GTR Evolution

poruka: 71
|
čitano: 8.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

ja samo kažem da igra NEMA opravdanja za vremensko razdoblje u kojem je izašla...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
GTR Evolution

GRT Evolution je kak se meni čini-SAMO GREEN HELL reklama igre koja se "vuče" s tom stazom i njome opravdava.

Nema baš nikakvih poboljšanja u ogledu sa GTR 2, tj. ima pogoršanja jer nema Ferrarija i "Poršea" niti legendarne Spa Francorchamps!

EDIT: Još nadodajem (ponovo) kako su staze NEPREPOZNATLJIVE u toj navodnoj TOP simulaciji!

Auti ne liče pravim autima.

Kam više minusa jednoj "revolucionarnoj" igri u 21. stoljeću!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 12:56 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTR Evolution
Armor kaže...
Napokon nekaj pametno, od Core2Dua!
Nije Grid nikakva čista arkada niti je GTR prava simulacija!

Kao prvo, GTR Evolution, navještavan kao super-uber-moder- realno i grafički prelijepo!
Nažalost, nikaj od toga nije ostvareno!
U dobu u kojem živimo, od igre koja izađe u 8. mjesecu 2008. godine očekuje se VIŠE, prvenstveno od GRAFIKE-vi se s tim ne slažete ali to je tako i nikako drugačije!
A GRID, on će biti (i već je) 100x puta uspješniji od GTR-a!

I da ak hoćete simulaciju-VOZITE pravi auto.
Ak hoćete igru koja je najbliže tome, vozite GRAN TURISMO serijal!
 A znači, o tome se radi... Neko se boji da GRID neće više biti najpopularniji...

Nigdje čak nije ni najavljivano da će GTR Evo izaći, ja sam to vidio na Bug forumu. A kao što je već milijardu puta rečeno, igra je expansion pack!

Ako hoćemo simulaciju, vozit ćemo GTR Evo, a ne pravi auto.

A to što ti nećeš vidjeti krasote razvaljivanja auta... Šta ćeš. U GRID-u imaš dosta (i previše sudara) pa se nabrijavaj i divi GRID-u.

EDIT: I koja ti to staza nije prepoznatljiva?! Meni se čine realne...
Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 12:57 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

GRT Evolution je kak se meni čini-SAMO GREEN HELL reklama igre koja se "vuče" s tom stazom i njome opravdava.

Nema baš nikakvih poboljšanja u ogledu sa GTR 2, tj. ima pogoršanja jer nema Ferrarija i "Poršea" niti legendarne Spa Francorchamps!

Aston Martin DB9? Audi R8? Koenigsegg CCX (il kak već je)? Gumpert Apollo? + još automobila, neki i u cestovnim izvedenicama, tak da mogu preči prek izostanka Ferrari-a i Porsche-a (koji sigurno budu konvertirani kad-tad u Evolution).

Nordschleife meni znači dosta, jel volim Endurance utrke, a ovo je prvi put da je u nekoj pc igri. Ne neka zbrda-zdola konverzija, nego profesionalno napravaljena staza. (edit: pardon 2. put, prvi put je ak se ne varam na GP legends)

Za Spa - da fali - fali, konverzija bude sigurno uslijedila, kakva bude - bude, al uvijek je tu GTR2 u najgorem slučaju. Osmijeh

Makar bi mi bilo draže da mi je sve na jednom mjestu.

Ove baljezgarije o grafici neću puno komentirati više nego samo - realno gledajući igra je grafički na razini igara iz 2006. negdje, kaj opće nije loše.

I da - nedostatak koj sam uočil - nema promjene dana i noći u utrci... Mršti se
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 13:06 (Shai Hulud).
17 godina
i_rambo_plache kaže...
Armor kaže...

Kao prvo, GTR Evolution, navještavan kao super-uber-moder- realno i grafički prelijepo!
U dobu u kojem živimo, od igre koja izađe u 8. mjesecu 2008. godine očekuje se VIŠE, prvenstveno od GRAFIKE-vi se s tim ne slažete ali to je tako i nikako drugačije!

A znači, o tome se radi... Neko se boji da GRID neće više biti najpopularniji...

Nigdje čak nije ni najavljivano da će GTR Evo izaći, ja sam to vidio na Bug forumu. A kao što je već milijardu puta rečeno, igra je expansion pack!

A to što ti nećeš vidjeti krasote razvaljivanja auta... Šta ćeš. U GRID-u imaš dosta (i previše sudara) pa se nabrijavaj i divi GRID-u.

Eto, 1. bold: GRID će biti sigurno popularniji od eva i od svih vožnji.
                     To ti je potvrđeno od strane samih igrača.

2. bold: Ne znam, tebe nisam srel, kak ti to znaš?
                     Da nisi onaj raceoverkid?!

3. bold: nijedna

Daj nemoj se molim te tu glupirati-kolko igraš protiv pravih ljudi?   
Mislim na Grid, tj. vožnje općenito!

GTR Evo je jednostavno sam sebe sj... prekomjernim najavama!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
i_rambo_plache kaže...
Armor kaže...

GRID sam prestal igrati online upravo zbog te njegove super ultra popularnosti jel ima majmuna gore da je to odurno. Svaka čast vama koji još imate strpljenja, ali meni se jednostavno neda furati ako nema fer vožnje.

Ovo za najave neću puno komentirati - GTR Evolution je bil (i je) skroz spartanski promoviran i najavljivan (kad se zna kojoj je publici namjenjen i ta publika mislim da ga je i primila kak se spada).

GTR nikad nije niti nebude igra za široke mase...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 13:13 (Shai Hulud).
17 godina
neaktivan

GTR nikad nije niti nebude igra za široke mase...
 e to si dobro rekao...
a pogotovo Evolution...za njega se zna zašto...Namigiva
bobo desmra
17 godina
neaktivan
Armor kaže..

1. Znači bojiš se da će GTR postati popularan, popularniji od GRID-a pa ga sad blatiš, ok tvoj problem.

2. Igrao sam par puta online pod nickom "sajmonsez" i ne pričam o online. U singleplayeru ima sudara da je to strava. A toliko o ikakvoj realnosti jer na Spau na jednom zavoju nakon one najduže ravnine ne treba ni ići po cesti, možeš samo ići po pjesku i još udariš o nešto i preletiš stazu i nađeš se opet na cesti, mogu ti to čak i demonstrirati.

3. jesi ti projektirao staze da možeš govoriti dal liče ko one prave? Nemoj srati...

Kao što već rekoh par puta sam igrao GRID online, jednostavno mi nije dobra igra, kao što tebi nije dobar GTR.

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

E da, momci samo da vas priupitam - s čim igrate?

Ako je kontroler ili tipkovnica nemamo kaj raspravljati, jel jednostavno nema osjećaja ko s volanom.

Znam dok sam igral GT5P s kontrolerom da opće vozni model nije tolko do izražaja dolazil (naravno postavke na profesional, ne na standard), a i nije bila neka uber težina, a dok se upiknul G25 odma je feeling boostan na entu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 13:29 (Shai Hulud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Jel ima u GTR-u multiplayer mod?

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Jel ima u GTR-u multiplayer mod?

Ima, za Evo neznam točno kolko igrača podržava, a za GTR2 mislim da do 24 igrača se može utrkivati.
17 godina
GTR Evolution

Core2Duo2 i Armor su 2 "picana" koji nemaju puno pamentijeg posla, pa provode sate i sate igrajuci GRID i naganjajuci se s nekom ekipom na netu. Imaju i svoj klan.

Dogovaraju privatne utrke i to je super. Barem ne pijance i ne huligane po ulicama kao vecina danasnje mladezi.

Svoja igracka iskustva su iznikli na NFS serijalima i logicno je da im je GRID superiorna i na Svijetu najbolja igra.

GRID je odlican ako hoces upaliti PC, ukljuciti igricu i na tastaturi nesto odigrati da se malo zabavis. Grafika je odlicna, modeli automobila takodjer. I na tome prica staje.

Fizikalni model je prilicno traljav. Najbolje se to vidi kada iskljucis sve pomocne "sustave" i prikljucis volan.

Ali overall ocjena je gotovo odlican - prije svega jer je sve prilicno zabavno, atraktivno i poprilicno opustajuce.

Na ove njihove besjede i zle komentare na GTR se nemojte obazirati puno. Prije svega jer za dobra i konkurentna vremena koja se npr. na Ninburgringu postizu u GTR-u treba puno puno vise truda, vremena i ZNANJA. Jer staze za GTR su zaista izradjene vrhunski i vrlo realno. Kada kazem realno ne mislim na boje zidova, reklame, zelenilo i poziciju sunca, nego na konfiguraciju staze.

Ja sam isto u neku ruku razocaran s GTR Evolutionom, ali samo zato sto je to ekspanzija za RACE 07 koji mi nije bas najbolje "legao", a ne za GTR2.

Medjutim GTR racing komuna na web-u, koja je neusporedivo brojnija i veca od GRID-ove, ce ubrzo sasvim sigurno iznjedriti nove modifikacije, adaptacije i modele automobila na relaciji GTR2 - Evolution tako da ce razocaranje svih s Evolutionom ubrzo nestati.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Scuderia kaže...

Core2Duo2 i Armor su 2 "picana" koji nemaju puno pamentijeg posla, pa provode sate i sate igrajuci GRID i naganjajuci se s nekom ekipom na netu. Imaju i svoj klan.

Dogovaraju privatne utrke i to je super. Barem ne pijance i ne huligane po ulicama kao vecina danasnje mladezi.

Svoja igracka iskustva su iznikli na NFS serijalima i logicno je da im je GRID superiorna i na Svijetu najbolja igra.

GRID je odlican ako hoces upaliti PC, ukljuciti igricu i na tastaturi nesto odigrati da se malo zabavis. Grafika je odlicna, modeli automobila takodjer. I na tome prica staje.

Fizikalni model je prilicno traljav. Najbolje se to vidi kada iskljucis sve pomocne "sustave" i prikljucis volan.

Ali overall ocjena je gotovo odlican - prije svega jer je sve prilicno zabavno, atraktivno i poprilicno opustajuce.

Na ove njihove besjede i zle komentare na GTR se nemojte obazirati puno. Prije svega jer za dobra i konkurentna vremena koja se npr. na Ninburgringu postizu u GTR-u treba puno puno vise truda, vremena i ZNANJA. Jer staze za GTR su zaista izradjene vrhunski i vrlo realno. Kada kazem realno ne mislim na boje zidova, reklame, zelenilo i poziciju sunca, nego na konfiguraciju staze.

Ja sam isto u neku ruku razocaran s GTR Evolutionom, ali samo zato sto je to ekspanzija za RACE 07 koji mi nije bas najbolje "legao", a ne za GTR2.

Medjutim GTR racing komuna na web-u, koja je neusporedivo brojnija i veca od GRID-ove, ce ubrzo sasvim sigurno iznjedriti nove modifikacije, adaptacije i modele automobila na relaciji GTR2 - Evolution tako da ce razocaranje svih s Evolutionom ubrzo nestati.

Haha, počele su padati i uvrede!
Taj GTR je nula za mene, potpuna nula.
Danas ujutro sam isprobal na stazi u Istanbulu-i to NIJE Istanbul.
Nisam se uopće mogel snaći jer staza izgleda toliko RUŽNO i apsolutno pretjerano USKA da je to sramota.
U Gridu, ona je ko i na TV-u i vidiš "da si tamo".

To je bilo mojih 5min GTR Evolutiona, sljedeće minute neće ugledati je već pal deinstall.

Ovo da "nemamo pametnijeg posla" zadrži za sebe.
Ja stalno radim iako sad ne "službeno" ali samo jedna stvar- ja sam bil ovo ljeto 94 puta u šumi (vozil drva=znači 94prikolice) sebi i drugima. Ne znam dal znaš kolko je to težak posao. A to je samo sitnica jer radim i sve drugo.
Tako da nemoj ti meni da nemam pametnijeg posla.

Istina, igram jedino i isključivo Grid ali u zadnje vrijeme padam u formi upravo zato jer NEMAM vremena.

Što se tiče GTR-a, Evo je sr..., GTR 2 valja.
I što se tiče težine, imam sati i sati Gran Turisma 1 i 2 iza sebe, također i F1 99-02
Nisam ti ja neki rookie u vožnjama.
17 godina
Armor kaže...
Haha, počele su padati i uvrede!
Taj GTR je nula za mene, potpuna nula.
 Ja zaista ne znam gdje si ti u mom post-u nasao i jednu rijec uvrede. Dapace, pohvalio sam i vas i vasu ljubljenu igru.
A u nekim stvarima sam jednostavno utvrdio cinjenicno stanje. Ako tebe cinjenice vrijedjaju, onda je to neki drugi problem.
Tko sipa uvrede u ovoj temi ste upravo vi GRID "ekipa" - smuljate se po ovoj temi i popljuckujete po igri koja vama nije po volji.

17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Istanbul je preuzak?! Da nije možda Istanbul u GRID-u preširok? Uostalom, ko si ti da govoriš dal je staza dobro napravljena? Tvoje se znanje staze temelji isključivo na GRID-u, pitam se dal si ikad bio na stazi u Istanbulu... To što tebi smeta što u GTR-u nema kerefeka ko u GRID-u, to je tvoj problem.

Nadalje, tvoj glavni argument zašto je GTR Evo loš je "zato što ima lošu grafiku". A to što ti nije stalo do toga da GTR ima najrealističniji vozački model govori da si totalni n00b u simulacijama utrki.

Zato prestani s ocrnjivanjem GTR-a i vrati se GRID-u! I dovraga, prestani mljeti više o GRID-u, naslov teme je "GTR Evolution".

EDIT: Samo nepotrebno spammaš pokušavajući nas uvjeriti da je GTR loš. Pa svako ima svoje mišljenje, a tvoje smo čuli. Zapravo ti nisi iznio svoje mišljenje, samo pljuješ GTR gdje god stigneš...

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 12:27 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Momci moji

Nevidim zašto uspoređujete kruške i jabuke ( gtr evolution , Grid) 

Samo ču u jednon rećenici objasnit -

Grid Nema veze sa vožnjon  zašto je popularna, popularna je iz razloga toga što je može moj mali brat od dvi godine vozit a to djecu privlači

jel  nemaju živaca za prave simulacije

Molim da ispobate RFACTOR sa modom NAGT pa čete vidjet razlike

ps..gridaši bez ljutne to je samo moje mišljenje

Srdačan pozdravCool

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 12:27 (maky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Istanbul je preuzak?! Da nije možda Istanbul u GRID-u preširok? Uostalom, ko si ti da govoriš dal je staza dobro napravljena? Tvoje se znanje staze temelji isključivo na GRID-u, pitam se dal si ikad bio na stazi u Istanbulu... To što tebi smeta što u GTR-u nema kerefeka ko u GRID-u, to je tvoj problem.

Nadalje, tvoj glavni argument zašto je GTR Evo loš je "zato što ima lošu grafiku". A to što ti nije stalo do toga da GTR ima najrealističniji vozački model govori da si totalni n00b u simulacijama utrki.

Zato prestani s ocrnjivanjem GTR-a i vrati se GRID-u! I dovraga, prestani mljeti više o GRID-u, naslov teme je "GTR Evolution".

EDIT: Samo nepotrebno spammaš pokušavajući nas uvjeriti da je GTR loš. Pa svako ima svoje mišljenje, a tvoje smo čuli. Zapravo ti nisi iznio svoje mišljenje, samo pljuješ GTR gdje god stigneš...

DA, Istanbul je preuzak-Istanbul je jedna od najširih staza u F1 i ostalim natjecanjima.
Ne, nisam bil tamo ali sam sigurno više puta nego ti gledal Istanbul (i ostale staze na TV-u).
Dojam, Istanbul na TV-u NIMALO ne sliči onom iz GTR-a.

Prije bi izašlo da si ti totalnio noob u svemu jer znaš samo blatiti i pljuvati po ostalim članovima foruma-igraš se nečeg kaj nisi, a i da jesi-igral bi na nepošten način!

Ne trebam ja nikog uvjeravati da je GTR loš (ne dvojka nego Evo), kad on jednostavno je LOŠ!

P.S rambo, gledajući jednom baš onako, tek da saznam, za vrijeme jedne F1 utrke koja je trajala na TV-u, pogledam ja na forum dal neko od "zagriženih simulaša" možda posta za vrijeme trke- i gle tamo ramba...
Isto se znalo događati i za vrijeme Eura što je sramota.

Tolko o sportskim dušama...
GTR 2 može proći i dobar je ali GTR Evolution nije i to je moje mišljenje.
pozz od mene iz ove teme!
(vraćam se jedino u slučaju ak me neko vrijeđa ponovo)
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
P.S rambo, gledajući jednom baš onako, tek da saznam, za vrijeme jedne F1 utrke koja je trajala na TV-u, pogledam ja na forum dal neko od "zagriženih simulaša" možda posta za vrijeme trke- i gle tamo ramba...
Isto se znalo događati i za vrijeme Eura što je sramota.

Tolko o sportskim dušama...
 Znaš, Armor, nisu svi ljudi isti... Možda sam postao za vrijeme F1 trke i Eura, pa šta, nisam gledao, nikakva sramota. Gledam skoro svaku utrku F1, na Euru sam pratio sve utakmice naših i neke dobre drugih reprezentacija.

A to što je za tebe sramota ako netko ne prati Euro također je tvoj problem, to samo pokazuje kolko si primitivan, misliš da uzoran muškarac treba pratiti sve utakmice Eura... To je žalosno.

To još i pokazuje da si opsesivan, stalno nadgledavaš forum (u slučaju za Euro i F1, mene) pa bi se mogao ići i liječiti.

Već smo prešli gadno u offtopic, tako da ću i ja prestati. Naravno isto ću tako u slučaju provokacije odgovoriti.

EDIT: ja nikog ne blatim, nikome dosad nisam napisao da je kreten ili sl. Ti igraš podlo i ti blatiš druge, pogotovo s prijašnjim postom mene...
Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 12:59 (i_rambo_plache).
17 godina
Armor kaže...
pozz od mene iz ove teme!
(vraćam se jedino u slučaju ak me neko vrijeđa ponovo)
 Bogu hvala...
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Evo nedaevno sam bio sa ekipom iz lige u Splitu u F1 sim klubu

Malo sam vozio na force dinamiksu

Sry za oftopic

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 13:17 (maky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cool Maky.

Malo sam citao o tom stroju. Neki ga hvale a neki ga opasno kude.

Sto ti mislis o njemu?

17 godina
neaktivan
maky kaže...

Evo nedaevno sam bio sa ekipom iz lige u Splitu u F1 sim klubu

Malo sam vozio na force dinamiksu

Sry za oftopic

Malo dojmove daj (makar je offtopic).

Baš me zanima kakav je osjećaj.

Drage volje bi probal da sam u prilici. Osmijeh
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Skidam ju al treba izdrzat 12 h dok se skine.

Jedva cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTR Evolution
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 16:53 (Shai Hulud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stroj je Vrhunski , ja sam samo Proba vozit Rfactor sa modom RFT 2008 (oni koji neznaju F1) rfactor ima neku grešku kad je auto na malim brzinama stroj dosta trese , ali kad probate Richard Burns jednostavno se nebi odjepili od stroja !!

Inače taj vam se klub nalazi u splitu ima još 7 berneh F1 simulatora klub je fantazija ako ste u mogučnosti svakako probajte

17 godina

pustite ljude.. ista situacija je bila kad se digla halabuka o recenziji GRDI-a ovdje na BOL-u.. uvijek se nađe dežurnih koji moraju kakati temu.

17 godina
Shai Hulud kaže...
 Upravo tako. Ovo su najbolji primjeri kako treba izgledati prava racing igrica i sto znaci prava racing komuna.
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Scuderia, zašto sam "ja pican"?        jel zato što imam svoje mišljenje??       JE LI ??   

Ja ovdje nisam NITI JEDNOM spomenuo riječ GRID !    Kakve veze ima GRID s ovim o čemu pričamo (GTR)  ??

@Scuderia...Kažeš da su moja igrača iskustva iznikala na NFS-u???? hahaha ma molim te!!! ti ćeš meni reć na čemu su moja "igraca" iskustva iznikla?? ma šta ti znaš...

bobo desmra
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 21:30 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTR Evolution

Dajte molim vas dosta više.

Tema je GTR EVOLUTION, a ne moj tata je jači od tvojeg.

Ako vam je tolko stalo do toga otvorite topic GTR Evolution vs Race Driver: GRID i raspravljajte do mile volje.

A vidim da je gornji post krenul u totalni offtopic. Privatne poruke anyone?

On topic: Malo prije sam igral i gle čuda promjenjivi uvjeti delaju kak se spada! Prvo je na kvalifikacijama bila mokra staza (nije padala kiša, samo je mokro bilo) i kak se kraj kvalija približaval tak se staza sušila (a sunce se pojavljivalo iza oblaka). MNOGO DOBRO! Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 22:01 (Shai Hulud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad je stvarno dosta - sljedeci (a i svaki nakon njega) tko krene u ovom threadu usporedjivati GRID i bilo koju igru iz serijala GTR ili Race dobit ce crveni pa nek' se malo hladi. Rasprava neka se zadrzi ha GTR-u (ili Raceu, kako vam drago), a to ukljucuje i raznorazne rasprave o volanima ili bilo kakvim slicnim pomagalima s kojima igra dobiva na dodatnom uzivanju.

I dakako, dosta s bezobrastinama...

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice