GTA IV - pomoć

poruka: 19
|
čitano: 3.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
GTA IV - pomoć

Iman originalne cde-e od GTA IV, instaliran igricu. Uđen u rockstar social club, stisnen "play" i izbaci prozor koji kaže; "please wait until the online release date check has completed". Koji je problem i kako ga riješiti. Objasnite korak po korak, zato jer mi je to prvi put. ORIGINAL CD-ei, TAKO DA NEMA NIKAKVOG PIRATSTVA!!!!!!!

0 VALJA
0 NE VALJA

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA IV - pomoć

Vidi je l' ti datum i vrijeme na kompu ispravno postavljeno, ako nije, postavi točno.

Ako je sve u redu, a još uvijek imaš isti problem, ne brini, idi na:

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_IV/index.php?c=offline

Tamo ti je sve objašnjeno, reci ako šta nisi shvatio.

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 19:38 (Gamer6669).
10 godina
neaktivan

Ništa ono ja skužija nisan. Znan engleski, ali ništa. Puno prebacivanja neki codova. Ja ono ništa nisan skužija

14 godina
neaktivan

1. Isključi net i pokreni GTA, otvorit će ti se prozor na kojem ćeš odabrati "activate manually", kad to stisneš prikazat će ti se "Unlock Requestcode", zapiši ga

2. Na linku iz prethodnog posta ćeš naći dva polja, u prvo polje upišeš svoj serial number od igrice iliti activation key (njega imaš na poleđini priručnika od same igrice, pretpostavljam da znaš o čemu pričam), a u drugo polje upišeš Unlock requestcode koji si zapisao u prethodnom koraku, kad si to dvoje upisao stisni "Generate Unlock Code", sad si zapiši taj Unlock Code

3. Sad skini "GTAIVPC_OfflineInstaller.zip", to skineš na linku iz mog prvog posta, instaliraj to

4. Pokreni GTA, sad će te tražiti da upišeš taj Unlock Code i Product Code (serial number/activation key) od igrice, kad to upišes igrica će bit aktivirana

5. Uživaj u igranju :)

Javi ako bude poteškoća.

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.
10 godina
neaktivan

Stisnen otay "activate manually" i ništa se ne događa

14 godina
neaktivan
A je l' ti pokreće igricu ako otvoriš LaunchGTAIV.exe koji se nalazi u GTA IV folderu (folder instalacije)?
10 godina
neaktivan

Opet se pojavi onaj prozor, di piše "wait until online release date chack has completed"!

10 godina
neaktivan

i ja opet stisnen "activate mannualy" i ništa

14 godina
neaktivan
Je l' to radiš to dok ti je internet isključen?
10 godina
neaktivan

da

10 godina
neaktivan

I kad je i kad nije

10 godina
neaktivan

ja sad vidija na službeno rocstar stranici da triba GTA IV Patch 7 skiniti i instalirat. da ja skinen i instaliran, ili prvo stavin u  mapu pa instaliran? mapu di je gta iv instalirab!

14 godina
neaktivan
Tako, probaj prvo s patchem, iako su ti patchevi za performanse samo koliko ja znam, al ja nisam nikad instaliravao GTA IV pa bi bilo najbolje da probaš :)
Ne znam kako se instalirava, vjerojatno samo skineš pa instaliraš, bez stavljanja u mapu jer mislim da patch dobiješ u setup.exe obliku, znači da kad instalira, on to instalira u mapu di ti je igrica znaci samo skini i instaliraj, ako nije tak jednostavno jer ja nemam pojma onda vidi na youtubeu, sigurno je neko pokazao.
11 godina
neaktivan
GTA IV - pomoć

Interesuje me moze li GTA 4 na 1GB ram memorije? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
Replicant kaže...

Interesuje me moze li GTA 4 na 1GB ram memorije? hvala unaprijed

Ukratko: NE!

10 godina
neaktivan
GTA IV - pomoć

Kolege, možda zvuči nevjerojatno, ali i meni je bio taj isti problem. Riješila sam ga tako da sam datum postavila na 2013. godinu. Pa kad završite igranje GTA IV, izađite iz igre i postavite datum na 2016. godinu. Taj check je samo kod 1. pokretanja GTA IV-a, te se ne trebate brinuti oko sljedećeg checka. Zvuči nevjerojatno, ali meni je proradilo.

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Toni2112 kaže...

Btw, ni meni nije htio "activate manually". Pročitaj moj prijašnji post u ovoj temi, možda pomogne.

Windows 8 + DVDROM
14 godina
Flexan22 kaže...
Toni2112 kaže...

Btw, ni meni nije htio "activate manually". Pročitaj moj prijašnji post u ovoj temi, možda pomogne.

Ja mislim da si zakasnio s odgovorom jedno godinu dana ;) 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
10 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Flexan22 kaže...
Toni2112 kaže...

Ja mislim da si zakasnio s odgovorom jedno godinu dana ;) 

Nema veze, ali zato možda ima drugih forumaša kojima treba takva pomoć.

Windows 8 + DVDROM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice