Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!

Puno trgovina stavi "očekivani" datum izlaska koji je pogađanje..

10. ćemo vidjeti točnu cijenu preko shopa (euri ili dolari) i vjerojatno bi i Algoritam morao izvjesiti svoju..

Nadam se da i GMC radi na tome da omogući nabavku..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Puno trgovina stavi "očekivani" datum izlaska koji je pogađanje..

10. ćemo vidjeti točnu cijenu preko shopa (euri ili dolari) i vjerojatno bi i Algoritam morao izvjesiti svoju..

Nadam se da i GMC radi na tome da omogući nabavku..

Oće taj prepurchase biti samo 10.04.? Da li traje samo jedan dan ili?

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

http://wiki.guildwars2.com/wiki/User:Stephane_Lo_Presti/GW2_prepurchase_retailers_list Evo ga kaže bit ce i u algoritmu... Samo kolika li ce cijena bit...?

cropunk kaže...

trenutno 350, ako ne budu mjenjali s tim sto unaprijed treba platit 100 kn.

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152352

e sad mene zanima, dal se isplati kod nas ili radije preko neke druge stranice ( jeftinija opcija naravno)

edit

gledao po drugim, izgleda ako ostane ova cijena kod algoritma, bu jos skoro pa najjeftiniji, malo cudno ali neam nis protiv. samo da se moze saznat cijena kod crovortexa. oni su obicno bili jeftiniji od algoritma.

Jel to ukljucuje i CE? I kako to tocno funkcionira sa pre-purchaseom CE-a? Joj, ako Algoritam ima CE po cijeni koja je ovirno navedena, mozda bi ga i mogao uzeti...

crash11 kaže...

Nigdje ne vidim šta je sa dungeonima (kolko ih ima?), raidovi?

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Dungeon

Sve se da na wikiju naci ;)

Uglavnom, bit ce 8 dungeona u igri kad izade, dva su jos nepoznata, sest ih se zna. Svaki dungeon ima story mode kojeg kad prodes, otkljuca ti se explorable mode koji ima tri razlicita smjera razvoja dogadaja nakon story modea. Dakle ukupno 8*1 story mode + 8*3 explorable modea = 32 dungeona.

Sto se tice raidova i endgamea, u ovom poduzem postu sam otprilike objasnio kako to GW 2 rjesava.

Gozz kaže...

Koliko se sjećam, bit će osam dungeona, sa story i par explorables moda, sve skupa 24 različita puta. Što se tiče raidova, njih neće biti, al tu su world bossevi koji će to nadoknaditi. Meni osobno se više sviđa što nema raidova jer su mi s vremenom više postali obveza a ne zabava (naravno da bih bio sretan kad bi napredovali i kad bih dobio mofoic insane piece of loot). Ovo za obvezu mislim da me razumiješ, ono budi tu i u to vrijeme, odvoji 3 sata za jedan raid, čak i za jednog recimo HC bossa koji zahtijeva progress. Neće ti falit PVE-a, to sigurno. Raidanje me je čak i prisililo da se okanem wow-a jer jednostavno posao mi ne dozvoljava da se prilagodim terminima koje je moj guild zahtijevao.

32 su dungeona, vidi gornji citat ;)

dretva kaže...

Btw sad sam primjetio i ovo da pise na algoritmovoj stranici :

Tog dana, naime, možete nabaviti paket s aktivacijskim kodom za punu verziju igre, a nju ćete moći zaigrati tri dana prije službenog izlaska u lipnju.

Algoritam izmislja ili su im rekli release date? Ak su im rekli, pretpostavljam da je pisalo negdje malim slovima "ovo nemojte objaviti na svom webu" {#}

Hm, 99% da izmisljaju, tj. pretpostavljaju release date kao i vecina stranica zadnje 3 godine, samo ga stalno pomicu :D. Ako slucajno maknu tu informaciju nakon nekog vremena sa svojeg weba, onda bi se vec mogli zabrinuti i zapitati. xD

crash11 kaže...

Ovo je vrlo dobro pitanje, nisam naletio ni na jednu informaciju koja bi to objasnila. Potrazit cu tokom dana, ako netko vec prije ne nade. ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

e jeb.m ti matematiku :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo ljudi sto vise prepurchase-a prije ce igra izaci...Zato navali narode. Svejedno cemo ju kupiti pa onda sto prije to bolje:-)

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
crash11 kaže...

Ovo je vrlo dobro pitanje, nisam naletio ni na jednu informaciju koja bi to objasnila. Potrazit cu tokom dana, ako netko vec prije ne nade. ;)

Nekako iz iskustva, neće trajati samo jedan dan. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan

Ajmo se dogovorit na koji ćemo server kad izađe.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Niti ja ne razumijem svrhu kupnje u Algoritmu, 350kn, samo škatulja sa kodom, dok ima online za nešto manje love ista stvar, još ne moram nikam ić.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sliver kaže...

Niti ja ne razumijem svrhu kupnje u Algoritmu, 350kn, samo škatulja sa kodom, dok ima online za nešto manje love ista stvar, još ne moram nikam ić.

Obicna igra ili deluxe nikako u Algoritmu, ali Collector's Edition vec da...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan

Ma ja se nekako uvijek trudim kupovati kod nasih firmi,zasto ne bi i oni nesto sitno zaradili,a ne tamo neki Steam od ko zna od kuda...Mislim stvarno davati pare stranicima,a ne ukućanima:-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 22:32 (drocketman).
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ma ja se nekako uvijek trudim kupovati kod nasih firmi,zasto ne bi i oni nesto sitno zaradili,a ne tamo neki Steam od ko zna od kuda...Mislim stvarno davati pare stranicima,a ne ukućanima:-)

Ehh da im marža nije po 30-40% možda bi i kupovao kod nas. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Septah kaže...
drocketman kaže...

Ehh da im marža nije po 30-40% možda bi i kupovao kod nas. {#}

Uzmem na Steamu na akciji za 10 eura nego kod naših koji drže cijenu unedogled..

Onda ostalih 250kn mogu potrošit negdje drugdje u Hrvatskoj na actuall Made in Croatia proizvode..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 0:08 (NightShadow).
16 godina
sliver kaže...

Pa kao prvo "mozda" jer je za sad, najjeftinija, sta i kako ce bit kasnije ne znam,  a kao drugo "mozda" jer ce se i online kupovat digitalno,  pa onda bas ne vidim neku razliku hm ? ako ce netko kupovat bas kutiju il druge opcije, ne znam ali ja cu najjeftiniju verziju uzimat.

17 godina
cropunk kaže...
sliver kaže...

Pa kao prvo "mozda" jer je za sad, najjeftinija, sta i kako ce bit kasnije ne znam,  a kao drugo "mozda" jer ce se i online kupovat digitalno,  pa onda bas ne vidim neku razliku hm ? ako ce netko kupovat bas kutiju il druge opcije, ne znam ali ja cu najjeftiniju verziju uzimat.

Kako to biva, najjeftinije je na netu, van Hrvatske, ofc :)

16 godina
Guild Wars 2!

ja kao da pricam sam sa sobom....procitajte sve sto pise. Sad, trenutno, je medu najjeftinijima (tj 2 po redu ako cemo tocno,vidio po 335 kn mislim ) ali u buducnosti mozda vjerojatno i ne bude.....ono o cem ja pricam da sad je ,usporedujuci stranice (trgovine koje su izlistali ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Misliš da je procijenjena cijena najjeftinija??

Preporučene cijene su 55 eura za Europu što znači da postoji dobra mogućnost da Algoritam digne cijenu sa 349 na više..

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ljudi ovo u Algoritma je box s pre-order kodom,platite 100kn i rezervirate igru(i dobijete fancy dvd kutiju bez dvd-a, s komadom papira unutra na kojem je kod za download igre i early access kod).Kasnije kad kupite igru donesete tu kutiju tj. onaj papiric iz nje, i odbiju vam 100kn od cijene igre GW2.Tad dobijete pravu kutiju igre s dvdom i ostalim stvarima koje idu u standarndo dvd pakiranje.

Na taj nacin san rezervira Warhammer Online kod njih i Age of Conan(CE obe igre) 

Jedna stvar sta mene buni u slucaju Guild Wars 2 je dali se ovaj pre-order odnosi na standard box od 350kn pa ga platite 250 ili se moze iskoristit i kao preorder za CE(kao sta je slucaj bia s WAR i AoC) {#}

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 9:21 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

sve je to meni jasno, samo trenutno jesu, dal ce ostat saznat cemo 10.04. ne  bi bilo lose da jedanput i mi budemo jeftiniji od drugih. tesko naravno ali opet, nikad ne znas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ljudi ovo u Algoritma je box s pre-order kodom,platite 100kn i rezervirate igru(i dobijete fancy dvd kutiju bez dvd-a, s komadom papira unutra na kojem je kod za download igre i early access kod).Kasnije kad kupite igru donesete tu kutiju tj. onaj papiric iz nje, i odbiju vam 100kn od cijene igre GW2.Tad dobijete pravu kutiju igre s dvdom i ostalim stvarima koje idu u standarndo dvd pakiranje.

Na taj nacin san rezervira Warhammer Online kod njih i Age of Conan(CE obe igre) 

Jedna stvar sta mene buni u slucaju Guild Wars 2 je dali se ovaj pre-order odnosi na standard box od 350kn pa ga platite 250 ili se moze iskoristit i kao preorder za CE(kao sta je slucaj bia s WAR i AoC) {#}

Ti si dečko nešto krivo shvatio. Šta ti to znači "kasnije kad kupite igru"? Kad kasnije? Nema kasnije, ti kupiš igru 10.04. prepurchase i to je to. I ne odbiju ti oni nikakvih 100 kn, to je njima tipa "kapara", kao kad ideš auto kupovat, daš lovu unaprijed tako da u slučaju odustajanja imaju neko pokriće, a ti ostaješ bez tih 100kn.

Ti ćeš na tih 100 kn šta si već dao samo doplatit koliko će biti cijena prepurchase-a na dan 10.04. Ako će bit 350kn, nadoplatit ćeš 250kn i to je to. Dobit ćeš kutiju sa papirićem. Ne dobiješ ti nikakav DVD ili CD s igrom, to ćeš moći kupit tek kad igra izađe. Ovo je samo kupovina unaprijed, ista stvar kao da kupuješ preko njihove stranice, osim za Collectors edition, to je druga priča.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 10:50 (crash11).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Odlican popis prituzbi manje inteligentnih igraca u beti, vrlo zabavno za procitat! {#}

http://tap-repeatedly.com/2012/03/guild-wars-2-separating-wheat-from-chaff/

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ne znam dal planiraju izdati igru na steamu kao dristributeru, ne kao platformi..

Ako da, onda 10. očekujte i GW1 na akciji na steamu..

A možda puknu tu akciju i ako ne ponude GW2..

14 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Ashelor kaže...

Ti si dečko nešto krivo shvatio. Šta ti to znači "kasnije kad kupite igru"? Kad kasnije? Nema kasnije, ti kupiš igru 10.04. prepurchase i to je to. I ne odbiju ti oni nikakvih 100 kn, to je njima tipa "kapara", kao kad ideš auto kupovat, daš lovu unaprijed tako da u slučaju odustajanja imaju neko pokriće, a ti ostaješ bez tih 100kn.

Ti ćeš na tih 100 kn šta si već dao samo doplatit koliko će biti cijena prepurchase-a na dan 10.04. Ako će bit 350kn, nadoplatit ćeš 250kn i to je to. Dobit ćeš kutiju sa papirićem. Ne dobiješ ti nikakav DVD ili CD s igrom, to ćeš moći kupit tek kad igra izađe. Ovo je samo kupovina unaprijed, ista stvar kao da kupuješ preko njihove stranice, osim za Collectors edition, to je druga priča.

Ne "decko" ti si nesto krivo shvatio.Kao sta je gore navedeno na ovaj nacin sam kupa AoC i WAR.

Nazovi Algoritam pa ih pitaj.

Ovo sta je sad dostupno kod njih je (njihovim rijecima) "poklon" bon s kodom koji se placa 100kn,s tim kodom imas pristup svim beta eventovima do izlaska igre,te 3 dana early access-a.

Kad igra izade u lipnju(opet njihovim rijecima) dodes s racunom i tim bon-om, onda ti se tih 100kn odbije od cijene igre.

Digital Edition se placa onoliko koliko pise na GW 2 siteu jer ces kupovat drito od ArenaNet-a.

Kad volis mudrovat aj mi objasni kakve koristi od pre purchase-a i rezervacije igre na digitalno izdanje koje mogu prakticki izdat u neogranicenom broju?

Ovo je box purchase a ne digital,malo stvari drugcije funkcioniraju nego sta ti mislis.

Algoritam ce imat ogranicen broj box-ova pri release-u i daju sansu ljudima da rezerviraju svoju kopije te ostavare sansu na beta access i 3 day early access,koji bi inace bili perkovi samo ljudima koji su nabavili digital edition.

Drugi put se informiraj prije nego se pocnes bahatit.(unprovoked btw)

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
crash11 kaže...
Ashelor kaže...

Ne "decko" ti si nesto krivo shvatio.Kao sta je gore navedeno na ovaj nacin sam kupa AoC i WAR.

Ovo sta je sad dostupno kod njih je (njihovim rijecima) "poklon" bon s kodom koji se placa 100kn,s tim kodom imas pristup svim beta eventovima do izlaska igre,te 3 dana early access-a.

Kad igra izade u lipnju(opet njihovim rijecima) dodes s racunom i tim bon-om, onda ti se tih 100kn odbije od cijene igre.

Digital Edition se placa onoliko koliko pise na GW 2 siteu jer ces kupovat drito od ArenaNet-a.

Kad volis mudrovat aj mi objasni kakve koristi od pre purchase-a i rezervacije igre na digitalno izdanje koje mogu prakticki izdat u neogranicenom broju?

Ovo je box purchase a ne digital,malo stvari drugcije funkcioniraju nego sta ti mislis.

Algoritam ce imat ogranicen broj box-ova pri release-u i daju sansu ljudima da rezerviraju svoju kopije te ostavare sansu na beta access i 3 day early access,koji bi inace bili perkovi samo ljudima koji su nabavili digital edition.

Ajde duboko udahni, pa jos jednom procitaj sta je arenanet napisao:

https://buy.guildwars2.com/

ako neznas engleski da ti prevedem!

Postoji Pre-purchase - platis punu vrijednost igre i dobijes sve bete, 3 dana head starta, bonus iteme i ostalo ovisno koju verziju uzmes "standard, Deluxe ili CE"

Pre-order, kao sto i kaze pre-order, platis samo dio cijene, ili se samo predbiljezis, i dobijes igru par dana ranije, i imas 1 dan head starta!

14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

Postoji Pre-purchase - platis punu vrijednost igre i dobijes sve bete, 3 dana head starta, bonus iteme i ostalo ovisno koju verziju uzmes "standard, Deluxe ili CE"

Pre-order, kao sto i kaze pre-order, platis samo dio cijene, ili se samo predbiljezis, i dobijes igru par dana ranije, i imas 1 dan head starta!

Zmalamuth? Dwarf rune priest?

Is that you? :o

Komitet? :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 14:25 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Zmalamuth kaže...

Dwarf engi, yup "The Committee"

http://www.thecommittee-guild.com/forum/index.php

ti si?

14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
Ashelor kaže...
Zmalamuth kaže...

ti si?

Ma znam da je bia dwarf u pitanju,pa vi ste jos zivi? :O

Ja sam igra Shadow Warriora(najuber klasa ikad /sarcasm off)

Elessa

Kako stara banda? Veles jeli ziv?

Kako se zva onaj nas War priest sta je bia prvi rank 80 u guildu?

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Zmalamuth kaže...
Ashelor kaže...
Zmalamuth kaže...

ti si?

Ma znam da je bia dwarf u pitanju,pa vi ste jos zivi? :O

Ja sam igra Shadow Warriora(najuber klasa ikad /sarcasm off)

Elessa

Kako stara banda? Veles jeli ziv?

Kako se zva onaj nas War priest sta je bia prvi rank 80 u guildu?

Zivi i zdravi!

Cekamo GW2!

Veles je i dalje nas neustrasivi vodja!

Svi smo jos na okupu, mislis na Vragec-a?

imas gore link na web, pa dojdi!

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bas se prijavljujem.

Inace sta se ovog pre-orde/pre-purchase tice.Nazovi algoritam oni ti najbolje objasne.

Kupis bon za 100 kn,dobijes s njim kod.

Napravis account(nakon 10.04.)

Ukucas kod i imas pristup 3 dana early accessa i svim beta eventovima

quote: "Stiže nam jedan od najočekivanijih naslova godine! Možemo ga opisati s dvije riječi i jednim brojem – Guild Wars 2. 

Osigurajte svoj digitalni primjerak već danas, kako biste 10. travnja što prije osvojili ovaj fantastičan svijet fantastike ili kako bi on osvojio vas. Tog dana, naime, možete nabaviti paket s aktivacijskim kodom za punu verziju igre, a nju ćete moći zaigrati tri dana prije službenog izlaska u lipnju. Ovaj paket ujedno omogućava osiguravanje imena vašeg lika i vaše potencijalneguilde, a i lagodno igranje prije nego se serveri opterete. 

Dok čekate na to, imat ćete pravo sudjelovanja u svim beta događajima, od kojih će prvi biti već za vikend 20. travnja. Za kraj, tu je digitalni prsten za vaše likove. Cool, zar ne? Kako je broj primjeraka ograničen, požurite kako bi osigurali svoj primjerak. 

Pre-purchase standardno izdanje

• Pakirano u DVD kutiji koja sadržava serijski kod i upute za instalaciju
• Bez diska u kutiji, isključivo download  kompletne igre
• Garantiran pristup beta vikendima, prvi od njih zakazan je za 20. travanj
• Pristup igri tri dana prije službenog izlaska, osigurajte ime za svog lika prije svih ostalih
• Ekskluzivan prsten u igri – Hero's Band "

Neznam jesi li kupova WAR na taj nacin ali valjda se sicas one "DVD" kutije s komadom papira na kojem je bia kod? Kostala je onda nekih 70 kn i to su mi odbili onaj dan kad sam kupia WAR CE kod njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

pogledas sta pise Arenanet, a ne algoritam, oni samo copy/paste jednu te istu poruku za sve igre!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
crash11 kaže...
Ashelor kaže...

Koja glupost, koja je onda razlika između prepurchase i preorder? Preorder se može već sad uzeti na raznim stranicima, a prepurchase samo 10.04. Kao što si mogao vidjeti na njihovoj stranici https://buy.guildwars2.com/. Jer ako si čitao njihovu GW2 facebook stranici mogao si ovo pročitat:

"Just to make sure there's no confusion: The pre-purchase program will begin on April 10th. If you pre-purchase the game in full starting on that date, you'll have guaranteed access to all Beta Weekend Events, three-day Headstart Access to the final game, and the Hero's Band digital item designed to enhance your gameplay experience.

*A pre-order is not the same thing as a pre-purchase.* A pre-purchase beginning April 10th is the only way to receive the items and access listed above. Check out all of the details on the pre-purchase FAQ: http://www.guildwars2.com/en/ the-game/game-faq/#forty-three"

Dakle vidiš da prepurchase i preorder nije isto. A korist od toga je da ljudi navale na taj dan jer će dobiti mogućnost da počnu igrati 3 dana prije službenog izlaska igre i još neke dodatke. Više im se isplati digital prodavati nego u kutijama (DVD).

Dakle, ti pročitaj prije nego što počneš pametovat. Ako to Algoritam radi šta si napisao, to rade na svoju ruku i to nema veze sa preorderom na koji ti misliš.

"We've had a lot of questions about individual retailers beginning pre-purchase now. Our official start date for pre-order and pre-purchase is April 10th. Any transaction before that is strictly between you and the retailer, and is not authorized by NCsoft." 

I o kakvim ti bonovima pričaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 15:04 (crash11).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice