Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Kewin kaže...

probaj vsync stavit na HALF

Hvala, locko sam na 30 međutim tako sam uspio 2 minute igrat, jednostavno mi je igra "pregruba", tj isto kao da postoji neki microstutter (iako je fps lockan 30 bez dropova) te kad sam se vrati na 60 bilo je jednostavno dosta, dosta bolje. Sad ne znam jel svima ali meni igra na 30 poprilično "šteka" kada se vozim top speed kroz grad dok je na 60 glatko bez problema. Probo sam čak i sa settingsima na kojim imam 60fps lockat na 30 i opet mi je igra išla loše.

12 godina
kenan.M kaže...
Kewin kaže...

probaj vsync stavit na HALF

Hvala, locko sam na 30 međutim tako sam uspio 2 minute igrat, jednostavno mi je igra "pregruba", tj isto kao da postoji neki microstutter (iako je fps lockan 30 bez dropova) te kad sam se vrati na 60 bilo je jednostavno dosta, dosta bolje. Sad ne znam jel svima ali meni igra na 30 poprilično "šteka" kada se vozim top speed kroz grad dok je na 60 glatko bez problema. Probo sam čak i sa settingsima na kojim imam 60fps lockat na 30 i opet mi je igra išla loše.

ti se zajebavas jelda , jelda 

ocekujes od nas da ti objasnimo zasto ti igra nije fluidna na lockanih 30 fps-a a na 60 ide glatko,

ili sam nesto krivo shvatio

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kad upalite Franklinov ability i držite gas, jel možete ubrzati iznad 120mph?
Meni ide i do 200, ali kad ugasim ability, onda usporim. Nema baš smisla..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Moja dosadašnja GTA V avantura u 70 slika...

Do kraja avanture još vjerovatno toliko; još nema podmorja, nema šumovitih i brdskih područja itd...

Moj PC  
8 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem, kada parkiram monstera kod Trevora u hangar, ne želi ga spremiti, a u garazu naravno, ne stane

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 22:39 (alien20).

0 0 hvala 0
15 godina
Roko567 kaže...
dennocro kaže...

svaki put kad udjem u igru je windowed da li se moze stavit da ostane fullscreen?

Imao sam i ja taj problem, uspio sam nekako alt enter

Stavi borderless window

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
13 godina
doktor1 kaže...

Moja dosadašnja GTA V avantura u 70 slika...

Do kraja avanture još vjerovatno toliko; još nema podmorja, nema šumovitih i brdskih područja itd...

OT

Zar nisi imao i PC Cars album?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

ti se zajebavas jelda , jelda 

ocekujes od nas da ti objasnimo zasto ti igra nije fluidna na lockanih 30 fps-a a na 60 ide glatko,

ili sam nesto krivo shvatio

Ma to je primarno bilo da se zahvalim kolegi sa foruma na pomoći te sam još dodatno podjelio svoja iskustva. Na drugim igrama mi 30fps definitivno ne izgleda tako, čak ni na konzoli (i ako sam igrao samo par sati).

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Koliko ste vi dobili novca iz pljacke draguljarnice na pocetku? Sada imam oko 700k dolara sa franklinom, a imao sam 500k od bonusa pa me zanima dali je samo 200 tisuca dobitak kod njega? uzeo sam sve najslabije na pljacki osim hakera koji je bolji

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

imam ogroman problem s fpsom, previše šteka... ma za poludit

ako bi mi mogo netko rec šta da stavim pod graphic setting 

konfa:

Philips 200WS [20"]
Intel i5 760 @2.8ghz x4
NVIDIA GeForce GTX 460
Gigabyte GA-P55-UD3L
Kingmax FLFE85F 2x2GB DDR3 1333MHz
Samsung HD502HJ 500GB 7200RPM
Corsair CX500
Windows 7 Ultimate 64bit

skinio sam ovo: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/83819/en-us i probo launchat igru al ne pomaze ni malo..

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pogledajte na sto sam naisao dok sam ronio daleko od kopna po mraku, slabo se vidi, u pocetku nisam ni skuzio

nego kada sam pregledavao video sam vidio nesto u mraku, traje par frameova u videu, usrao sam se. 

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

14 0 hvala 0
13 godina
Marcuskac kaže...

Pogledajte na sto sam naisao dok sam ronio daleko od kopna po mraku, slabo se vidi, u pocetku nisam ni skuzio

nego kada sam pregledavao video sam vidio nesto u mraku, traje par frameova u videu, usrao sam se. 

Bolesno!!!

A i ja sam se nagledao svakakvih cudnovatih scena i situacija...totalno asimetricna igra..ludo!!

16 godina
Grand Theft Auto V PC

jel naiso neko na onog velikog kita u moru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali mogu ja stavit Upadet 5 iako iman samo upadet 1 na kojem i igram sada,inace je jogurt verzija?

p.s.dali su performanse poboljsane s upadetom 5 i dali burza radi kako treba ako je ko vec isprovao??

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Burza ti jogurtu nece nikad radit jer nije orginal (objasnjeno negdi na redditu).
Ako stavljas update, kopiraj trenutni folder gta 5 negdje da imas backup ako slucajno nece raditi. Znam da je to puno prostora, ali ebiga - better safe then sorry.
15 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Cek,  sta je to? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Marcuskac kaže...

Cek,  sta je to? 

Gigantska hobotnica xD

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 9:55 (Deawood).
16 godina
odjavljen
Marcuskac kaže...

Great Old Ones...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Policija je u ovoj igri glupa ko noć...

Otišao sam pred vlastitu kuću, tamo ubio par ljudi, zavukao se u kuću i čekao policiju. Policajci su dolazili redom jedan po jedan i ja sam ih skidao na stepenicama. Mislio sam da će se dogoditi nekakav veliki upad ili nešto... Mislim da sam ih ubio preko 200 i nije mi se više dalo pa sam pustio da me ubiju.

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...
Marcuskac kaže...

Cek,  sta je to? 

Cthulhu haha.  

Mislim ocito je Photoshop, samo sam spojio 2 slike, nema ovakvih stvari u igri, bio bi

instant uninstall da vidim ovo dok ronjam.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 12:18 (Marcuskac).
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Naravno da ima takvih stvari u igri, s modovima :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ima tko konfu istu ko ja da mi kaže kako mu ide igra? (jogurt verzija)  Nemam ni sve na najjače a ne uspijevam lockat fps na 60, nekad dropa bez razloga, kad restartam igru sve super ide od 55-60. Sve je na ultra osim advanced graphics, tamo je jedino hd streaming while flying ON. I pod graphics jedino reflections very high, shadows high, reflection msaa off, tesselation high, post fx very high. Dakle to je jedino sniženo za mrvicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Otišao sam pred vlastitu kuću, tamo ubio par ljudi, zavukao se u kuću i čekao policiju. Policajci su dolazili redom jedan po jedan i ja sam ih skidao na stepenicama. Mislio sam da će se dogoditi nekakav veliki upad ili nešto... Mislim da sam ih ubio preko 200 i nije mi se više dalo pa sam pustio da me ubiju.

A u stvarnosti su kao pametniji?

16 godina
Friday kaže...

isto to sam i ja napravio, i nemogu vjerovat koja glupost, kreteni samo idu jedan za drugim, udes u zaklon i samo headshotove im bacas. ja sam mislio da ce okruzit kucu pa probat uc na sve moguce ulaze, okruzit me, bacit mozda bombu ili gas, ali nista.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Friday kaže...

isto to sam i ja napravio, i nemogu vjerovat koja glupost, kreteni samo idu jedan za drugim, udes u zaklon i samo headshotove im bacas. ja sam mislio da ce okruzit kucu pa probat uc na sve moguce ulaze, okruzit me, bacit mozda bombu ili gas, ali nista.

pa isto ti je i kad napraviš gang attack , zbuksaš se ,a telci samo dolaze jedan po jedan 

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sin mi se dopisuje sa Niko Belic-om

SLIKA1

SLIKA2

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

LJUDI KOJI IGRATE ONLINE !

Jel imate ovaj problem u Freeroam-u ?

Dakle, problem je što kad igram Online, i uđem u neki puni session, ili polupuni session (svejedno), svi igrači redom leftaju nakon 5-10 minuta igranja, i to odjednom (samo počne pisat iznad mape : left, left, left, left, left, left , left, left...) -.- i ostanem samo ja. užasno frustrirajuće.

Inače, na Bnetu sam (11mbps down., 1 mbps up.). Otvorio sam portove za GTAO na routeru. Upalio Upnp. Ugasio firewall. Ništa. Uvijek završim solo u sessionu. Navodno nisam jedini ---- https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203642817-GTA-Online-PC-server-splits-everyone-leaves-or-I-am-disconnected

Imam isti problem na zalost... Trazio i probao nekoliko "fixeva" ali nula bodova, takoder, port forward nije pomogao. Neki su problem navodno rijesili tako sto su instalirali network control software s kojim su podigli prioritet GTA V. Ja sam to probao sa Asusovim network iControlerom ali nije pomoglo.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 15:44 (Minoza).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Je li tko rješio problem resetiranja routera? Meni se svaki put kada probam GTA online, router resetira nakon 2-3 minute, i tako svaki put. Inače kod svih ostalih igara i điranja po internetu normalno radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
ukay1000 kaže...
Friday kaže...

A u stvarnosti su kao pametniji?

U stvarnosti bi mu došli sa svih ulaza u kuću, znači apsolutno svih, i porazbijali prozore, razvalili vrata i pobacali suzavce, sigurno ne bi bila redaljka. Istina je, policija je glupa ko qurac u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 15:47 (ReverseFlash).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice