Kad god stisnem start igra se pocne ucitavati ali se nece ucitati, samo se prikazuju oni ljudi, i tako se moze do vjecnosti.
Jel zna netko u cemu je problem?
Nije stvar u konfiguraciji.
Kad god stisnem start igra se pocne ucitavati ali se nece ucitati, samo se prikazuju oni ljudi, i tako se moze do vjecnosti.
Jel zna netko u cemu je problem?
Nije stvar u konfiguraciji.
Piratska verzija, tj. loš crack? Ako je original probaj reinstalirati.
Imaš SP2? Mislim da radi samo na SP3...
Imaš SP2? Mislim da radi samo na SP3...
zbog graficke ti nece
zbog graficke ti nece
Daj anm svoju konfu i ptobaj instalirati framework 3.5
zbog graficke ti nece
Isti problem imam ja. Već sam drugi put instaliral igricu i opet isto. Slična je i konfa, samo je grafička hd4850... Zna neko možda kako to složiti?
Ja sam imal isti problem. Kupio orginal igru ali se nije htijela pokrenuti zbog securROM-a pa nadite na internetu securroma crack odnosno bypass. Nemogu staviti link jer ce mi dati karton. Sad igra radi nj normalnije.
Jesi li stavia Games for Windows LIVE?
Jesi li stavia Games for Windows LIVE?
pokusaj igrati ali da nisi online...tj da nisi na internetu....
pokusaj igrati ali da nisi online...tj da nisi na internetu....
probaj stavit ove nove, beta drivere
probaj stavit ove nove, beta drivere
e imo sam takav isti problem u age of conanu, znaci pokrenem igru i odma se smrzne!!
rijesio sam problem da sam otisao na sluzbeni forum i tamo je pisalo rjesenje.
mislim da sam odtisao u c:user/aplication data/funcom/ i sad neki file otvorio u notepaduj i promjenio neku jedinicu u nulu..
tak da ti savjetujem da se probas registrirat na sluzbenom forumu i nac tamo rjesenje
Ja sam imal isti problem. Kupio orginal igru ali se nije htijela pokrenuti zbog securROM-a pa nadite na internetu securroma crack odnosno bypass. Nemogu staviti link jer ce mi dati karton. Sad igra radi nj normalnije.
Ma nije to ilegalno kad imam orginal igru.
Bok ljudi imam problem naime ne mogu spremiti igru zato što nemam serial cd-key pa ako netko ima svoj i ako mi želi pomoći plizz da mi je pošalje na videomat@net.hr ili tu napiše plizz... unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!