ja jos ni jedan bug nisam nasao...ako imas dobar komp nije zahtjevna =)
lol...ocigledno da nezz sta je bug..al nea veze ba..uglavnom..meni moze i igro sam je i imam oko 180sati sam nje i BEWZEZEZEZEZZEZE je
lol...ocigledno da nezz sta je bug..al nea veze ba..uglavnom..meni moze i igro sam je i imam oko 180sati sam nje i BEWZEZEZEZEZZEZE je
Zar nije bug greska u igri npr kad propadneš u zemlju, ljudi hodaju po zraku, i sl ? daj mi primjer imas mozda piratsku s greskom
Zar nije bug greska u igri npr kad propadneš u zemlju, ljudi hodaju po zraku, i sl ? daj mi primjer imas mozda piratsku s greskom
fkt..da imam ..sta ti mislih da mi u Bosani imamo za to..meni stara mora pola plate izdvojit da bi kupio
ja kada sam završio sve misije, negdje oko 40 sati mi je trebalo, nisam više znap što da rqadim u igri pa sam izbrisao. znam da u njoj postoje svakojake mogućnosti te treba ubijati golube, ali jednostavno nemam volje da to idem rješavat.
ja kada sam završio sve misije, negdje oko 40 sati mi je trebalo, nisam više znap što da rqadim u igri pa sam izbrisao. znam da u njoj postoje svakojake mogućnosti te treba ubijati golube, ali jednostavno nemam volje da to idem rješavat.
meni treba još 4 goluba nigdje ih ne mogu naći
meni treba još 4 goluba nigdje ih ne mogu naći
napiši u google gta4 maps i probaj naći karte gdje se nalaze sve tajne. ali to bi bilo najbolje da još nemaš niti jednog goluba jer ovako bi se morao voziti od mjesta do mjesta pa misliti da li si ovdje već bio i tako.
Znaci imas neku piratsku koja imagreske, ja stvarno nisam ni jedan nasao! Daj jedan primjer
Jel ima neki patch ili nešto slično koji popravlja vožnju u GTA IV... ovo je koma kak ovdje reagiraju auti na skretanje i kočnicu...???? Hvala
Jel ima neki patch ili nešto slično koji popravlja vožnju u GTA IV... ovo je koma kak ovdje reagiraju auti na skretanje i kočnicu...???? Hvala
Naravno da nema,imas sam mod za hendling ,pogledaj na netu
-=LoL=- sto posto imaš onaj crack "drunk camera" zato sto uz taj bug dolazi i onaj drugi bug...
http://crotrailers.co.cc/2010/04/12/gta-4episodes-from-liberty-city/
ako vam ne radi link kopirajte u browser gore link
http://crotrailers.co.cc/2010/04/12/gta-4episodes-from-liberty-city/
ako vam ne radi link kopirajte u browser gore link
ima zasebna tema...
Zdravo svima
imam problem kupio sam gta 4 i ne radi mi crack skidao sam razne crack-ove ali nista. Moze li mi neko pomoc kako da to napravim
PLS
Zdravo svima
imam problem kupio sam gta 4 i ne radi mi crack skidao sam razne crack-ove ali nista. Moze li mi neko pomoc kako da to napravim
PLS
Ako si je kupio netriba ti crack
Zdravo svima
PLS
Zašto ti treba crack ako si kupio igru?
kupio sam je u igraonici
kupio sam je u igraonici
Hahaha dobra dobra
Zdravo svima
PLS
ja ću ti dat savjet: 1. pročitaj pravila BUG foruma
2. korisiti spojler
3. ako ovako nastaviš postat glupe poruke, pripazi se moderatora
NHF
Za sve one koji muku muče s performansama u GTA IV imam jednu obavijest.
Jučer sam se dosta dugo ˝igrao˝ sa patchevima i nakon poduljeg testiranja uočio da patch 1.0.0.3 daje najbolje performanse.
Jedina mana ovog patcha je što sjene nisu tako ˝usavršene˝ kao u najnovijem, 1.0.0.7, pa igra izgleda malo˝ružnije˝.
Iako u 1.0.0.7 ima puno više opcija za podešavanje, on (ne znam točno zašto, možda baš zbog sjena) povećava zahtjeve igre.
Ne mora značit da će svima patch 1.0.0.3 dići performanse, ali vrijedi probati.
Dal ima aktivnih ljudi u multyplayeru? Mislim općenito ne samo s foruma.
Ima ih još uvijek dosta, svi koje znam da imaju orginalnu igru igraju i MP.
Može samo kratko objašnjenje kako to sad funkcionira kad postoje dvije zasebne igre (GTA4 i GTA4:EFLC). Ako imam npr. orginalni GTA4 dal mogu MP igrati samo s onima koji imaju GTA4 ili mogu i s onima koji imaju EFLC budući da se obje igre odvijaju u istom gradu?
BTW. Ako kupim obje igre dal moram svaku zasebno instalirat? Znači dva puta po cca 15GB, tj. ukupno cca 30GB. Ili se to spoji u jednu igru?
Multiplayer ti je prepun aktivnih i punih servera.
Dovoljno je da izvadiš svoj mobitel u igri, odabereš Multiplayer opciju i odabereš "Custom Match". Tamo će ti se izlistati svi aktivni serveri.
;)
Dovoljno je da izvadiš svoj mobitel u igri, odabereš Multiplayer opciju i odabereš "Custom Match". Tamo će ti se izlistati svi aktivni serveri.
;)
Haha, nije.
Multiplayer sveukupno ima 30tak servera, od toga 20 Free mode.
Može samo kratko objašnjenje kako to sad funkcionira kad postoje dvije zasebne igre (GTA4 i GTA4:EFLC). Ako imam npr. orginalni GTA4 dal mogu MP igrati samo s onima koji imaju GTA4 ili mogu i s onima koji imaju EFLC budući da se obje igre odvijaju u istom gradu?
BTW. Ako kupim obje igre dal moram svaku zasebno instalirat? Znači dva puta po cca 15GB, tj. ukupno cca 30GB. Ili se to spoji u jednu igru?
Ukoliko posjeduješ samo GTA IV, igrati multiplayer sa igračima koji posjeduju Episodes from Liberty City je nemoguće.
Da, kupnjom obje igre, moraš obje instalirati kao dvije zasebne igre ili možeš kupiti retail kopiju GTA IV-a i naknadno preko interneta skinuti The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony. Uštedit ćeš na veličini te ćeš moći svih troje pokrenuti kada god poželiš.
;)
Haha, nije.
Multiplayer sveukupno ima 30tak servera, od toga 20 Free mode.
Istina, FREE MODE-ova ima najviše no oni su i najzabavniji. Osim toga, uvijek se nađe barem po dva TDM & Race servera sa preko 25 playera.
ivan.n, ima li šta novih multiplayer modova u EFLC?
Ukoliko posjeduješ samo GTA IV, igrati multiplayer sa igračima koji posjeduju Episodes from Liberty City je nemoguće.
Da, kupnjom obje igre, moraš obje instalirati kao dvije zasebne igre ili možeš kupiti retail kopiju GTA IV-a i naknadno preko interneta skinuti The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony. Uštedit ćeš na veličini te ćeš moći svih troje pokrenuti kada god poželiš.
Pa ono ne da mi se imati dva puta skoro istu stvar instaliranu. Znači kupim orginalni GTA IV i kako onda ide postupak s kupnjom TLAD i TBOGT? Gdje to moram kupiti i skinuti?
Pa ono ne da mi se imati dva puta skoro istu stvar instaliranu. Znači kupim orginalni GTA IV i kako onda ide postupak s kupnjom TLAD i TBOGT? Gdje to moram kupiti i skinuti?
Kupiš ih u paketu Episode from liberty city ili zasebno, vjerojatno ga ima na Game.co.uku.