 2 cd-a u etui-u i neka knjižica = 230kn

Ne igram jer nemam vremena., malo sam igrao dogurao kakvih 40-ak lv i sad nemam vremena a i GW1 mi je daleko bolji - pa prodajem..

Zagreb

davorzg64gmail.com

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

ljudi jel mi mozete reci zasto mi jako laga u wvw,laga mi jako i u dungeonima kad sve stavim na high.. evo vam konfiguracija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...

ljudi jel mi mozete reci zasto mi jako laga u wvw,laga mi jako i u dungeonima kad sve stavim na high.. evo vam konfiguracija...

prvo zato sto ti je graficka samo 1 giga

drugo gw2 je neoptimiziran. ekipi sa i7 lagga kad sve imaju na max. u WvW se ne uazi sa svime na high, sve stavljas na low

13 godina
protjeran

na low mi je sve u wvw i opet lagga,ista stvar i kad tučemo jormaga

17 godina
kexzoR kaže...

na low mi je sve u wvw i opet lagga,ista stvar i kad tučemo jormaga

kazem ti igra je neoptimizirana do boli. mozda da imas nesto tipa i7, 8giga rama, i dvi graficke od 2giga rama e onda i ne bi laggalo. a i to je upitno buduci da znam ljude koji imaju slicne konfiguracije pa im lagga na nekim mjestima.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo i ja danas pukao nakon mukotrpne potražnje za kupovinom polovnog ACC-a a da netko "posudi" acc na jedan dan da probam igru koja je rezultirala bez ikakvog rezultata otišao sam lijepo na kinguin.net i našao za 34€ igru te ju kupio, pa da se i ja pridružim manijakalnom tipkanju ;)

Inače ime u igri je isto kao i na forumu dajte mi sad kakve preporuke/savjete nešto za beginnera inače sam prije igrao WoW pa neznam sad baš da ovo ima ikakve veze sa onom igrom... :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

igraj na serveru koji se zove Gandara,registriraj se ovdje na forum http://www.croatian-maniacs.com/ i ispuni prijavnicu za guild,ima nas 500 to je inace hrvatski guild,aktivni smo,uvijek pomazemo itd. izaberi klasu koj ti se najvise svidja i to je to :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ne mozes pare zaraditi nikako drugo nego dungeon runovima (u cof-u ili ac-u) ili ides na Orr na farm runnove ali cini mi se da su to opet nerfali. nisam siguran doduse

Nebih se složio s tobom ovdje.

COF je prilicno lagan ali dropovi su po meni preloši(a imam MF 94%), kad odbijem pare za popravljanje armora nisam u nekom velikom plusu, kao što bi čovjek po tvojim riječima mogao zaključiti. :)

Ali zato farmanjem se zaradi puno lakše. Recimo ja farmam dvije lokacije u Frostgorge Sound-u i zarađujem 2.5-4 golda po satu solo, ako je party u igri onda i više.

Ja sam na Piken Square-u pa situacija nije ista kao na Gandari ali ovako stvari stoje kod mene:D

17 godina
Death_Shade kaže...
Obi Wan kaže...

Nebih se složio s tobom ovdje.

COF je prilicno lagan ali dropovi su po meni preloši(a imam MF 94%), kad odbijem pare za popravljanje armora nisam u nekom velikom plusu, kao što bi čovjek po tvojim riječima mogao zaključiti. :)

Ali zato farmanjem se zaradi puno lakše. Recimo ja farmam dvije lokacije u Frostgorge Sound-u i zarađujem 2.5-4 golda po satu solo, ako je party u igri onda i više.

Ja sam na Piken Square-u pa situacija nije ista kao na Gandari ali ovako stvari stoje kod mene:D

a ne znam kako ti cof radis, ali mi smo radili sva 3 patha uz mozda 1-2 deatha ako imas pro team, i to najvise na kite eventu na path 2 i zaradim nekih 2-3 golda i jos tokene koji idu s tim. i nije mi monotono, nego interesantno. i onda ako je bilo vremena odemo do ac sva 3 patha i zaradi se fina lova a jos se i zabavis. 

da sve skupa u tim runnovima umres toliko puta da ti se cijeli armor pokvari (to je nekih 15s ako se ne varama) opet si u ogromnom plusu.

alo ovo je bilo davno kad smo mi radili, sada svi ko pi*ke nece nitko da radi cili cof odjednom jer se boje da ce im prevelik repair bill bit.

13 godina
Guild Wars 2

A sta farmas ak se smije znat?

Na Gandari je navecer  stvarno 30tak ljudi ispred CoFa,ostali dungeoni su relativno prazni,izuzev Araha.

Jos jedna stvar,igram thiefa pa su mi trebala oruzja sa crit %,ak se ne varam od dungeon oruzja jedino ih mozes kupit za CoF tokene,ako sam ja to dobro ubrao.

0 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

A sta farmas ak se smije znat?

Na Gandari je navecer  stvarno 30tak ljudi ispred CoFa,ostali dungeoni su relativno prazni,izuzev Araha.

Jos jedna stvar,igram thiefa pa su mi trebala oruzja sa crit %,ak se ne varam od dungeon oruzja jedino ih mozes kupit za CoF tokene,ako sam ja to dobro ubrao.

mozes i za ostale tokene, npr coe. imas npc-e u LA pa gledaj malo.

isto mos i craftat berserker gear.

16 godina
Guild Wars 2

Ja neam problema s laggom. Sve na mid i više. Konfu možete pogledat pod moj PC. Jako jefitna, a radi odlično za gw2

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice