Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
DJecko23 kaže...

Prvi put cujem za tu igru i sad me zanima da li se isplati igrati dvojku a da nisam odigrao jedinicu. Procitao sam u prvom postu da nema mjesecne naknade te se nadam da ce tako i ostat (:

Pa ako mi netko moze ukratko objasnit pricu i princip igre. Jel se moze preci ili ce biti konstantno nadogradivana sa novim ekspanzijama. Oprostite ako su pitanja glupa jer sam poprilicno nov sto

se tice MMORPG-ova. (:

Pozdrav i hvala!

igra je fenomenalna.. {#}

16 godina
Guild Wars 2!
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Ovo brojilo za prepurchase mi se nekak jaaako svida :-)))

15 godina
Bugzapper kaže...
AmonZero kaže...

cekam mmo od kada je wotlk izasao... sada treba lagano poceti pripremati zenu za ludilo koji dolazi za 55+ dana :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Bugzapper kaže...
AmonZero kaže...

cekam mmo od kada je wotlk izasao... sada treba lagano poceti pripremati zenu za ludilo koji dolazi za 55+ dana :)

nesto kao za euro ;) ?

15 godina
Arkulin kaže...
smiglcro kaže...
Bugzapper kaže...
AmonZero kaže...

nesto kao za euro ;) ?

ali skoro...

biti ce umiljavanja, izlazak po večericama, imam 55 dana da sredim cijelo dvoriste, i onda lagano objašnjenje zašto uzimam godišnji da bi 7 dana proveo u mraku sobe ispred ekrana a ne s njom na moru :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Vi ste ludi..

Pa jedan od razloga što sam uzeo GW2 je što nije klasični MMO..

Nema rusha na end game, nema jurnjave za +1 rukavicama, nema opseseije nad dropovima..

Chilajte..

15 godina
NightShadow kaže...

Vi ste ludi..

Pa jedan od razloga što sam uzeo GW2 je što nije klasični MMO..

Nema rusha na end game, nema jurnjave za +1 rukavicama, nema opseseije nad dropovima..

Chilajte..

o cemu ti trkeljas??? provoditi cemo jako puno sati dnevno u igri, sasvim je nebitno sto ja a sto ti radis s recimo 10 sati dnevno koji si skucao igrajuci. i dalje je to 10 sati za kompom za igrom nebitno da li ja ganjam gear, level, exploram, craftam, istrazujem lore...

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja sam zeni najavia davnih dana da moze zaboravit da postojim kad izade GW 2 jer ga cekam godinama,nedavno je dobila mali update da cu od 28.08. do 09.09. na godisnji radi izlaska GW2 xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ja sam zeni najavia davnih dana da moze zaboravit da postojim kad izade GW 2 jer ga cekam godinama,nedavno je dobila mali update da cu od 28.08. do 09.09. na godisnji radi izlaska GW2 xD

Jesi joj to javio mailom ili? :D

17 godina
Guild Wars 2!

Ja sam to sredio jos prije braka, nesta kao predbracni ugovor :)

Doduse usmeno, ali se zena pridrzaje dogovora sve ove godine.

Dogovor je da cu dok imam reflekse i zanimaciju za igranjem, igrati, kad mi dodje i prne :)

Zasad je sve za 5, obavin bracnu duznost i svi sretni! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Ja sam to sredio jos prije braka, nesta kao predbracni ugovor :)

Doduse usmeno, ali se zena pridrzaje dogovora sve ove godine.

Dogovor je da cu dok imam reflekse i zanimaciju za igranjem, igrati, kad mi dodje i prne :)

Zasad je sve za 5, obavin bracnu duznost i svi sretni! {#}

cura>zena :D

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Hahaha neces mi virovat da jesam.Kad sam sazna da datum izlaska jos sam bia na poslu,tako da je dojava bila putem maila :D (sluzbenog s potpisom od firme etc. :)

13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Hahaha neces mi virovat da jesam.Kad sam sazna da datum izlaska jos sam bia na poslu,tako da je dojava bila putem maila :D (sluzbenog s potpisom od firme etc. :)

Nebi skodilo jos da do tvog imena stoji CEO :D

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Ashelor kaže...
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Nebi skodilo jos da do tvog imena stoji CEO :D

Uf da bar.... onda bi ka i trenutni "CEO" uzea pola osmog i citav 9 misec kao godisnji i rjesava samo hitne stvari mailovima od doma -.-

Wtb a promotion!

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dali neko zna moze li se još napravit Pre-purchase u algoritma?slao sam emaile njima i na info i na multimediju algoritma ali nedgovaraju tako da pitam ovdje ako ko zna?(Nisam jednostavno otišao do Algoritma jer ga nema u mom gradu tako da neputujem bezveze..Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Iz postova bi se dalo zaključiti da ovo nije klasični MMO nego više  kao FPS, ili sam krivo zaključio?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldos55 kaže...

Dali neko zna moze li se još napravit Pre-purchase u algoritma?slao sam emaile njima i na info i na multimediju algoritma ali nedgovaraju tako da pitam ovdje ako ko zna?(Nisam jednostavno otišao do Algoritma jer ga nema u mom gradu tako da neputujem bezveze..Hvala

Ja sam bio u algoritmu prije mjesec dana i imali su jedno 6-7 Pre-purchase boxova. Osijek Avenue mall.

Najbolje otić ili nazvat u najbližu prodavaonicu.

@ post gore

FPS ? {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 21:45 (AmonZero).
17 godina
segregator kaže...

Iz postova bi se dalo zaključiti da ovo nije klasični MMO nego više  kao FPS, ili sam krivo zaključio?

jesi...

17 godina

Znali ipak ima levelanja, pve raidanja, skupljanja geara itd?

I nema kao u idiotskim wow klonovima podjele na pvp i pve gear?

I ima smislenog pvp-a kao u warhammeru i daocu-u, a ne samo

kao u fps-like MMO-ima, 2 grupe, upadni u instancirano pvp područje,

pa ko koga?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 22:10 (segregator).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Otišao sam na njuškalo i na vau-vau oglasu stoji guild wars 2 pre purchase ali je 400kn i besplatna je dostava u cijelu hrv...sada me zanima dali se to isplati i jeli to upoce moguce da nije neka prevara...evo link 

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/guild-wars-2-pc-prednarudzba-oglas-5262725

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

pa ko koga?

Erm, da?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
AmonZero kaže...

Jel im to Bioware napravio stranicu?

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
DJecko23 kaže...

Prvi put cujem za tu igru i sad me zanima da li se isplati igrati dvojku a da nisam odigrao jedinicu. Procitao sam u prvom postu da nema mjesecne naknade te se nadam da ce tako i ostat (:

Pa ako mi netko moze ukratko objasnit pricu i princip igre. Jel se moze preci ili ce biti konstantno nadogradivana sa novim ekspanzijama. Oprostite ako su pitanja glupa jer sam poprilicno nov sto

se tice MMORPG-ova. (:

Pozdrav i hvala!

ne trolaj bezveze, imas 102 stranice na ovom forumu, sasvim dovoljno gradiva za proučiti, to što si ljenčina je tvoj problem.

Jel ovo tema otvorena za rasporavu o Gulid Wars 2 ili ne? Samo mi to odgovori? Nemoj nista vise pisati.

17 godina
1domagoj1 kaže...
segregator kaže...

pa ko koga?

Erm, da?

Malo sam proučio na stranicama igre, ne sviđa mi se

"Everyone plays at the same level in Guild Wars 2 PvP, where skill and strategy provide players with the winning edge.

All players are set to max level and given all the skills and gear they need to meet their opponents on even terms."

Taj dio mi zvuči kao dva UT99 tima

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pa igra nije gear based, nego skill based...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Malo sam proučio na stranicama igre, ne sviđa mi se

"Everyone plays at the same level in Guild Wars 2 PvP, where skill and strategy provide players with the winning edge.

All players are set to max level and given all the skills and gear they need to meet their opponents on even terms."

Taj dio mi zvuči kao dva UT99 tima

Kao sto je receno, igra je skill based. Ne odlucuje tvoj gear, vec tvoj skill.

Btw., razlikujes Structured PvP (ovo tvoje boldano) i World PvP. Kod World PvP-a svi se kolju u tzv. The Mists (mjesto izmedu realmova i svjetova, spaja proslost, sadasnjost i buducnost na jednom mjestu, bla bla, pise o loreu na linku) i tamo te igra sidekicka na 80-ti level, ali ti ostaje sav tvoj gear i skillovi (nemas pristup svima kao u Structured PvP-u). Dakle, samo te skill spasava.

Ako ti to ne pase, onda mozda igra nije za tebe.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Jel ovo tema otvorena za rasporavu o Gulid Wars 2 ili ne? Samo mi to odgovori? Nemoj nista vise pisati.

Ne mogu tocno iskopati sve, previse ima raznoraznih informacija po temi, ali evo jednog mog posta (o PvP-u) i posta kolege NightShadowa (opcenito o igri, plusevi i minusevi) s tim da imaj na umu da je dosta tih pluseva i minusa (pogotovo minusa) vec adresirano i da su podosta rijeseni, ali tek toliko da dobijes okvirnu neku sliku o igri.

Preporucujem ti da na Youtubeu potrazis Totalbiscuitove i Yogscastove videe, puno toga ces samo iz njih vidjeti/saznati. A i nasmijati se.

17 godina
segregator kaže...

pa ko koga?

ima levelanja (lvl 80), nema raida, ima dungeona (ide 5 ljudi) nema holy trinity, skupljanje geara ima, boze moj, samo sta gear u ne igra ulogu, nego igra skill (u pvp naravno)

nema podjele na pvp i pve gear (bar ja to nisam vidio u gw2, jer u gw1 nema)

17 godina
1domagoj1 kaže...
Kao sto je receno, igra je skill based. Ne odlucuje tvoj gear, vec tvoj skill.

Btw., razlikujes Structured PvP (ovo tvoje boldano) i World PvP. Kod World PvP-a svi se kolju u tzv. The Mists (mjesto izmedu realmova i svjetova, spaja proslost, sadasnjost i buducnost na jednom mjestu, bla bla, pise o loreu na linku) i tamo te igra sidekicka na 80-ti level, ali ti ostaje sav tvoj gear i skillovi (nemas pristup svima kao u Structured PvP-u). Dakle, samo te skill spasava.

Ako ti to ne pase, onda mozda igra nije za tebe.

Samo bez podcjenjivanja :P

Mislio sam ovako nešto, taj tip MMO-a mi najviše odgovara:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice