Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.299.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Brijem da ću ja ili u DVDF ili složit kakv guildić s par frendova.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Langsdorff kaže...

Brijem da ću ja ili u DVDF ili složit kakv guildić s par frendova.

Kolko sam ja skuzio guild sistem, moci ces oboje istovremeno, jer pripadnost guildu nece ici po accountu nego po liku. Znaci mozes 5 likova imati u 5 guildova :D

Ugl. tu je pojasnjeno kak stvar funkcionira http://wiki.guildwars2.com/wiki/Guild

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Preferiram trenutnu GW implementaciju guild sustava.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Malo prije me srce skoro strefilo. Dobim mail sa subjectom: Blacklight Open Beta Now Live!

Naravno, registriral sam samo rijeci beta i now live, a onda skuzim i ostatak te adresu: blacklight@perfectworld.com

Mrs, Perfect World (u piksu marmelade)! {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 20:22 (1domagoj1).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Malo prije me srce skoro strefilo. Dobim mail sa subjectom: Blacklight Open Beta Now Live!

Naravno, registriral sam samo rijeci beta i now live, a onda skuzim i ostatak te adresu: blacklight@perfectworld.com

A jesi se trznuo :D a nema jos naznake kad ce beta invite, mislim kad ce nam vracat mailove?

16 godina
Guild Wars 2!

Za 2-3 tjedna, ako ne i prije

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gozz kaže...
1domagoj1 kaže...

A jesi se trznuo :D a nema jos naznake kad ce beta invite, mislim kad ce nam vracat mailove?

zadnji mjesec ožujka

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
znam da ce tada bit beta, al kad ce pocet nam slat mailove, na to sam mislio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Play Your Way – Jon Peters on Traits and Attributes

http://www.arena.net/blog/play-your-way-jon-peters-on-traits-and-attributes

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nitrium kaže...

Ne nece biti istancirani kao gw1 

i neces trebati cekati u gradu da skupis ekipu, 

nego jednastavno tjekom eventa igrate zajedno tj moze vas biti od 4 do 100 bez da radis grupu.

i sta je vise igraca to je event tezi itd...

od gw1  su uzeli najvise ime, mehakniku skilova, i neke klase i to je to. {#}

a od warhammera online / rifta sve ostalo :P?

17 godina
neaktivan
blow kaže...

Not really. Zapravo dosta i jesu, al su puno unaprijedili i sredili. Imaju rjesenje koje je inovativnije od postojecih konkurentnih. Dovoljno za uspjeh.

16 godina
Guild Wars 2!

http://www.gw2tools.com/calc/

HF

Velik broj opcija za poboljšanje skilova {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 8:58 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
samo se nadam da cu moci igrat na najmanjim postavkama :(
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Najvjerovatnije da ces moci. Optimizovat ce igru i za slabije racunare jer to ide i njima u korist.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Garamel kaže...

Najvjerovatnije da ces moci. Optimizovat ce igru i za slabije racunare jer to ide i njima u korist.

jel to provjerena informacija ili rekla-kazala?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
Garamel kaže...

jel to provjerena informacija ili rekla-kazala?

Zdrav razum

17 godina

slabo zdrav razum moze ista tu napraviti... pogle samo swtor kako je neoptimiziran...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

slabo zdrav razum moze ista tu napraviti... pogle samo swtor kako je neoptimiziran...

Potpis.

17 godina
neaktivan
teško je optimizirat mmo, pogotovo onaj masivni dio. uglavnom jedina stvar na koju su se ljudi žalili je prevelik lagg u world pvpu.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

SW: TOR nije radila ArenaNet.

Ako vas skepticare ovo pokazano do sad nije uvjerilo da ArenaNet to moze, hoce i bude, onda ne znam sto ce vas uvjeriti xD (nije nikakva uvreda, znam da si u par tema pokazao dozu skepticizma ;) ). Sav hype do sad su razvalili i bez problema se drzali s njim. Mozes biti siguran da ce ga izgurati do kraja te da ce zasigurno finalnim proizvodom i nadmasiti hype. Da samo znate sto jos spremaju i za Android/iOS pametne telefone/tablete, ova igra ce pruziti iskustvo kakvo niti jedna druga nije...

Orginalna igra je sljakala na uzasno velikom spektru racunala, cak se i na ovom mom sr*anju od laptopa pokrece negdje na low/medium, a i dalje izgleda prelijepo (za GW, naravno da danas imamo bolja racunala te da ce GW2 izgledati jos bolje), uglavnom evo s FAQ-a:

What are the system requirements for Guild Wars 2?

The system requirements haven't been finalized, but just as with the original Guild Wars series, we're committed to creating a beautiful game that will play great on mid-range gaming PCs.

ArenaNet to kaze, to ce i napraviti. They really, really go for it...

13 godina
neaktivan
RangeR kaže...
teško je optimizirat mmo, pogotovo onaj masivni dio. uglavnom jedina stvar na koju su se ljudi žalili je prevelik lagg u world pvpu.

to je zato jer su serveri bilu u Americi koliko sam ja cuo, čini mi se da je na yogcastu to bilo, al ne držite me za riječ 100%

13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
blow kaže...

Not really. Zapravo dosta i jesu, al su puno unaprijedili i sredili. Imaju rjesenje koje je inovativnije od postojecih konkurentnih. Dovoljno za uspjeh.

Ma i da je mrvicu vise competitive RIft = best buy

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
RangeR kaže...

to je zato jer su serveri bilu u Americi koliko sam ja cuo, čini mi se da je na yogcastu to bilo, al ne držite me za riječ 100%

nisu samo oni imali problem, al vidječemo sad kad krene.

inače jel nebi po toj logici laggalo i u pveu?

16 godina
neaktivan

Naš i vaš omiljeni builder je zasjao u novome ruhu:

http://gw2.luna-atra.fr/skills_tool/?lang=en

Nota Bene: u onom predstavljanju navedeno je da će svaka linija imati 12 "major traitova" tako da je trenutno poznato samo možda 2/3 svih mogućih..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:44 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
RangeR kaže...

Slazem se glede toga da je tesko optimizirati MMO.

Ovako, optimizacija ide zadnja. To je valjda svima jasno. Nadalje, ovo je/su closed beta/e. Closed beta nije namjenjena igranju, vec testiranju. Sasvim je logicno za ocekivati da ce takva masivna komponenta igre laggati i biti neoptimizirana po tom pitanju, jer kao sto rekoh, to je closed beta koja je upravo i namjenjena tome, testiranju da se vidi sto i kako optimizirati i rijesiti. Ove bete sto dolaze, kao sto sam ranije napisao, izmedu ostalog sluzit ce i kao load test sto znaci da ce tu biti poveci broj igraca te da se na tom dijelu optimizacije intenzivno radi. Dalje, ovo je prva igra koja uvodi takvu masivnost. Ja ne znam niti jednu drugu igru koja namjerava strpati ili vec sad trpa ~2000 igraca na jednu mapu (podjeljenu na 4 podmape). Onak, 2000 igraca! Na jednoj mapi. To je sve samo ne mali broj!

Zapravo, jedini studio za koji znam da je vec napravio tu stvar je MuchDifferent. Zapravo to i nije studio vec kompanija koja je posvecena razvoju over-the-top tehnologija. O cemu se radi?

Man vs. Machine | World Gaming Record - 1000 Player FPS!

Dakle, uspjeli su razviti tehnologiju koja je izdrzala 999 igraca odjednom prije negoli je server pao i time su ostvarili svjetski rekord (mislim da se cak u Guinnessa upisao). Ovo zapravo i nije igra (mislim, nije niti najmanje zabavno) vec je to vise neki proof koncept i jednostavno, tehnologija koju ce moci ostali studiji stvarno i koristiti u svojim naslovima.

GW 2 ne ide u toliku masivnost, ako se ne varam namjeravaju "samo" 500+ igraca po podmapi (4 su podmape, dakle ~2000 igraca na cijeloj mapi). MuchDifferent je pokazao da je moguce, tako da kad GW 2 izade, kad se igra optimizira i ispolira, bit ce to sve tip-top. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:49 (1domagoj1).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Naravno to je sve istina,niko nije rekao da ce biti lose.Ja sam ogroman fan GW2 i vec duze vremena cekam igru i vjerujem da ce arenanet ispuniti ocekivanja,ali takodje vjerujem da netreba ni sljepo vjerovati da ce sve biti savrseno zato sto su oni "ArenaNet".Uvjek ima i nenamjernih gresaka ili ljenosti ili obadvoje pomalo kod svakog developera.Sad evo jedan smjesan primjer ali eto cisto da dadnem.Dragon Age origin igra je perfekcija (barem za mene) i kad sam cekao drugi dio i on se cinio da ce biti takav a ono kad je izasao goli k**** da prostis.Sve u svemu napred ArenaNet nase molitve su sa vama {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 23:00 (Exprince).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma i ovo sad vec sto imaju je ono, uh... :D

0 0 hvala 0
15 godina
RangeR kaže...
Gozz kaže...
RangeR kaže...

Ne, jer u pve dijeli imas malo ljudi oko sebe, ostalo su npc.evi i mobovi koje vrti server, u wvwvw imas nekoliko stotina igraca u najgorem slucaju na istom mjestu... :( bojim se kako ce to sve raditi uz 2063122 efekata.

btw jel to samo mene pocinje lagano smetati taj kineski flash blink blink sustav efekata? ipak mi je malo too much za moj ukus, nadam se da ce se to moci smanjiti malo :)

17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Ne, jer u pve dijeli imas malo ljudi oko sebe, ostalo su npc.evi i mobovi koje vrti server, u wvwvw imas nekoliko stotina igraca u najgorem slucaju na istom mjestu... :( bojim se kako ce to sve raditi uz 2063122 efekata.

btw jel to samo mene pocinje lagano smetati taj kineski flash blink blink sustav efekata? ipak mi je malo too much za moj ukus, nadam se da ce se to moci smanjiti malo :)

Ostaje nam vidjeti.

Naglasak je na tome da ne gledas UI vec da po efektu znas koji je skill upotrebljen s kojim boonom/conditionom, da sve znas odmah iz efekta. Znaci efekti nisu neka random bezvezna bljeskanja, vec su promisljeni kako ce izgledati. Jedna od stvari koje su rekli je da zele da ti efekti budu jasni, uocljivi i razumljivi (da sve znas pogledom na efekt, a ne da citas sto target trenutno izvodi), ali nenametljivi.

No i sami imamo prilike vidjeti kad hrpa ljudi na jednom mjestu pocne sibati kako to izgleda. Osobno mi i ne smeta previse, ali zna izgledati prilicno kaoticno s cca ~20-30 ljudi na istoj hrpi. Vidjet cemo kako ce to srediti. Vjerojatno ce se moci smanjiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:42 (1domagoj1).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja sam veoma srecan zbog tek odluke, i sa efektima i sa brojem ljudi.Posto PVP u takvim velikim brojevima uvjek dobije novo znacenje i uvjek je puno zabavniji,naravno sad su tu problemi sa Lagom i konfiguracijama koji igraci imaju.Lag naravno vecinom ce zavisiti do ArenaNet-a ali nebi oni uveli ovo u igru da nemisle da mogu rjesiti,a sto se tice igraca i njihovih masina to ce biti kao i uvjek,neki ce moci igrati neki nece,kao sto ja sam u Wow-u uvjek raidova 10man zato sto tada nisam imao PC za 25man da ide 30+ framerata stalno.

"Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot."
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice