f finaly :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puno se ocekuje od ove igre , ali kada se ocekuje obicno igra nebude najbolja .
Samo je 1 wow i on ce bit uvik leader MMORPGA
Jedina stvar koju sigurno znam je da i ako bude bilo jos BWE, ja sigurno necu igrati. Vec i ovako imam osjecaj da sam previse napravio.
WTF, igra izlaziiiiiii uskoroooo, iden pocastit zenu sa dobrin sexom!!!
Pazi da te ne vidi sta pises ovdje:-)
Pa sta ima vidit xD
jedino pise kako igra igre i pije pivu ,nista inkriminirajuce imho ;)
Pa sta ima vidit xD
jedino pise kako igra igre i pije pivu ,nista inkriminirajuce imho ;)
Ma neka gleda, ionako se gledamo svaki dan :)
Jel to moguce ili je izaso release date... 28/8/2012 ? :)
Jel to moguce ili je izaso release date... 28/8/2012 ? :)
Guild Wars 2 is coming 28 August. Are you ready?
Da i ja isto dobio mail :D
Moram pripremit znaci jos 300kn :D
Sta je ovaj preorder box sto prodaju u algoritmu? Jel netko zna kolika ce biti cijena kad igra izade?
Sta je ovaj preorder box sto prodaju u algoritmu? Jel netko zna kolika ce biti cijena kad igra izade?
Pa valjda koliko je i sad. U Algoritmu je prepurchase bio 350 kn, ne znam jel ga imaju jos, dakle ja ocekujem 350 kn.
Mene zanima ovo konkretno: http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152648
Bas mi i nije previse jasno cemu to sluzi.
Mene zanima ovo konkretno: http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152648
pa imaš box od guild warsa, hahaha
svrha je tu, naravno na policu s tim i kad uđeš u sobu da je
na prvi pogleda vidiš, možda je to baš ljubav na prvi pogled!!
to ti je rezervacija za guild wars kada igrica dođe doneseš tu kutiju i umanjiti će ti iznos za tih 19 kn
dobivaš 1 dan ranijeg ulaska u igru
nadamo sam se da će igra izaći tamo oko božića ali kraj 8 mjeseca me jakoooo ugodno iznenadio...
Ja sam valjda jučer pet put čitala GW mail jer sam bila uvjerena da sam nešto krivo shvatila, kad ono stvarno
Ja sam valjda jučer pet put čitala GW mail jer sam bila uvjerena da sam nešto krivo shvatila, kad ono stvarno
jel našao tko koji timer već? :p
jel našao tko koji timer već? :p
LOL
Ja nisam, al' ak netko nađe nek podjeli dapače :)
Tko ima pre-purchase starta 25.08, tri dana prije službenog launcha :)
Tko ima pre-purchase starta 25.08, tri dana prije službenog launcha :)
taj sam
Eto ga opet. Frend mi javi telefonski dok sam na moru da je objavljen release date. Ja ko malo dijete trazim nacin da dodjem na net i pogledam sta ima, dodjem na ovaj forum i prokomentiram to sa ljudima koji se kao ja vesele igri i naidjem na ovo...
Zakaj ti i takvi ne odtornjate na wow temu i ostavite nas na miru? Jel vidis mene na WoW temi kako pljujem po WoW-u?
Ajde... vec je bilo dosta usporedbi sa WoW-om proteklih 100 stranica, ne treba i objavu releasea kvarit sa time.du
BTW jedva cekam, nadam se da ce sylvari i asure ostat misterija do releasea. Sa druge strane ako ne budu, opet dobro, zanima me kakvi su :D
Eto ga opet. Frend mi javi telefonski dok sam na moru da je objavljen release date. Ja ko malo dijete trazim nacin da dodjem na net i pogledam sta ima, dodjem na ovaj forum i prokomentiram to sa ljudima koji se kao ja vesele igri i naidjem na ovo...
Zakaj ti i takvi ne odtornjate na wow temu i ostavite nas na miru? Jel vidis mene na WoW temi kako pljujem po WoW-u?
Ajde... vec je bilo dosta usporedbi sa WoW-om proteklih 100 stranica, ne treba i objavu releasea kvarit sa time.du
BTW jedva cekam, nadam se da ce sylvari i asure ostat misterija do releasea. Sa druge strane ako ne budu, opet dobro, zanima me kakvi su :D
Siguran sam da spava sa plišanom pandom.
Prvi put cujem za tu igru i sad me zanima da li se isplati igrati dvojku a da nisam odigrao jedinicu. Procitao sam u prvom postu da nema mjesecne naknade te se nadam da ce tako i ostat (:
Pa ako mi netko moze ukratko objasnit pricu i princip igre. Jel se moze preci ili ce biti konstantno nadogradivana sa novim ekspanzijama. Oprostite ako su pitanja glupa jer sam poprilicno nov sto
se tice MMORPG-ova. (:
Pozdrav i hvala!
Youtube ti je najbolji prijatelj
Sto volim takve odgovore kao sto su tvoji pa to nema nigdje. Ne kuzim poantu ove teme ako ces ti svakome ovdje napiasti "google je tvoj prijatelj" i "youtube je tvoj prijatelj".
Sto volim takve odgovore kao sto su tvoji pa to nema nigdje. Ne kuzim poantu ove teme ako ces ti svakome ovdje napiasti "google je tvoj prijatelj" i "youtube je tvoj prijatelj".
covik ti je dobro reka... odes na youtube i pogledas. nasi subjektivni dojmovi ti ne mogu nista pomoc, jer 95% nas ovdje ce rec da je igra fenomenalna...
Prvi put cujem za tu igru i sad me zanima da li se isplati igrati dvojku a da nisam odigrao jedinicu. Procitao sam u prvom postu da nema mjesecne naknade te se nadam da ce tako i ostat (:
Pa ako mi netko moze ukratko objasnit pricu i princip igre. Jel se moze preci ili ce biti konstantno nadogradivana sa novim ekspanzijama. Oprostite ako su pitanja glupa jer sam poprilicno nov sto
se tice MMORPG-ova. (:
Pozdrav i hvala!
ne trolaj bezveze, imas 102 stranice na ovom forumu, sasvim dovoljno gradiva za proučiti, to što si ljenčina je tvoj problem.