kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ti ne znam meni radi sve normalno na high bez problema
jel se nekom dogada da mu nestaju teksture.. igras, igras i samo ti nestane neka zgrada, ili cesta ili tak nesto? Hvala
meni se to desilo par puta,ali mi ne smeta jer vec sam igrao GTA preko 10 sati i kad mi se ponekad to desi(inace sa cestom) za par minuta bude sve ok
kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...
na kojoj bi rezoluciji u signu navedena konfiguracija mogla pokrenuti gta iv
ja imam tako i diže mi ono 1680x1050 medium, high i onda vidljivost i takva sranja su mi na manje od pola imam igrivih 23-26fps.
e ovako za one koji nemogu u podesit da im grafa bude bolja...
otvori notepad napisi sledece -novblank -norestrictions -nomemrestrict -renderquality 4 -shadowdensity 16 -texturequality 2 -viewdistance 99 -detailqualit 99 -width 1024 -height 768 i zatim snimi kao commandline.txt i to prebaci u instalacijski folder igre i to je to ovo su inace rucno podeene postavke ako vam se nesvidja slobodno smanjite brojeve stim da su ovi brojevi tu max znaci samo ih mozete smanjit ....poz
Evo setup:
http://files.filefront.com/setupexe/;12637583;/fileinfo.html
A preuzeto sa:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=383138&st=400
lmao nisam se prestao smijat dok sam gledao onaj filmić na youtube s hitlerom o gta4... :))
meni se to desilo par puta,ali mi ne smeta jer vec sam igrao GTA preko 10 sati i kad mi se ponekad to desi(inace sa cestom) za par minuta bude sve ok
Evo igram već nekoliko dana, danas dođem kući upalim GTA 4, "zovnem bratića da se napijemo" kad nema zvuka. na mobitelu nema zvuka, ti(mislim Niko) nemaš zvuka.,a oružja, radio i okolina imaju zvuka, te se nečuju zvukovi auta koje voziš baš dobro. Provijerio sam u postavkama sve je u redu ali neradi. Može pomoć?
Statistics
Average FPS: 27.46
Duration: 37.21 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 20
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft® Windows Vista Black Edition" 2009
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 178.13
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Citam ovu temu odavno...i po prici sam mislio da mi igra nece nikad proraditi,em zbog pirat verzije,em zbog konfe,a kad ono radi sa crackom (i patchem direkt od rockstara),igrao sam 1h sad,tek toliko da probam,i sve radi super,istina 1,ili 2 puta je usporilo ali nista strasno,igra radi,kad se malo pozabavim postavkama mislim da ce biti super...:D (EDIT: ovo je bez onih novih beta drivera,nesto se dvoumim oko zezanja sa njima,a i ovako je oke)
Ja sam instalirao od razor1911 i kada igram, nakon negdje 2 min mi se samo pojavi blue screen i kompjuter zablokira. Jel se kome to dešavalo? Kako da to riješim?

neki pametniji savjet?
dajte dosta više o tome kako se cracka igra, sve imate na torrent forumima od kuda ste i skinuli igru.Ne davite.Rađe pričajmo o tome kako je igra, ovakva ili onakva, kakve su vam performanse, kako je optimizirat, što je dobro, što lošei i slično, a ne o tome kak se nekome trese kamera jer ne zna plaicirati crack koji radi.
A sad malo o umjetnoj inteligenciji, urnebesno je kad izvučeš frajera iz auta, skršiš mu metak u glavu, lik padne u lokvu vlastite krvi, tik do auta, ti stojiš sa pištoljem u ruci kraj trupla u krvi, a policijski auto sa dva drota fino prolazi na pol metra i ne trza :), ili kad bježiš od policije i imaš wanted level od dvije zvijezdice, u bijegu zgaziš dva policajca ili izrešetaš policijski auto a wanted level se ne digne, kretenski, bježanje od policije uopće nije teško niti zbog toga zabavno, usrali su stvar sa tim, postane izazovno tek negdje na 4 zvjezdice, a da bi došao na tu razinu moraš pobiti hrpu ljudi uključujući u to i valjda 20 policajaca, kaže policija su totalne šuše.
Moglo se to malo bolje, i ne sviđa mi se linearnost igre kod main questa, jednostavno te igra tjera da ispadneš papak bez principa, kao naprimjer kad te onaj ludi rus natjera da ubiješ petrovičevog sina, to kao moraš jer je to main quest, a ja bi najrađe odmah rusu sprašio metak među oči.Šteta što nisu više razgranali main quest, tako da stvarno gnjusne radnje ne moraš raditi, teško mi se uživiti i simpatizirati sa likom koji npr priznaje da je bio trgovac ljudima, i sad zato što je pobjego u ameriku jer je prvario nekog albanskog mafijaša njemu je kao teško, jadni.
A največi bouncer mi je kad se lik kao sječa rata, pa opisuje kako ne vjeruje u boga, jer je u nekom selu vidio 50 ubijene djece, kojima su odrezane šake i stopala, ili jedno i, ili drugo, ne sječam se točno.A pazi, lik je srbin, čime se insinuira da smo mi hrvati, ili bosanci to napravili srbima, koje su to laži i kome oni to serviraju, takve laži koje ipak niti jedna strana nije napravila se mogu servirati samo neukima i slabo informiranim amerikancima, za europu su trebali izdati verziju igre gdje nema takvih idiotarija.
Sem toga lik kokne npr člana ruske mafije, kao neće se oni ništa buniti i tak je lik bio budala, ja ču sad umjesto njega raditi za njih pa im kreten neće falit, a mene će još i potapšat po leđima, isto debilana, baš nekakv emigrant može koknuti člana ruske mafije i da mu to prođe, pa da je ovaj ne znam kakva budala ali je opet član, moš mislit kako će te ruska mafija za to potapšat po leđima, za to dobiješ metak u bulju bio u pravu ili ne, član je član i samo boss odlučuje koga če se ubiti a ne nekakav prašinar sa ceste.Nerealno, a takvih situacija ima hrpa.
Malo o igrivosti, vožnja automobila je jadna, automobili se zanose kada se tapne ručna kočnica do te mjere da se na dodir ručne okreneš za barem 180 stupnjeva, a da ne govorim o tome kako se prim malo većoj brzini ulaska u zavoj ili zabijaš u zgradu, jer ili ne možeš savladati zavoj jer automobilu treba luk skretanja u zavoju ekvivalentan kamionu, ili ako potegneš ručnu probliziš bočno solidnih 30 metara, ili do prve zgrade, a da ne kažem da se okreneš za 240 stupnjeva i potpuno staneš, a kretanje sa mjesta je bolno sporo.
Naravno iako ovo gore sve stoji, i ukoliko to možete pregristi, ili barem ne misliti o tome igra se da igrati, i pruža solidnu dozu ugodnog igranja.Najbolji aspekt igre je humor, i to ne "pametne upadice" glupavog lašca Nike, već likovi iz main questa, npr lik iz geta koji stalno davi kamermana da pazi da na tvu ne ispadne gay, ili derpe brucie koji stalno bilda i priča o tome kako ševi sve živo, a stalno mu bježe komentari o vlastitom šupku.Urnebesno.Kažem najbolja strana igre.
Igra ima i dobrih strana, kao i loših koje sam gore naveo, sa time da dobre strane neću navesti jer su već napisane, bilo po webu ili po forumima, tako da nema svrhe.
JAdno mi je još ono kad moras natiravati tipa po zgradama pa poslje biras dal ce umrijet ili ne. MIslim super element ali bi bilo dobro da onda to barem malo mjenja tjek radnje.
Kamera u vožnji je koma. Ti skrenes a kamera jos gleda na cestu.
Nemozes si prilagoditi kontrole= prejadan port
Prevelika zahtjevnost za tako jadnu grafiku.
Jako jakooo losa Nikova intonacija. Govori ko englez srbski.
I taksisti su pre glupi. JA pozovem taksi (naravno taksi je bio prazan, samo vozac unutra) on mi stane primem za kvaku i ovaj krene a ja visim na kvaki. NIko nije puca on njega ni nista.
To što se izgovora tiče je stvarno koma, frajer izgovara hrvatski ko albanac, prejadno, da nisu mogli angažirati kakvog čovjeka sa naših prostora je potpuno neshvatljivo.Barem nas ima u americi.