Grid je oduvijek bio na ti kad je riječ o grafici i FPS-u. Svaka čast na tome. I nema smisla pljuvati po igri, ako vam se Arkade ne sviđaju, ok, ne sviđaju vam se i gotovo. Ne znači da je igra loša.
Ni meni se ne sviđa Mass Effect x pa ne smatram igru lošom.
pa ok, napisi onda sto je pozitivno kod igre
samo zato sto je arkada ne mora znaciti i da je igra dobra ako cemo tvojom logikom
zadnja dobra arkada koju sam igrao bio je grid 1/dirt 1
po cemu je ovaj nastavak bolji od grid 1? cockpit view, malo je reci da je uzastan (nazadovao je naspram cockpita iz grida 1 koji je izasao prije 6g)
kakva je fizika? vodjenje tima? AI? lokacije?
a sto se tice grafike, igra je izasla za starije konzole i PC, obiluje bloomom i low res texturama (cak i nakon HD texture packa koji utjece samo na aute) - naravno da ce igra letiti na novim kompovima u max detaljima na 60FPSa kad nije uopce graficki zahtjevna
codemasters vec duze vrijeme izdaje poluproizvode od trkacih igara - nikakva revolucija, neki posteni odmak od prijasnjih igara u serijalu, vec samo inkrementalni nastavci za koje naplacuju full cijenu (dirt serijal su ujebali do jaja)
ista stvar sa EAom i NFS serijalom
imam osjecaj da te igre rade samo za klince sa konzolama koji ne znaju za bolje i kupuju igre zato sto imaju lijepo pakovanje