ja samo kažem da igra NEMA opravdanja za vremensko razdoblje u kojem je izašla...
GRT Evolution je kak se meni čini-SAMO GREEN HELL reklama igre koja se "vuče" s tom stazom i njome opravdava.
Nema baš nikakvih poboljšanja u ogledu sa GTR 2, tj. ima pogoršanja jer nema Ferrarija i "Poršea" niti legendarne Spa Francorchamps!
EDIT: Još nadodajem (ponovo) kako su staze NEPREPOZNATLJIVE u toj navodnoj TOP simulaciji!
Auti ne liče pravim autima.
Kam više minusa jednoj "revolucionarnoj" igri u 21. stoljeću!
GRT Evolution je kak se meni čini-SAMO GREEN HELL reklama igre koja se "vuče" s tom stazom i njome opravdava.
Nema baš nikakvih poboljšanja u ogledu sa GTR 2, tj. ima pogoršanja jer nema Ferrarija i "Poršea" niti legendarne Spa Francorchamps!

E da, momci samo da vas priupitam - s čim igrate?
Ako je kontroler ili tipkovnica nemamo kaj raspravljati, jel jednostavno nema osjećaja ko s volanom.
Znam dok sam igral GT5P s kontrolerom da opće vozni model nije tolko do izražaja dolazil (naravno postavke na profesional, ne na standard), a i nije bila neka uber težina, a dok se upiknul G25 odma je feeling boostan na entu.
Jel ima u GTR-u multiplayer mod?
Jel ima u GTR-u multiplayer mod?
Core2Duo2 i Armor su 2 "picana" koji nemaju puno pamentijeg posla, pa provode sate i sate igrajuci GRID i naganjajuci se s nekom ekipom na netu. Imaju i svoj klan.
Dogovaraju privatne utrke i to je super. Barem ne pijance i ne huligane po ulicama kao vecina danasnje mladezi.
Svoja igracka iskustva su iznikli na NFS serijalima i logicno je da im je GRID superiorna i na Svijetu najbolja igra.
GRID je odlican ako hoces upaliti PC, ukljuciti igricu i na tastaturi nesto odigrati da se malo zabavis. Grafika je odlicna, modeli automobila takodjer. I na tome prica staje.
Fizikalni model je prilicno traljav. Najbolje se to vidi kada iskljucis sve pomocne "sustave" i prikljucis volan.
Ali overall ocjena je gotovo odlican - prije svega jer je sve prilicno zabavno, atraktivno i poprilicno opustajuce.
Na ove njihove besjede i zle komentare na GTR se nemojte obazirati puno. Prije svega jer za dobra i konkurentna vremena koja se npr. na Ninburgringu postizu u GTR-u treba puno puno vise truda, vremena i ZNANJA. Jer staze za GTR su zaista izradjene vrhunski i vrlo realno. Kada kazem realno ne mislim na boje zidova, reklame, zelenilo i poziciju sunca, nego na konfiguraciju staze.
Ja sam isto u neku ruku razocaran s GTR Evolutionom, ali samo zato sto je to ekspanzija za RACE 07 koji mi nije bas najbolje "legao", a ne za GTR2.
Medjutim GTR racing komuna na web-u, koja je neusporedivo brojnija i veca od GRID-ove, ce ubrzo sasvim sigurno iznjedriti nove modifikacije, adaptacije i modele automobila na relaciji GTR2 - Evolution tako da ce razocaranje svih s Evolutionom ubrzo nestati.
Core2Duo2 i Armor su 2 "picana" koji nemaju puno pamentijeg posla, pa provode sate i sate igrajuci GRID i naganjajuci se s nekom ekipom na netu. Imaju i svoj klan.
Dogovaraju privatne utrke i to je super. Barem ne pijance i ne huligane po ulicama kao vecina danasnje mladezi.
Svoja igracka iskustva su iznikli na NFS serijalima i logicno je da im je GRID superiorna i na Svijetu najbolja igra.
GRID je odlican ako hoces upaliti PC, ukljuciti igricu i na tastaturi nesto odigrati da se malo zabavis. Grafika je odlicna, modeli automobila takodjer. I na tome prica staje.
Fizikalni model je prilicno traljav. Najbolje se to vidi kada iskljucis sve pomocne "sustave" i prikljucis volan.
Ali overall ocjena je gotovo odlican - prije svega jer je sve prilicno zabavno, atraktivno i poprilicno opustajuce.
Na ove njihove besjede i zle komentare na GTR se nemojte obazirati puno. Prije svega jer za dobra i konkurentna vremena koja se npr. na Ninburgringu postizu u GTR-u treba puno puno vise truda, vremena i ZNANJA. Jer staze za GTR su zaista izradjene vrhunski i vrlo realno. Kada kazem realno ne mislim na boje zidova, reklame, zelenilo i poziciju sunca, nego na konfiguraciju staze.
Ja sam isto u neku ruku razocaran s GTR Evolutionom, ali samo zato sto je to ekspanzija za RACE 07 koji mi nije bas najbolje "legao", a ne za GTR2.
Medjutim GTR racing komuna na web-u, koja je neusporedivo brojnija i veca od GRID-ove, ce ubrzo sasvim sigurno iznjedriti nove modifikacije, adaptacije i modele automobila na relaciji GTR2 - Evolution tako da ce razocaranje svih s Evolutionom ubrzo nestati.
Istanbul je preuzak?! Da nije možda Istanbul u GRID-u preširok? Uostalom, ko si ti da govoriš dal je staza dobro napravljena? Tvoje se znanje staze temelji isključivo na GRID-u, pitam se dal si ikad bio na stazi u Istanbulu... To što tebi smeta što u GTR-u nema kerefeka ko u GRID-u, to je tvoj problem.
Nadalje, tvoj glavni argument zašto je GTR Evo loš je "zato što ima lošu grafiku". A to što ti nije stalo do toga da GTR ima najrealističniji vozački model govori da si totalni n00b u simulacijama utrki.
Zato prestani s ocrnjivanjem GTR-a i vrati se GRID-u! I dovraga, prestani mljeti više o GRID-u, naslov teme je "GTR Evolution".
EDIT: Samo nepotrebno spammaš pokušavajući nas uvjeriti da je GTR loš. Pa svako ima svoje mišljenje, a tvoje smo čuli. Zapravo ti nisi iznio svoje mišljenje, samo pljuješ GTR gdje god stigneš...
Momci moji
Nevidim zašto uspoređujete kruške i jabuke ( gtr evolution , Grid)
Samo ču u jednon rećenici objasnit -
Grid Nema veze sa vožnjon zašto je popularna, popularna je iz razloga toga što je može moj mali brat od dvi godine vozit a to djecu privlači
jel nemaju živaca za prave simulacije
Molim da ispobate RFACTOR sa modom NAGT pa čete vidjet razlike
ps..gridaši bez ljutne to je samo moje mišljenje
Srdačan pozdrav
Istanbul je preuzak?! Da nije možda Istanbul u GRID-u preširok? Uostalom, ko si ti da govoriš dal je staza dobro napravljena? Tvoje se znanje staze temelji isključivo na GRID-u, pitam se dal si ikad bio na stazi u Istanbulu... To što tebi smeta što u GTR-u nema kerefeka ko u GRID-u, to je tvoj problem.
Nadalje, tvoj glavni argument zašto je GTR Evo loš je "zato što ima lošu grafiku". A to što ti nije stalo do toga da GTR ima najrealističniji vozački model govori da si totalni n00b u simulacijama utrki.
Zato prestani s ocrnjivanjem GTR-a i vrati se GRID-u! I dovraga, prestani mljeti više o GRID-u, naslov teme je "GTR Evolution".
EDIT: Samo nepotrebno spammaš pokušavajući nas uvjeriti da je GTR loš. Pa svako ima svoje mišljenje, a tvoje smo čuli. Zapravo ti nisi iznio svoje mišljenje, samo pljuješ GTR gdje god stigneš...
Cool Maky.
Malo sam citao o tom stroju. Neki ga hvale a neki ga opasno kude.
Sto ti mislis o njemu?
Skidam ju al treba izdrzat 12 h dok se skine.
Jedva cekam
Evo jedan od razloga zašto baš GTR.
http://www.virtualr.net/gtr-evolution-nordschleife-reality-check-v2/
Edit: počelo je počelo!
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?p=343373#post343373
Stroj je Vrhunski , ja sam samo Proba vozit Rfactor sa modom RFT 2008 (oni koji neznaju F1) rfactor ima neku grešku kad je auto na malim brzinama stroj dosta trese , ali kad probate Richard Burns jednostavno se nebi odjepili od stroja !!
Inače taj vam se klub nalazi u splitu ima još 7 berneh F1 simulatora klub je fantazija ako ste u mogučnosti svakako probajte
pustite ljude.. ista situacija je bila kad se digla halabuka o recenziji GRDI-a ovdje na BOL-u.. uvijek se nađe dežurnih koji moraju kakati temu.
Evo jedan od razloga zašto baš GTR.
http://www.virtualr.net/gtr-evolution-nordschleife-reality-check-v2/
Edit: počelo je počelo!
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?p=343373#post343373
Scuderia, zašto sam "ja pican"? jel zato što imam svoje mišljenje?? JE LI ??
Ja ovdje nisam NITI JEDNOM spomenuo riječ GRID ! Kakve veze ima GRID s ovim o čemu pričamo (GTR) ??
@Scuderia...Kažeš da su moja igrača iskustva iznikala na NFS-u???? hahaha ma molim te!!! ti ćeš meni reć na čemu su moja "igraca" iskustva iznikla?? ma šta ti znaš...
Dajte molim vas dosta više.
Tema je GTR EVOLUTION, a ne moj tata je jači od tvojeg.
Ako vam je tolko stalo do toga otvorite topic GTR Evolution vs Race Driver: GRID i raspravljajte do mile volje.
A vidim da je gornji post krenul u totalni offtopic. Privatne poruke anyone?
On topic: Malo prije sam igral i gle čuda promjenjivi uvjeti delaju kak se spada! Prvo je na kvalifikacijama bila mokra staza (nije padala kiša, samo je mokro bilo) i kak se kraj kvalija približaval tak se staza sušila (a sunce se pojavljivalo iza oblaka). MNOGO DOBRO!
Sad je stvarno dosta - sljedeci (a i svaki nakon njega) tko krene u ovom threadu usporedjivati GRID i bilo koju igru iz serijala GTR ili Race dobit ce crveni pa nek' se malo hladi. Rasprava neka se zadrzi ha GTR-u (ili Raceu, kako vam drago), a to ukljucuje i raznorazne rasprave o volanima ili bilo kakvim slicnim pomagalima s kojima igra dobiva na dodatnom uzivanju.
I dakako, dosta s bezobrastinama...