jeli netko možda za partiju multiplayera? napišite tu ili pošaljite u pp.
Eh ja baš završio s igranjem :P Javim ti se sutra pa možemo zaigrati ;)
može :D
jeli netko možda za partiju multiplayera? napišite tu ili pošaljite u pp.
Eh ja baš završio s igranjem :P Javim ti se sutra pa možemo zaigrati ;)
može :D
Evo ovaj error mi se pojavi kad pokušam prokrnut igru.
To mi se je počelo pojavljivat kad mi s je GFWL upladatao.
novi c***k stavi.
novi c***k stavi.
Evo sad skidam baš za patch 1.0.7.0
novi c***k stavi.
Evo sad skidam baš za patch 1.0.7.0
Si skinuo?..aj pošalji na pp..:D
Evo sve mi radi, kako igrati multiplayer?
Stavio sam c****k i sad kad uđem u gta 4 imam i gta 4 i ona dva nastavka...a uopće ih nemam instaliranih na kompu...nekužim..:S
Evo sve mi radi, kako igrati multiplayer?
Multiplayer igraš tako da izvučeš mobitel unutar igre (u singleplayeru) i odabereš Multiplayer.
Stavio sam c****k i sad kad uđem u gta 4 imam i gta 4 i ona dva nastavka...a uopće ih nemam instaliranih na kompu...nekužim..:S
to je normalno.to ti je ako instaliraš ta dva nastavka samo odabereš njih i igraš,a ako ih nemaš,nemožeš ih pokrenuti.
to je normalno.to ti je ako instaliraš ta dva nastavka samo odabereš njih i igraš,a ako ih nemaš,nemožeš ih pokrenuti.
Ahaa...šta to je kao u ono patchu 1.0.7.0 ?...taj sam patch sad inst..
Ahaa...šta to je kao u ono patchu 1.0.7.0 ?...taj sam patch sad inst..
da,to je normalno za patch 1.0.7.0
ako je netko za partiju Multiplayera večeras,neka se javi u ovoj temi.
ako je netko za partiju Multiplayera večeras,neka se javi u ovoj temi.
Ja sam samo mi je to prvi put da igram, pa ćete mi malo objasnit kako da se joinam na server.
Ja sam isto za, mogu igrati oko 9 navečer.
Provjeri, ja bih ali sad nemam vremnea počeo sam sređivat i slagat hard disk.
Ja sa za isto u 9.
Ej, ja sam sad online. Za 5 minuta možemo igrat, javite mi se na privatnu sa skype nickom, tako ćemo razgovarati. Može se odabrati server ništa ne brinite ;)
Ej, ja sam sad online. Za 5 minuta možemo igrat, javite mi se na privatnu sa skype nickom, tako ćemo razgovarati. Može se odabrati server ništa ne brinite ;)
Ime na GFWL-u?
Evo dolazim za 4 minute točno stavljam neke nove teksture.
DAMN fak fak, sad mi se crasha igra radi textura aaaaaa. Idem reinstalirat igru nema druge :P Faak to je još nekih 15 minuta :P
kada napravite igricu da radi,dodajte me na GFWL,gore sam napisao nick.
kako napravit acc u offline modu? moze pomoc jer sve mi suepr radi samo ne mogu savat igru :/
kako napravit acc u offline modu? moze pomoc jer sve mi suepr radi samo ne mogu savat igru :/
Kad uđeš u igru, nakon što ti se pojavi GFWL prozorčić, scrollaj dolje i naci ces link na "create local profile". Upises ime profila po zelji i to je to.
e to hvala puno :)
Igra netko preko hamachia?
Jbga, sad smo svi na originalima, šta čekaš?! Idi ugrabi onaj free key i uživaj!
Jbga, sad smo svi na originalima, šta čekaš?! Idi ugrabi onaj free key i uživaj!
Di je free key,Minoza recii?
Di je free key,Minoza recii?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/free-keyevi-arma-2-darkmessiah-wot--/103907.aspx
Key od Kane And Lyncha radi za GTA 4 ali moraš aktivirati kroz GFWL u igri. Pročitaj malo u toj temi, sve je objašnjeno.
mogu ti ja dati jedan key ako ti treba.