GTA 4

poruka: 2.688
|
čitano: 565.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja ti ne znam meni radi sve normalno na high bez problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

jel se nekom dogada da mu nestaju teksture..  igras, igras i samo ti nestane neka zgrada, ili cesta ili tak nesto? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

meni se to desilo par puta,ali mi ne smeta jer vec sam igrao GTA preko 10 sati i kad mi se ponekad to desi(inace sa cestom) za par minuta bude sve okSmijeh

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...

Treba ti grafa koja ima barem 640 mb rama, high postavke koriste 600 mb rama na grafi, da se zaobić na grafi sa 512 mb ali će ti nakon nekog vremena početi nestajati teksture na ekranu jer nemaš dovoljno memorije na grafi.
Privatne poruke nisu privatne, upite šaljite na baotica@gmail.com
17 godina
protjeran
GTA za PC?

na kojoj bi rezoluciji u signu navedena konfiguracija mogla pokrenuti gta iv

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja imam tako i diže mi ono 1680x1050 medium, high i onda vidljivost i takva sranja su mi na manje od pola imam igrivih 23-26fps.

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

e ovako za one koji nemogu u podesit da im grafa bude bolja...

otvori notepad napisi sledece -novblank -norestrictions -nomemrestrict -renderquality 4 -shadowdensity 16 -texturequality 2 -viewdistance 99 -detailqualit 99 -width 1024 -height 768 i zatim snimi kao commandline.txt i to prebaci u instalacijski folder igre i to je to ovo su inace rucno podeene postavke ako vam se nesvidja slobodno smanjite brojeve stim da su ovi brojevi tu max znaci samo ih mozete smanjit ....poz

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 13:31 (gujarroba).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 Točno tako!
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
GTA za PC?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 14:03 (Aerox71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kaze mi lik da je onda jos gore ako se stavi ima jos vise bugova heh  on ima radeonku 4870 ...jel istina  jel probo ko????
17 godina
neaktivan
Super film.:))
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
16 godina
protjeran
 daj jel ima direktni link,posto nemaju svi orginal gta :D
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...
GeForce kaže...

Treba ti grafa koja ima barem 640 mb rama, high postavke koriste 600 mb rama na grafi, da se zaobić na grafi sa 512 mb ali će ti nakon nekog vremena početi nestajati teksture na ekranu jer nemaš dovoljno memorije na grafi.
  ma krasno!!! vise mi ni HD 4870 nije dovoljna...po ovima ovim debilima iz rockstara svi bi trebali imat HD 4870x2 u crossfireX da bi igra radila na high kako spada...
Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
17 godina
GTA za PC?

Evo setup:

http://files.filefront.com/setupexe/;12637583;/fileinfo.html

A preuzeto sa:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=383138&st=400

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

ma krasno!!! vise mi ni HD 4870 nije dovoljna...po ovima ovim debilima iz rockstara svi bi trebali imat HD 4870x2 u crossfireX da bi igra radila na high kako spada...
 Što je najgore, na 4870X2 igra nekima prepoznaje samo memoriju jedne grafčke (512) tako da i oni imaju gadne probleme.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

lmao nisam se prestao smijat dok sam gledao onaj filmić na youtube s hitlerom o gta4... :))

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,52, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
 super film
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

Što je najgore, na 4870X2 igra nekima prepoznaje samo memoriju jedne grafčke (512) tako da i oni imaju gadne probleme.
 da mada mos to sredit onim gore sto sam napiso da rucno pises u notepad
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

Neznam kako si to skužio ali stavio sam na high i razlika je neprimjetna?!
zapravo stavio sam na 1680X1050rez I apsolutno sve na MAX baš,sve i uopče ne šteka
16 godina
neaktivan
CroGrid-8800gt kaže...

meni se to desilo par puta,ali mi ne smeta jer vec sam igrao GTA preko 10 sati i kad mi se ponekad to desi(inace sa cestom) za par minuta bude sve okSmijeh

to ti jer ti se grafa pregrijava.....virusi inace to rade..
intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
gujarroba kaže...
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

Neznam kako si to skužio ali stavio sam na high i razlika je neprimjetna?!
zapravo stavio sam na 1680X1050rez I apsolutno sve na MAX baš,sve i uopče ne šteka
 Update:Dok je sve na MAX piše da treba grafa sa 1450mb ram
a ja je igram sa 8800GTS 512mb bez problema
THX na ovome
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo igram već nekoliko dana, danas dođem kući upalim GTA 4, "zovnem bratića da se napijemo" kad nema zvuka. na mobitelu nema zvuka, ti(mislim Niko)  nemaš zvuka.,a oružja, radio i okolina imaju zvuka, te se nečuju zvukovi auta koje voziš baš dobro. Provijerio sam u postavkama sve je u redu ali neradi. Može pomoć?

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 1:50 (maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Statistics
Average FPS: 27.46
Duration: 37.21 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 96%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 20
Detail Distance: 31

Hardware
Microsoft® Windows Vista Black Edition" 2009
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 178.13
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz

Citam ovu temu odavno...i po prici sam mislio da mi igra nece nikad proraditi,em zbog pirat verzije,em zbog konfe,a kad ono radi sa crackom (i patchem direkt od rockstara),igrao sam 1h sad,tek toliko da probam,i sve radi super,istina 1,ili 2 puta je usporilo ali nista strasno,igra radi,kad se malo pozabavim postavkama mislim da ce biti super...:D (EDIT: ovo je bez onih novih beta drivera,nesto se dvoumim oko zezanja sa njima,a i ovako je oke)

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 3:18 (Bocky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gad kaže...

Ja sam instalirao od razor1911 i kada igram, nakon negdje 2 min mi se samo pojavi blue screen i kompjuter zablokira. Jel se kome to dešavalo? Kako da to riješim?

Original igromSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neki pametniji savjet?

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

dajte dosta više o tome kako se cracka igra, sve imate na torrent forumima od kuda ste i skinuli igru.Ne davite.Rađe pričajmo o tome kako je igra, ovakva ili onakva, kakve su vam performanse, kako je optimizirat, što je dobro, što lošei i slično, a ne o tome kak se nekome trese kamera jer ne zna plaicirati crack koji radi.

A sad malo o umjetnoj inteligenciji, urnebesno je kad izvučeš frajera iz auta, skršiš mu metak u glavu, lik padne u lokvu vlastite krvi, tik do auta, ti stojiš sa pištoljem u ruci kraj trupla u krvi, a policijski auto sa dva drota fino prolazi na pol metra i ne trza :), ili kad bježiš od policije i imaš wanted level od dvije zvijezdice, u bijegu zgaziš dva policajca ili izrešetaš policijski auto a wanted level se ne digne, kretenski, bježanje od policije uopće nije teško niti zbog toga zabavno, usrali su stvar sa tim, postane izazovno tek negdje na 4 zvjezdice, a da bi došao na tu razinu moraš pobiti hrpu ljudi uključujući u to i valjda 20 policajaca, kaže policija su totalne šuše.

Moglo se to malo bolje, i ne sviđa mi se linearnost igre kod main questa, jednostavno te igra tjera da ispadneš papak bez principa, kao naprimjer kad te onaj ludi rus natjera da ubiješ petrovičevog sina, to kao moraš jer je to main quest, a ja bi najrađe odmah rusu sprašio metak među oči.Šteta što nisu više razgranali main quest, tako da stvarno gnjusne radnje ne moraš raditi, teško mi se uživiti i simpatizirati sa likom koji npr priznaje da je bio trgovac ljudima, i sad zato što je pobjego u ameriku jer je prvario nekog albanskog mafijaša njemu je kao teško, jadni.

A največi bouncer mi je kad se lik kao sječa rata, pa opisuje kako ne vjeruje u boga, jer je u nekom selu vidio 50 ubijene djece, kojima su odrezane šake i stopala, ili jedno i, ili drugo, ne sječam se točno.A pazi, lik je srbin, čime se insinuira da smo mi hrvati, ili bosanci to napravili srbima, koje su to laži i kome oni to serviraju, takve laži koje ipak niti jedna strana nije napravila se mogu servirati samo neukima i slabo informiranim amerikancima, za europu su trebali izdati verziju igre gdje nema takvih idiotarija.

Sem toga lik kokne npr člana ruske mafije, kao neće se oni ništa buniti i tak je lik bio budala, ja ču sad umjesto njega raditi za njih pa im kreten neće falit, a mene će još i potapšat po leđima, isto debilana, baš nekakv emigrant može koknuti člana ruske mafije i da mu to prođe, pa da je ovaj ne znam kakva budala ali je opet član, moš mislit kako će te ruska mafija za to potapšat po leđima, za to dobiješ metak u bulju bio u pravu ili ne, član je član i samo boss odlučuje koga če se ubiti a ne nekakav prašinar sa ceste.Nerealno, a takvih situacija ima hrpa.

Malo o igrivosti, vožnja automobila je jadna, automobili se zanose kada se tapne ručna kočnica do te mjere da se na dodir ručne okreneš za barem 180 stupnjeva, a da ne govorim o tome kako se prim malo većoj brzini ulaska u zavoj ili zabijaš u zgradu, jer ili ne možeš savladati zavoj jer automobilu treba luk skretanja u zavoju ekvivalentan kamionu, ili ako potegneš ručnu probliziš bočno solidnih 30 metara, ili do prve zgrade, a da ne kažem da se okreneš za 240 stupnjeva i potpuno staneš, a kretanje sa mjesta je bolno sporo.

Naravno iako ovo gore sve stoji, i ukoliko to možete pregristi, ili barem ne misliti o tome igra se da igrati, i pruža solidnu dozu ugodnog igranja.Najbolji aspekt igre je humor, i to ne "pametne upadice" glupavog lašca Nike, već likovi iz main questa, npr lik iz geta koji stalno davi kamermana da pazi da na tvu ne ispadne gay, ili derpe brucie koji stalno bilda i priča o tome kako ševi sve živo, a stalno mu bježe komentari o vlastitom šupku.Urnebesno.Kažem najbolja strana igre.

Igra ima i dobrih strana, kao i loših koje sam gore naveo, sa time da dobre strane neću navesti jer su već napisane, bilo po webu ili po forumima, tako da nema svrhe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 8:32 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

JAdno mi je još ono kad moras natiravati tipa po zgradama pa poslje biras dal ce umrijet ili ne. MIslim super element ali bi bilo dobro da onda to barem malo mjenja tjek radnje.

Kamera u vožnji je koma. Ti skrenes a kamera jos gleda na cestu.

Nemozes si prilagoditi kontrole= prejadan port

Prevelika zahtjevnost za tako jadnu grafiku.

Jako jakooo losa Nikova intonacija. Govori ko englez srbski.

I taksisti su pre glupi. JA pozovem taksi (naravno taksi je bio prazan, samo vozac unutra) on mi stane primem za kvaku i ovaj krene a ja visim na kvaki. NIko nije puca on njega ni nista.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

To što se izgovora tiče je stvarno koma, frajer izgovara hrvatski ko albanac, prejadno, da nisu mogli angažirati kakvog čovjeka sa naših prostora je potpuno neshvatljivo.Barem nas ima u americi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice