Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Da li se zna koliko traje ova -20% akcija na g2playu jer bih htio vidjeti kako ce proci zadnji beta vikend pa da onda narucim ili ne?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Beta key

9KKNVG-M2S9H-WRV9-VX7-9PGX97H

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!

guild wars 2 update stigao... 38.5k files....

mother of files...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2!

Sviđa mi se ovaj novi prozor prije ulaska u igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Delete

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 20:47 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

mother of files...

Mother fracker, na moru sam, leecham od susjeda net (uz dozvolu, molim lijepo) - ali reko sam da necu skidati nis velko :D

A nis... budem sutio o ovome i nadao se da nece primjetit :D

16 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

mother of files...

Mother fracker, na moru sam, leecham od susjeda net (uz dozvolu, molim lijepo) - ali reko sam da necu skidati nis velko :D

A nis... budem sutio o ovome i nadao se da nece primjetit :D

{#} 

Uljepšo si mi dan 

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Neloša cijena - 35 ojera: Preorder.

the jackie stallone melted plastic barbie face!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo za one koji nisu još kupili i rezervirali svoj primjerak, a žele igru probat, Alienware Arena dijeli beta ključeve do 15.7 pa navalite (ja sam upravo piknuo jedan)

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može pomoć..

Jel ikome još stoji "downloading 0kb (0 kb/s)??

Prepurchasao sam odmah i igrao obje otvorene bete..

14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Može pomoć..

Meni je bilo da imam neki error i jos da mi internet nije ukljucen , a upaljen je pa sam sad opet pokrenuo i radi {#} (Probaj run as administrator,odspojiti pa spojiti internet , resetiraj komp)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Problem "kod njih" ja mislim. Par puta mi prekinulo download, pa gasio i pokretao klijent ponovo. Malo po malo skinulo se svih ~39k files. Klijent prati sto je skinuto i nastavlja di je stao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
-zip- kaže...

Evo za one koji nisu još kupili i rezervirali svoj primjerak, a žele igru probat, Alienware Arena dijeli beta ključeve do 15.7 pa navalite (ja sam upravo piknuo jedan)

Link

Evo regal sam se... Znaci kad dodu keyevi, dobit cu jednog ? 

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
-zip- kaže...

Link

Evo regal sam se... Znaci kad dodu keyevi, dobit cu jednog ? 

Ne, nego kad oni puste keyeve (na 9 h navečer za navedeni dan - pogledaj raspored) onda na desnoj strani  piše zeleno -get key- (trenutno piše Keys Available: 0) i klikneš i dobiješ key na vrhu ekrana. Taj isti key je kasnije spremljen pod -Giveaway Keys- na tvom Alienware accountu.

napomena: pokušaj bit na 9h na stranici i "refrešaj" stalno tako da čim krenu uhvati jedan jer nestanu u roku 10-15 min

Nadam se da sam pomogao. {#}

edit: evo kako izgleda (ovo je za Bf3 dogtag ali na istu foru se redeema key)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 0:13 (-zip-).
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ako uspijen dobit key, kako se regan za betu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Ako uspijen dobit key, kako se regan za betu?

slika; https://register.guildwars2.com/

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 2:08 (marinn95).
17 godina
Rhodin kaže...

Cekaj dok pokrenes betu, napravis lika i udjes u igru... neprocjenjivo. A vrhunac ce biti 25.08. (tj. 28.08.)

Neprocjenjivo je kad sam beze zene, djece, prijatelja, smetala, prikolica... lezis na plazi, pijes pivu, mozak ti je na pasi i dobro mu je tamo, a povjetarac te hladi taman koliko treba... i jedva da si svjestan svoje svjesti.

To je neprocjenjivo barem za muskarca {#}

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Može pomoć..

Danas ujutro radi..

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Moze kakva informacija o velicini zadnjeg updatea...imam ogranicenu kolicinu prometa trenutno pa da ne skidam ako je prevelik.

0 0 hvala 0
16 godina
Virty kaže...
Rhodin kaže...

Cekaj dok pokrenes betu, napravis lika i udjes u igru... neprocjenjivo. A vrhunac ce biti 25.08. (tj. 28.08.)

Neprocjenjivo je kad sam beze zene, djece, prijatelja, smetala, prikolica... lezis na plazi, pijes pivu, mozak ti je na pasi i dobro mu je tamo, a povjetarac te hladi taman koliko treba... i jedva da si svjestan svoje svjesti.

U stvari se to moze procjenit - cijena benzina + cijena smjestaja + cijena pive + koliko te kosta svadja sa zenom da te pusti samog.

Cekat nesto 5+ godina i onda docekat... to je nesto sto ne mozes uvijek.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Je*emu mater gledajte sta mi se dogodilo!!!?!?!? :(

Sta da radim sad majko mila?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 12:22 (venomyo).

0 0 hvala 0
16 godina
venomyo kaže...

Je*emu mater gledajte sta mi se dogodilo!!!?!?!? :(

Sta da radim sad majko mila?

Errrm... probao sam pogledat, nisam nista vidio.

Onda sam bacio grah, no ne znam gatat iz njega.

Rekla mi je baba da su gatali nekad iz kokosjih iznutrica, ali namam kokos u blizini..

Sala mala, ne kuzim, sto ti se dogodilo?

13 godina
neaktivan

uredio

13 godina
neaktivan

Kupio sam prije mozda 2 mjeseca digital key od frajera tu prek foruma ime mu je na forumu studentvz i sad ovo. OMG

Ovo mi je poslao danas ujutro arenanet.

This is an important message regarding your recent Guild Wars 2 registration.
The Guild Wars 2 serial code you registered has been disabled as of
July 13, 2012. Your account will be unable to connect to the Guild Wars 2 servers at launch and during any future beta events.

If you've recently requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from our support team, please disregard this message. This is only part of the refund process.

Other possible reasons why your code has been disabled are:

The code was purchased fraudulently from us or one of our authorized digital retailers.
    The code was purchased from an unauthorized retailer that has been identified as selling fraudulently obtained codes.
    A chargeback or dispute for the purchase of this Guild Wars 2 serial code was received.
    The code was disabled per your request due to a support issue.
    You requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from one of our partner digital retailers.

ŠTA DA RADIM MAJKU MI ISUKRSTOVU

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 12:28 (venomyo).
17 godina
venomyo kaže...

sist i plakat?

16 godina
Guild Wars 2!

Kontaktiraj covjka sa foruma koji ti je prodao igru, mozda ces imati srece, ali vise mi lici na to da si popusio pare.

Naime ljudi tako scamaju - kupi key, preproda ga, trazi povrat novca. Ti si kupio igru od lika koji ima pravo traziti povrat novca prije no sto igra izadje, sto se vjerojatno i desilo, a time se aktivacijski kljuc ponistava.

Nazalost nisi jedini, u svakom slucaju igru sa tim activation keyem neces moci igrat.

Sa druge strane, mozda imas srece ako je lik posten i nije te osobno scamao. Naime bio je nedavno incident sa stranicama koje prodaju aktivacijske kljuceve po nizim cijenama. Naime doslo je do prevare sa ukradenim kreditnim karticama gdje su ljudi naveliko kupovali kljuceve preko Guild Wars stranice, tj. direktno od Aneta, ali i odredjenih partnera preprodavaca sa ukradenim kreditnim karticama. Zatim su te kljuceve po znatno nizim cijenama prodavali drugim stranicama koje se bave prodajom kljuceva za aktivaciju igre. Kad je Anet dobio prijavu da se to tako radilo morali su povuci sve kljuceve u pitanju i refundirat novac. Na zalost tu su oni i partneri popusili dosta novaca, ali barem su ljudi koji su kupovali takve kljuceve dobili nazad svoj novac (govorim tu o ljudima koji su recimo kupili kljuc preko G2PLAY ili neke slicne stranice koja drzi do sebe - pod ovim ne mislim da se to konkretno desilo na G2PLAY-u vec ih navodim samo kao moguc primjer - gdje je Anet ponistio kljuc, a Stranica poput G2PLAY-a je refundirala novac da bi izbjegla losu reklamu).

Pisem ti ovo jer mozda imas srece da se to desilo sa tvojim kljucem. Onda se moras javiti kolegi od kojeg si kupio kljuc, on se mora javiti onima kod kojih je kljuc kupljen, oni ce mu (ili stranica preko koje je kljuc kupljen) refundirat novac, a na kraju svega bi i ti trebao dobiti svoje nazad.

Probaj, nemas sto izgubit, sretno sa time, ali budi spreman na cinjenicu da si mozda naletio na scammera.

U svakom slucaju, ako jesi, prijavi to adminima na forumu, mozda ti oni mogu pomoci ako se odlucis prijavljivat stvar policiji. Sigurno imaju negdje IP adresu sa koje se lik prijavljuje, onda se putem njegovog ISP-a mozda doznat tocno ime osobe koja se time bavi, naravno ne ti osobno, vec policijia, pa mozda mozes tim putem dobit svoj novac nazad. Jedini problem kod toga je sto dosta ljudi je pazljivo pa se prijavljuje kod takvih scamova samo putem free wifi AP-ova ili kad se spoje susjedima na router.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 12:48 (Rhodin).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kontaktiraj covjka sa foruma koji ti je prodao igru, mozda ces imati srece, ali vise mi lici na to da si popusio pare.

Naime ljudi tako scamaju - kupi key, preproda ga, trazi povrat novca. Ti si kupio igru od lika koji ima pravo traziti povrat novca prije no sto igra izadje, sto se vjerojatno i desilo, a time se aktivacijski kljuc ponistava.

Nazalost nisi jedini, u svakom slucaju igru sa tim activation keyem neces moci igrat.

Sa druge strane, mozda imas srece ako je lik posten i nije te osobno scamao. Naime bio je nedavno incident sa stranicama koje prodaju aktivacijske kljuceve po nizim cijenama. Naime doslo je do prevare sa ukradenim kreditnim karticama gdje su ljudi naveliko kupovali kljuceve preko Guild Wars stranice, tj. direktno od Aneta, ali i odredjenih partnera preprodavaca sa ukradenim kreditnim karticama. Zatim su te kljuceve po znatno nizim cijenama prodavali drugim stranicama koje se bave prodajom kljuceva za aktivaciju igre. Kad je Anet dobio prijavu da se to tako radilo morali su povuci sve kljuceve u pitanju i refundirat novac. Na zalost tu su oni i partneri popusili dosta novaca, ali barem su ljudi koji su kupovali takve kljuceve dobili nazad svoj novac (govorim tu o ljudima koji su recimo kupili kljuc preko G2PLAY ili neke slicne stranice koja drzi do sebe - pod ovim ne mislim da se to konkretno desilo na G2PLAY-u vec ih navodim samo kao moguc primjer - gdje je Anet ponistio kljuc, a Stranica poput G2PLAY-a je refundirala novac da bi izbjegla losu reklamu).

Pisem ti ovo jer mozda imas srece da se to desilo sa tvojim kljucem. Onda se moras javiti kolegi od kojeg si kupio kljuc, on se mora javiti onima kod kojih je kljuc kupljen, oni ce mu (ili stranica preko koje je kljuc kupljen) refundirat novac, a na kraju svega bi i ti trebao dobiti svoje nazad.

Probaj, nemas sto izgubit, sretno sa time, ali budi spreman na cinjenicu da si mozda naletio na scammera.

U svakom slucaju, ako jesi, prijavi to adminima na forumu, mozda ti oni mogu pomoci ako se odlucis prijavljivat stvar policiji. Sigurno imaju negdje IP adresu sa koje se lik prijavljuje, onda se putem njegovog ISP-a mozda doznat tocno ime osobe koja se time bavi, naravno ne ti osobno, vec policijia, pa mozda mozes tim putem dobit svoj novac nazad. Jedini problem kod toga je sto dosta ljudi je pazljivo pa se prijavljuje kod takvih scamova samo putem free wifi AP-ova ili kad se spoje susjedima na router.

Hvala ti od srca majstore. Idem se sad borit .

17 godina
venomyo kaže...
Obi Wan kaže...
venomyo kaže...

sist i plakat?

a sta ti . TROLAŠ?

ja sam ozbiljan i trazim pomoc a ne da mi se neki blago receno majmun tu javlja sa ovakvim forama....

stvarno nisi u redu

nisam trol nego to ti je tako kad oces proc mukte umisto da si kupija igru ko svi normalni ljudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kupio sam ja. ali jeftinije.

17 godina
Rhodin kaže...
Virty kaže...
Rhodin kaže...

U stvari se to moze procjenit - cijena benzina + cijena smjestaja + cijena pive + koliko te kosta svadja sa zenom da te pusti samog.

Cekat nesto 5+ godina i onda docekat... to je nesto sto ne mozes uvijek.

Cijena benzina 0 kuna - more mi je blizu kuce

Cijena smjestaja 0 kuna - zivim kraj mora

Cijena pive - skoro ka 1 kava :)

Zena - nema tu svadje, to je nesto normalno sta triba svakom muzjaku a njoj je drago kad sam ja zadovolljan {#}

Al sve u svemu, neprocjenjivije nego igrat igru (iako sam igrac, ofc) :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice