13,6 gb meni zauzima.
OT; jel samo meni ne želi uć ili i vama? pic related
edit: dodana još jedna slika
kak ce ti uc ak beta pocinje 20.7.?
13,6 gb meni zauzima.
OT; jel samo meni ne želi uć ili i vama? pic related
edit: dodana još jedna slika
kak ce ti uc ak beta pocinje 20.7.?
Jeste to vi dobili upute za download clienta(mislim da nas od jučer što smo dobili key). Ja nisam dobio ništa još :S
Jeste to vi dobili upute za download clienta(mislim da nas od jučer što smo dobili key). Ja nisam dobio ništa još :S
evo ovdje se logiraj s racunom koji si stvorio jucer i mozes skidati client.
znaci oko 15gb je igra/beta. uglavnom kako znas da ti gasenje clienta i ponovo paljenje nastavlja dl tamo di je stao kada mi uvijek krece od nule?
Uvijek kad upalis client kretat ce ti od 0%, ali ce ti se smanjit kolicina preostalih fileova.
Npr, danas imas preostalih 1200 fileova, skines 30%, ugasis. Sutra upalis ponovo imat ces taj tren 0%, ali remaining files ce ti biti recimo na 850 files remaining.
Mozda nije ponajbolje prikazano, ali naviknut ces se sa vremenom. Mislim da negdje u uputama i pise da client nastavlja download amo gdje je stao prilikom gasenja. Nisam siguran, ali negdje na njihovim stranicama sam to procitao, a u svakom slucaju sam i isprobao tako da se nitko ne brine, ako morate prekinuti download, ugasite client kasnije ga ponovo pokrenite i necete nista izgubit.
jucer sam kupio preko g2play.net
https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html
dali je uredu ova verzija ,mislim dali cu moci igrati EU?(pise region free)
jos mi nije key dosa ,nego samo email da je se narudžba obrađuje
koliko je vama trebalo da vam dođe key?
Preko G2PLAY sam kupovao Diablo 3 i dosao je nakon dva mjeseca otprilike kad je izasla igra, dotle je pisalo samo da je naruceno.
Ugl ako si kupio verziju bez bete i early access, vjerojatno ce ti doci key 28.08. tek na mail key. Provjeri jos kod ljudi koji su kupovali isto.
Preko G2PLAY sam kupovao Diablo 3 i dosao je nakon dva mjeseca otprilike kad je izasla igra, dotle je pisalo samo da je naruceno.
Ugl ako si kupio verziju bez bete i early access, vjerojatno ce ti doci key 28.08. tek na mail key. Provjeri jos kod ljudi koji su kupovali isto.
Da,preorder dolazi dan prije izaska ili na sami dan. Tako je sa svima naslovima,osim ako u opisu nije naznaceno drugacije. Ne brini,dobit ces igru. Pouzdani su.
Da,preorder dolazi dan prije izaska ili na sami dan. Tako je sa svima naslovima,osim ako u opisu nije naznaceno drugacije. Ne brini,dobit ces igru. Pouzdani su.
potpisujem, 80% igara koje imam sam kupio preko njih. jako pouzdani i key uvijek stigne na vrijeme.
Ajde da ne listam 107 stranica teme,malo da ćakulamo o rasama sa ljudima koji su igrali betu,da li se osim fizičkog izgleda razlikuju u statsima,ili su neke minorne razlike tipa WoW-a?
Ajde da ne listam 107 stranica teme,malo da ćakulamo o rasama sa ljudima koji su igrali betu,da li se osim fizičkog izgleda razlikuju u statsima,ili su neke minorne razlike tipa WoW-a?
Nema razlika. Samo profesije rade razliku.
Nda, bilo je rasprava o tome koliko je to dobro ili lose, ali ajde, svaka rasa moze biti bilo koja klasa bez ikakvih prednosti ili mana. Ima to svojih prednosti, u smislu da nisi ogranicen kod odabira.
Rase se jedino razlikuju u elite skillovima.
Istina, ali ti elite skilovi, koliko god bili zabavni, nisu bolji od class elite skillova, a buduci se moze imati samo 1 u skill baru, rijetko tko ce zrtvovati elite skill slot radi ratial skilla ili onog od digital deluxe verzije igre.
Ipak, nagadja se da je elite skill od asura battle armor, pa se zajasi velikog golema, sto moze biti JAKO zabavno, charrovi imaju charrzuku, koja je takodjer jako zabavna, nornovi se pretvaraju u ljude/zivotinje... bit ce JAKO zabavnih ratial elite spellova i utoliko mozda nije lose isprobati sve vremenom.
NE !
Ja sam s charr warriorom imao poseban shout utility skill (Nešto slično "For Great Justice!")
EDIT:
Evo i slika (3. skill sa slikom charr-a)
e a ocel u beti biti kakvih ogranicenja (level cap ko u diablu 13 il kolko je vec bilo)
Lv nema ograničenja, jedino si ograničen mapom (neka područja su nedostupna u beti)
Pa level cap kako je reko kolega nije ogranicen, ali ogranicenje ti je sto imas 72 sata, moras spavat i jest, ja sam uz neku igru koja se nece nazvati bolesnom (znaci od 72 sata odigrao sam mozda tridesetak) doso na lvl 28.
Lvl 28 je bio char warrior i napravio sam kompletan personal story i instancu sa njim.
Takodjer sam isprobao jos 2 lika do lvl 7-8.
Imas i oranicenja mapom, sad su malo prosirena za ovu zadnju betu na asuran i sylvari starting areas, u prethodnoj beti je dodan i lions arch i lvl 25-35 mapa koju nismo imali u prvoj beti (tamo sam iz char mape moro ic u norn mapu levelat jer se nije imalo bas gdje drugdje ic da se izlevela na lvl koji je ok da bi se islo u ascalonian catacombs) itd.
U svakom slucaju imat ces 8 klasa i svih 5 rasa za isprobat, nije bas da letis kroz igru, ima dosta toga za raditi, nekoliko tipova "questova", eventi, kraftanje, personal story, setnje ogromnim gradovima, istrazivanja, svega.
Ako sam dobro shvatio u ovoj beti ce biti prikazana oko trecina igre (po kolicini dostupnih mapa), jos uvijek "samo" prva instanca. Samo je pod navodnicima sa razlogom. Ne znam koliko ste upoznati sa instancama, iako se o tome dosta pisalo; naime, instanca ima story mode u kojem se prolazi prvi put instanca, ima svoje bossove i loot, i dio je price. Nakon toga otkljucava se tvz. exlorable mode u kojem se odabire jedan od 4 puta (putovi su razliciti fizicki, znaci nije da je dio mape isti, ali mijenjaju se mobovi vec je pt fizicki odvojen jedan od drugoga) kojima se prolazi, svaki ima svoje bosove, loot i evente i zahtjeva visi level od story modea (u slucaju ascalonian catacombsa, story je za lvl 30 - znaci moze se sa 27, sve preko lvl 30 se downlevela na lvl 30 , dok je explorable za lvl 35), takodjer daje kao reward tokene sa kojima se moze kupovati oprema za taj lvl - drugim rijecima svaka instanca je u stvari 5 razlicitih instanci u jednoj. Nisam siguran hoce li se moci isprobati hall of monuments reward system. Takodjer tu je jos uvijek WvW, dodana je nova arena, a ako sam dobro shvatio i jedna GvG mapa.
Elite i utility skillovima.
NE !
Ja sam s charr warriorom imao poseban shout utility skill (Nešto slično "For Great Justice!")
EDIT:
Evo i slika (3. skill sa slikom charr-a)
heh da zaboravio sam i na neke utility skillove...
Ok Ok ispravljam netočan navod...i utility skillovima. To što si imao je Battle Roar.
A koji ce uopce biti max level?
A koji ce uopce biti max level?
80
Nadam se da me igra neće razočarati kao što me Diablo 3 razočarao .!!!!!
vidim jutros prije posla na racunalu da se beta client skinuo do kraja. cisto da vidim da je sve ok pokrenem ga. kada sam cuo glazbu i vidjeo login screen zaledila mi se krv u zilama :)
radi se o ovoj glazbi:
kako ce ovo biti dobro :p
Cekaj dok pokrenes betu, napravis lika i udjes u igru... neprocjenjivo. A vrhunac ce biti 25.08. (tj. 28.08.)
Dosao je novi filmic u sklopu Guild Wars 2 Lore kanala, a mozete ga pogledati ovdje:
Mala anketica da vidim jesam jedini lud što uzimam godišnji na release date :)
3 | Uzimam godišnji |
---|---|
2 | Ne mogu uzeti godišnji |
4 | Neću za igru uzeti god. |
15 | Ne radim |
Lol da si prepurchasao igrao bi od subote, eh ja sam ionako slobodan cijeli osmi mjesec :)
Lol da si prepurchasao igrao bi od subote, eh ja sam ionako slobodan cijeli osmi mjesec :)
bravo ti, znaci moci ces igrati ona 3 dana u osmom ;)
bravo ti, znaci moci ces igrati ona 3 dana u osmom ;)
Jep i onda idem u FR di mogu strimat i dicksuckat dok ne radim.