e ovako..skinuo sam gta 4 i sve oke..2 imagea sam dobio..i kad idem instalirat prek deamon toolsa pokrene mi neki rockstrar social club i instalira mi to i dalje nista, nece mi ga uopce inst..samo to instalira i izađe..nznm..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je i meni bilo, ja sam samo morao malo duuuze pricekati i onda mi je krenila instalacija...
tako je i meni bilo..nisam bas dugo cekao al pocekaj par min pa vidi dal ce se stvorit instalacija.
evo da ne otvaram novu temu,vidio sam jedan kao patch ono da udem u igru,namjestim si 800 x 600 i da idem u main folder da si napravim commandline..a stao sam na tome da pise da provjerimo kolko igra zauzima memorije ?dal se to moze pogledati u task manageru i kako ?
hvala.
Dajte ljudi ne otvarajte više nove teme bezveze!
Evo da ne otvaram drugu temu pitat cu ovdije..
Došao sam do jednog zadatka gdije moram ici u internet cafe i naci nekog lika zaboravio sam mu sada ime..I kad dodem tamo i hocu da sjednem za komp.on nece..
Sta da radim?
Sta, nikom se nije ovo desilo? Piše mi da pritisnem E da sjednem za komp. i on nece.
Sta, nikom se nije ovo desilo? Piše mi da pritisnem E da sjednem za komp. i on nece.

Imam jedan problem. Dosao sam do neke misije kada treba oteti neku zensku.
Ali prvo moram otici u internet klub da vidim nest tamo ali kada upirem E nemogu da uđem u kompjuter.
U cemu bi mogao biti problem?
Imam jedan problem. Dosao sam do neke misije kada treba oteti neku zensku.
Ali prvo moram otici u internet klub da vidim nest tamo ali kada upirem E nemogu da uđem u kompjuter.
U cemu bi mogao biti problem?
Jesi li instalirao 1.0.2.0. patch??
Meni je radilo sve dobro prije instalacije i mogao sam ici na taj intenet cafe i kad sam stavio patch pojavio se taj problem..
Je li mogu to ikako izbrisati?
u task manageru process gtaiv.exe prelazi 500.000
P.S da ne stvaram novi post, vidim ljudi, vi se stalno patite oko gta 4 jer kupujete pirate, jao, jao morate instalirati po patch za po svaku misiju!!!!! pa ljudi zar je tesko zamolit starce da ti kupe original, nije tako skup!!!!
Jesi li instalirao 1.0.2.0. patch??
Meni je radilo sve dobro prije instalacije i mogao sam ici na taj intenet cafe i kad sam stavio patch pojavio se taj problem..
Je li mogu to ikako izbrisati?
imam laptop emachines e732g 64bit-ni sistem home premium sa grafikom ati mobility radeon 512mb hd5470.....i problem sa pokretanjem gta4 igre....vise puta se na pocetku jednostavno resetuje..tako da za pokretanje igre je potrebno dosta pokusaja kako bih je konacno pokrenuo...sa smanjenim efektima i rezolucijom "igranje"je bilo moguce.....sve dok nisam dosao na ideju da instaliram windows 7 ultimate 32 bit-ni sistem.....tako da sada i sama instalacija igre nije moguca :S da li je problem u driveru samom posto imam problem sa gotovo svakom novom igrom...jednostavno "smrzne" u momentima igre..ili je moja grafika "nejaka" kao i ram od 4 gb ddr3... i da li je sad problem do samih cd-ova gta4 igre neovisno o problemu "smrzavanja" ostalih igara na ovoj ultimate verziji win-a ????? :( malo je i zapetljano heheheh nadam se da imate neke ideje, prijedloge eventualno sugestije o mijenjanju windowsa......hvala unaprijed
tako da sada i sama instalacija igre nije moguca :S da li je problem u driveru samom posto imam problem sa gotovo svakom novom igrom...jednostavno "smrzne" u momentima igre
Ne mozes instalirati igru? izbaci neki error ili?
sto se tice drugi igara, mozda pregrijavanje? jesi gledao temperature.
i koje drivere imas?
izbacuje neke znakove, upitnike kvadradice ili kako vec... i da nije kompaktibilno sa windowsom....a ne vjerujem da je pregrijavanje jer koristim onaj hladnjak sto ide ispod laptopa..alu + 3 ventilatora i koji je spojen na drugi racunar...tako da ne vuce struju sa laptopa, minimalno opterecenje..toliko o grijanju....mislim da konfiguracija moze podnijeti gta4 ???? e sada jedino mozda drver .... verzija za ati mobility radeon HD5470 je ova -8.741.0.0
driver date- 27.5.2010.
na device status-This device is working properly....... heheheh stvarno nemam vise ideja sta je problem ili je windows ili driveri..ili vec imate neku ideju sta je problem..i da naglasim laptop je kupljen u nejmackoj sa originalnim windowsom home premium 64 bit....sada je ova nasa crack verzija ultimate 32 bit.....
verzija za ati mobility radeon HD5470 je ova -8.741.0.0
driver date- 27.5.2010.
Evo ti novi driveri pa pokusaj sa njima.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
Pozdrav svima, nedavno sam kupio laptop, i instalirao gta 4. Ali igra ima malo fps-a. Komponente laptopa su navedene u potpisu, je li moguče da s takvim laptopom sve šteka na low detaljima??