Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Langsdorff kaže...
1domagoj1 kaže...
Zadnji vikend u ovom mjesecu je zatvorena beta u koju se upada preko inviteova. Dobis dobis, ne ne.

Moram priznati kako nisam najsretniji rješenjem koje su odabrali za upad u betu. Mislim, nakon više od 6 i pol godina aktivnog igranja, dobijem kitu. Neki mulac koji je za GW čuo tek kad se počelo pričat o betama za GW2 ima jednake šanse upast. Bah.

Ti ćeš kupit guild wars 2, 99% jer si igro guild wars 1, a taj mulac koji nikad nije čuo za guild wars vjerovatno ako proba betu kupit će cijelu verziju. Sve je to business :) nothing personal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 16:11 (crash11).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Uf, mozda ipak elementalist > guardian :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je do sada poznato, elementalist ima najmanje healtha, tako da na to treba pripaziti..

Naravno, moguće ga je specati earth i defanzivno, ali treba imati na umu da je on najbliži "glass cannonu" u GW2..

14 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

nisam pratio temu zadnja dva tjedna jeli igra dobila release date?I jos me nesto muci probao sam SW:TOR i sama igra je cista kopija WoW-a,ima istu mehaniku gameplay-ea, jedina stvar koja mi je se svidjela kod nje jest dialog i prica u bioware stilu.Hoce li GW2 isto imati onakav audio dialog i "make choices" finte, i kakav ce biti mehanika borbe,vise WoW style ili AgeofConan,drazi mi je ova iz AoC....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Da radi tog videa sam odlucia rollat elementalista

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Koliko je do sada poznato, elementalist ima najmanje healtha, tako da na to treba pripaziti..

Naravno, moguće ga je specati earth i defanzivno, ali treba imati na umu da je on najbliži "glass cannonu" u GW2..

Bitch please, ista je stvar i s mageom u WoW-u, a jedina klasa koju igrah :D {#}

Uostalom, GW 2 te tjera da ne umires cesto u PvP-u, poanta je ostati na nogama, makar pobjeci, korisniji si ako pobjegnes i prezivis nego ako ostanes i umres pa onda respawn. A i u GW igrah elementalista (doduse, jedno vrijeme necroa, ali elementalist mi je drazi bio). Vidjet cemo, ovak i onak nakon bete svi serveri se wipeaju, pa valjda cemo pokupiti neko iskustvo tokom sljedecih mjeseci :D

Nitro233 kaže...

nisam pratio temu zadnja dva tjedna jeli igra dobila release date?I jos me nesto muci probao sam SW:TOR i sama igra je cista kopija WoW-a,ima istu mehaniku gameplay-ea, jedina stvar koja mi je se svidjela kod nje jest dialog i prica u bioware stilu.Hoce li GW2 isto imati onakav audio dialog i "make choices" finte, i kakav ce biti mehanika borbe,vise WoW style ili AgeofConan,drazi mi je ova iz AoC....

Uf, toliko toga ima glede GW 2 da mi se stvarno ne da pisati post. Kompletno nova igra, objedinjuje najbolje mehanizme iz MMO svijeta s vlastitim inovacijama i totalno odbacuje staru MMO ("WoW") formulu. Dalo bi se napisati stranica i stranica teksta, tako da je to malo previse.

Preporucam ti da:

1. Procitas prvi post u ovoj temi da ono, malo okrznes more informacija o igri.

2. Procitas GW 2 wiki, vjeruj mi ima toga, uzmi si malo slobodnog vremena, cips i kreni.

3. Pogledas Yogscastove i Totalbiscuitove gameplay videe koji svaki traje ~20 min.

Nakon svega toga dobit ces prilicno dobar uvid u igru.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Moram priznati kako nisam najsretniji rješenjem koje su odabrali za upad u betu. Mislim, nakon više od 6 i pol godina aktivnog igranja, dobijem kitu. Neki mulac koji je za GW čuo tek kad se počelo pričat o betama za GW2 ima jednake šanse upast. Bah.

A kaj si ti mislio, da ce ti poslat beta invajt + kutiju keksa? {#}

Boli njih briga za nas GW1 veterane, sad je cilj privuci sto vise ovih kaj otkazuju pretplate na SWTOR, WoW itd.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
NightShadow kaže...

Bitch please, ista je stvar i s mageom u WoW-u, a jedina klasa koju igrah :D {#}

Uostalom, GW 2 te tjera da ne umires cesto u PvP-u, poanta je ostati na nogama, makar pobjeci, korisniji si ako pobjegnes i prezivis nego ako ostanes i umres pa onda respawn. A i u GW igrah elementalista (doduse, jedno vrijeme necroa, ali elementalist mi je drazi bio). Vidjet cemo, ovak i onak nakon bete svi serveri se wipeaju, pa valjda cemo pokupiti neko iskustvo tokom sljedecih mjeseci :D

Novi argument:

http://www.mmo-champion.com/threads/1094058-GW2-PvP-Armorsets-from-Beta

Hint: human male

/shiver

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Nisam te dobro skuzio, sto zelis reci?

Btw, human female ;)

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
NightShadow kaže...

Nisam te dobro skuzio, sto zelis reci?

Btw, human female ;)

Plavuša je human male..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Plavuša je human male..

Pa lika si mozes customizirat kako god ti hoces. Evo, netko je napravio baletana od human malea.

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ma daj elementalist je gej klasa :) ko glupi mage.

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Jel ja to cujem neki izazov? xD

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
crash11 kaže...

Jel ja to cujem neki izazov? xD

Dogovorit ćemo se :)

17 godina
neaktivan

E,a jel postoje neke profesije,npr skupljanje biljaka,rudarenje i tako nesto?

17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

E,a jel postoje neke profesije,npr skupljanje biljaka,rudarenje i tako nesto?

Naravno, postoji 8 crafting profesija.

Weaponsmith

Huntsman

Artificer

Armorsmith

Leatherworker

Tailor

Jeweler

Cook

Sve vam to pise na GW 2 wikiju.

http://wiki.guildwars2.com/

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crafting

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Kaze gospon Martin Kerstein, od Aneta community manager :

We will have a blog post going live tomorrow that will talk in length about our microtransaction philosophy. As usual, I recommend to stay calm and not jump to conclusions based on speculations.

To ce bit zanimljivo! Hope for the best, prepare for the worst! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Kaze gospon Martin Kerstein, od Aneta community manager :

We will have a blog post going live tomorrow that will talk in length about our microtransaction philosophy. As usual, I recommend to stay calm and not jump to conclusions based on speculations.

To ce bit zanimljivo! Hope for the best, prepare for the worst! {#}

Jep. Rijec ce biti o tome koliko je ovaj puta ducan veci i koliko vise stvari za ponuditi bude. ;)

13 godina
protjeran
dretva kaže...
Boli njih briga za nas GW1 veterane, sad je cilj privuci sto vise ovih kaj otkazuju pretplate na SWTOR, WoW itd.

Kekse imam, hoću betu. {#}

SWTOR imam još dva mjeseca - taman da prođem još jedan storyline. Nisam siguran da ću nakon toga produživati pretplatu. Osim što je gear-based, ne zahtjeva nikakav skill. Totalna mi je to banana.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina
Langsdorff kaže...
dretva kaže...

SWTOR imam još dva mjeseca - taman da prođem još jedan storyline. Nisam siguran da ću nakon toga produživati pretplatu. Osim što je gear-based, ne zahtjeva nikakav skill. Totalna mi je to banana.

heh mislio sam da sam ja jedini koji nije dobio invite u betu na osnovu dugogodisnjeg igranja gw1 ali vidim i ostatak ekipe je tu. ajde barem me tjesi sto cemo ipak imati neke prednosti u vidu armora i oruzja na osnovu gw1 progressa :) nije da ocekujem neke opake boost statse nego cisto da se razlikujem na pocetku od 437 charr warriora koji ce biti oko mene :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 8:27 (smiglcro).
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

HAHHAHAHAHAHAHhA, moraju svi imati istu šansu da probaju igru, ali mislim da su Vama veteranima trebali dati prvu betu da isprobate sve i to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Nisu morali, ali bi bilo jako lijepo da jesu. Osim kaj smo ih financirali kroz godine, mi smo im i najveća reklama.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Langsdorff kaže...
dretva kaže...

heh mislio sam da sam ja jedini koji nije dobio invite u betu na osnovu dugogodisnjeg igranja gw1 ali vidim i ostatak ekipe je tu. ajde barem me tjesi sto cemo ipak imati neke prednosti u vidu armora i oruzja na osnovu gw1 progressa :) nije da ocekujem neke opake boost statse nego cisto da se razlikujem na pocetku od 437 charr warriora koji ce biti oko mene :)

Koliko si bodova skupia u HoM?

Bas sam sinoc kupia EoTN ,pa pocea kampanju prelazit da otkljucan HoM.

GW sam intenzivno igra oko godinu ipo dana, i taman san presta malo prije dolaska EoTN tako da neman otkljucan HoM.

Sad neznan jel me to klasificira kao veterana(ipak sam 1 od 4 kampanje propustia).U prijasnjim postovima san napisa da nesmin o nekim stvarima raspravljat,sami mozete zakljucit o kojima.

Mislin da beta invite nema bas veze s tim, koliko je ko igra GW1.

Za balansiran test treba im raznih igracih profila na raznim PC konfiguracijama.

Isti slucaj je npr. s Dota 2 betom,otidite u temu Dota 2 tu na forumu pa ce te vidit koji je to masivni nerdraging radi toga sta League of Legend "noob"-ovi ,i ljudi bez MOBA iskustva(quote:"retardi" po standardima odredene ekipe u toj temi) dobijaju invite-ove u betu,a pusta pro/uber/imba veteranska Dota ekipa s bug.hr foruma ne dobije invite {#}

odoh malo u offtopic.

Ugl. nema razloga za paniku,10.4.2012 imate garantiranu beta invite,jer ako ste GW veteran garant cete kao i ja pre-orderat igru. :)

17 godina

@Ashelor oni koji pre ordaju imat će samo jedan dan raniji poćetak,a oni koji naprave Pre-purchase sudjeluju u svim betama koje poćinju od 10.4 i 3 dana ranije će moći igrati od službenog datuma izlaska.

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

@Ashelor oni koji pre ordaju imat će samo jedan dan raniji poćetak,a oni koji naprave Pre-purchase sudjeluju u svim betama koje poćinju od 10.4 i 3 dana ranije će moći igrati od službenog datuma izlaska.

Na pre-purchase sam i mislia.

Jos se lomim dal da kupim collector edition :S

15 godina
Ashelor kaže...
Wolf88 kaže...

Na pre-purchase sam i mislia.

Jos se lomim dal da kupim collector edition :S

isto kao i ti, kupio prije par mjeseci EoTN i polako otkljucao tek 7 komada, ali nikako da nadjem vremena da se malo posvetim igri, budem otkljucao 30 do izlaska gw2

ako trebas pomoc eo odlicnih tutorijal kako brzo doci do 30 komada :

https://www.youtube.com/user/Jhonz0r

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Fakat ste njabzori... {#} 50/50 sam imal dva dana nakon što su na webu stavili kalkulator bodova i p!zdio što sam morao kupovati one debilane od minipetova. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Fakat ste njabzori... {#} 50/50 sam imal dva dana nakon što su na webu stavili kalkulator bodova i p!zdio što sam morao kupovati one debilane od minipetova. {#}

Pa ako si ima 50/50 sta ce ti jos mini-petova?

Meni se nakupilo po 5 birthday giftova na svim likovima skoro,tako da neznan di cu s petovima,ima duplikata dosta,+ iman ih jos od starih dana kad sam igra.

Isto iman onog Kuunavang-a , Factions CE mini pet-a,jeli se on racuna kao Unique miniature statue?

17 godina
Ashelor kaže...
Langsdorff kaže...

Pa ako si ima 50/50 sta ce ti jos mini-petova?

Meni se nakupilo po 5 birthday giftova na svim likovima skoro,tako da neznan di cu s petovima,ima duplikata dosta,+ iman ih jos od starih dana kad sam igra.

Isto iman onog Kuunavang-a , Factions CE mini pet-a,jeli se on racuna kao Unique miniature statue?

je.. 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo novog blog posta : Mike O'Brien on Microtransactions in Guild Wars 2

Ovaj dio treba istaknuti

We think players should have the opportunity to spend money on items that provide visual distinction and offer more ways to express themselves. They should also be able to spend money on account services and on time-saving convenience items. But it’s never OK for players to buy a game and not be able to enjoy what they paid for without additional purchases, and it’s never OK for players who spend money to have an unfair advantage over players who spend time.

Kasnije usporeduje njihov gold-karma-gems sistem sa EVE Online PLEX, o kojem osobno nemam pojma pa necu nis pametovat :D Procitatajte cijeli post!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice