GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 574.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
Armor kaže...
Komikus kaže...

Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.

Čeka se crack.

Kak si skinul 13.5GB za 45min??????
Daj na pp više informacija
 Neznam baš dal je to istina, znači trebao si skidati 5 mb u 1s, ne vjerujem,,
17 godina
neaktivan
Xero kaže...
Armor kaže...
Komikus kaže...

Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.

Čeka se crack.

Kak si skinul 13.5GB za 45min??????
Daj na pp više informacija
 Neznam baš dal je to istina, znači trebao si skidati 5 mb u 1s, ne vjerujem,,
 OK, ok... malo sam pretjerao. 2 MB/s download (16 Mbit veza). Malo manje od 2 sata je trajalo.

Jel netko našao crackišu? PP, pliz!
17 godina
neaktivan

nema jos cracka , valjda bude izasao dok mi se skine igrica , sada mi je 38% i brzina mi je 100 kB/s

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Nikada nisam podijelio 14 crvenih i žutih kartona u 10 minuta na jednoj temi, ali za sve postoji prvi put.

Ako ima još kandidata, slobodno se javite.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

imali kakvih novosti,ocemo li zaigrat gta 4 danas vise ikako...

gdje su reloaded,razor i ta ekipa...sta im bilo,jesu kreteni postali pa se udruzili s rockstarom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

zakaj postaš nekaj za kaj nemaš pojma jel radi. evo ak još ima neki pacijent pa da kažem zadnji put. CRACKOVI SA PAUL.DLL FILEOM NE RADE. kad nađeš crack i osobno ga testiraš onda stavi link. ok?

p.s. ekipa igra zato kaj ima original igricu

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 13:24 (crny88).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

igra ekipa na veliko ali originale,piratske ne igra nitko jos

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Gospodo linkove za crackove i ostale pirate saljite preko pp-a jer ce opet bit kartona!!Procitajte pravila.Vidim da je mod imao opak ulov pa di cete bolje upozorenje.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Prica se da uopce reloaded  ostala ekipa nece radit crack jer je preteska protekcija za krekirat je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

a jeste mutavi crack za gta 4 postoji i dosta s time jer če biti katrona

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

katrona?

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Jel zna itko gdje se može kupiti retail verzija GTA IV za PC u Hrvatskoj???

Jučer zovem Crovortex i kaže lik da će doć sutra, danas zovem Crovortex i kaže žena da to nije došlo...  u Algoritmu nemaju pojma da bu to uopće izašlo...  ko je tu lud???

Na kraju mi se čini da ću kupiti na Steamu a baš bih htio manual i mapu i kutiju i dvd-e....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja neznam kako kupiti preko steama,i ja bi negdje to kupio a u hrv nigdje nema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

jos nemogu kupiti na steamu,nema add to cart

0 0 hvala 0
17 godina
cobra888 kaže...

Prica se da uopce reloaded  ostala ekipa nece radit crack jer je preteska protekcija za krekirat je

ROFL, daj se ne glupiraj.
SecuRom su probili vec pedesetak puta, zasto nebi i sad?
Ne postoji savrsena zastita...nigdje i nikad.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
GTA za PC?

Bit će od ponoći na Steamu... ne razumijem ovaj pomak za izlazak u Europi, rekli su da bu u SAD-u izašo 3. a ne 2. isto kao i u Europi pa ne shvaćam otkud sad 4.12. kao datum izlaska u Europi, to nitko nije spomenuo.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

lol
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

nebude li crack do ponoca kupujem preko steama...nego imam pitanje

igram bzvz bilo koju igru i nakon nekog vremena mi se sam ugasi pc i opet upali....nekad igram 15 min,nekad 1 sat..ovisi

inace pc mi je e6550 2.33 ghz,9800 gtx,4 gb rama,napajanje 410 wts chieftec....neznam jeli do njega mozda...zna tko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

Što je teža protekcija, to je veći izazov, a time i veća motivacija za crackanje.
Onaj tko se hvali dobrom protekcijom, prvi će pasti!

Now, I am become Death... Destroyer of worlds...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 14:55 (Komikus).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Rocsktarova poruka crackerima.

“Rockstar North December 2nd, 2008 |18:09
Dont bother to beat our protection, guys. Think we spent 200k for you to play our game for free? Think twice!
Quote: Rockstar Upper East December 2nd, 2008 | 18:24
You really cant crack this game believe me or not. We have done everything to stop you from playing it for free”

Moguće je pokrenuti igru, no onda je igra "okljaštrena".

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Meni nije jasno kak se svi trude skinut najnovije igre cim su na tržištu ili ak je moguce cim su na torrentu i

obavezno mora bit crackirana.

E sad pazite foru:

"ako do ponoci ne nađem crack kupit cu ju na steamu"

Bravo za ovu izjavu.

Razmišljanje za vola ubit.

Isti takvi ce se prvi bunit ako prizvođac igre bankrotira i zvat ce ih lopovima.

Zašto su bankrotirali?

Pa upravo zbog istih tih koji se bune i crackiraju sve što ne stigne skocit na drvo dok ne nabrojiš do 5.

Samo tako nastavite.

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

igram bzvz bilo koju igru i nakon nekog vremena mi se sam ugasi pc i opet upali....nekad igram 15 min,nekad 1 sat..ovisi

inace pc mi je e6550 2.33 ghz,9800 gtx,4 gb rama,napajanje 410 wts chieftec....neznam jeli do njega mozda...zna tko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

Vjerojatno napajanje preslabo.
testirao komp na stabilnost?
Možda naponi na NB ili mema ne štimaju

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 15:06 (LUXX).
17 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

Mislim da sam ovaj post već pročitao...
 I to u enciklopediji pod pojmom "OFF THE BLOODY TOPIC".

Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
16 godina
neaktivan

Hehehe! Ak su majstori mogli provalit u Pentagon , pa budu provalili i j...ebeni gta IV

mark
17 godina
GTA za PC?

Mislim da ću ipak izdvojiti 375kn za orginal, za tu je igru vrijedno, a i multiplayer rula.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se s tobom.  Zeljeli bismo da se serijal nastavi, a nezelimo kupovati proizvode od njih, vec cekamo da netko crackiru tu igru...bas smo jadni. Ali posto mrzim igrice(i rockstar)...velim: "ra...zje...bimo ovu gajbu!"

mark
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

E decki, dali je itko skinuo GTA IV PC vrsion sa torrentsa? Jel moze poslat seedsa?

mark

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ali ima uzet u nas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

dobio dva žuta, odsad ću se primiriti, pa da me ne bamaju ko na ostalih 10_ak foruma:)

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice