e ljudi evo jogurt verzija vise ne radi pise da je potrebna aktivacija,sta treba uradit(a ne kupovat logicno) xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudi evo jogurt verzija vise ne radi pise da je potrebna aktivacija,sta treba uradit(a ne kupovat logicno) xD
Postavi datum na 15.4.2015.
Postavi datum na 15.4.2015.
yup evo radi hvala
Upravo stigao update za iFruit app!
Jbt, iako mi je zvuk na samsung telefonu ugasen, ovo govno je pocelo toliko buciti u uredu da su sve svi okrenuli i gledali u mene. Da stvar bude gora - volume down nema nikakvog efekta ...
ja sam ga updateao jos u 11h jutros, isto na poslu, pocne rokati, ljudi gledaju WTF, lik na telefonu isto kao sta je taj zvuk...meni volume down je spustio skroz zvuk
malo mi glupo da mozes narucivati dijelove samo za aute ciji si vlasnik, imam u garazi jednog, a onog bijelog chryslera van garaze i oba me cekaju svaki put kad udem u igru, dakle trebala bi kao biti oba, na kraju mogu nabrijati samo tog bijelog iz prve misije sa lamarom...nisam prelazio nista dalje, otkljucavao sam mapu i testirao konfiguraciju, uskoro pocinjem polako story mode
Ignore sugested limit stavi na ON i onda probaj!
htio bi staviti 1080p ali mi ne dopusta, ima li za to neko rjesenje? a sve ostalo sam smanjio na minimum...
ignore suggested limits ON
skinuo 60gb game files + neki 350mb patch raspakiro sve i kaze da je to preload game files.
dali mi mozete rec , sad kad kupim kljuc i stavim te file-ove u gta folder koliko ce se jos morat skidat, malo sam limited sa internetom, da znam planirat
Mapa je otključana otpočetka ili se otključava s misijama?
decki samo jedan odgovor mi treba vi koji imate original dali na jewel heist misiji kada prebacite na micheala i pokusate pucati iz kamiona vam tad igra zasteka ili ne?
decki samo jedan odgovor mi treba vi koji imate original dali na jewel heist misiji kada prebacite na micheala i pokusate pucati iz kamiona vam tad igra zasteka ili ne?
Nope igra mi radi bez bilokakvih izbacivanja i štekanja u tom smislu.
otkljucana je, mozes ici svugdje, ali ti sama mapa u meniju zakljucana, tj vidis samo u krugu 100m, kako vozis, tako otkljucavas pogled na mapu, jos nisam sve otkljucao, a igrao sam jedno 6-7 sati sve skupa, a nisam ni poceo misije jos :D
otkljucana je, mozes ici svugdje, ali ti sama mapa u meniju zakljucana, tj vidis samo u krugu 100m, kako vozis, tako otkljucavas pogled na mapu, jos nisam sve otkljucao, a igrao sam jedno 6-7 sati sve skupa, a nisam ni poceo misije jos :D
Onda je mapa stvarno velika
Čini se da je i ingame Anisotropic Filtering zbuggan u igri. Pogledajte usporedbu : http://67.227.255.239/forum/showpost.php?p=160641433&postcount=3999
Uistinu ima razlike, gledo sam kod sebe. Treba ugasiti ingame AF i staviti AF na 16x u Nvidia Control panelu. btw. nema nikakvog performance hit-a,,,
Pomoč!
Završio father/son misiju i ne pojavi mi se sedma misija: http://guides.gamepressure.com/gtav/guide.asp?ID=21714
Jesam nešto izostavio?
Gdje najjeftinije proći sigurno sa steam keyem?
Imam pitanje u vezi box izdanja ove igre. Ako bih kupio box izdanje je li to moguće aktivirati na RGSC-u pa da se kasnije može skinuti, u slučaju da se dvd-ovi pogube ili izgrebu.
kad god ulazim u igru uvijek mi se vraca na windowed mode, se moze nekako namjestiti da uvijek bude u fullscreen?
E sad lijepo vratiš datum na 15.04. i problem je riješen!
E sad lijepo vratiš datum na 15.04. i problem je riješen!
cijelo vrijeme mi je na tom datumu

Pitanje za ove koji su malo više odigrali multiplayer. Da li ga se isplati kupiti uglavnom zbog multiplayera? Uglavnom planiram solirati pa me zanima koliko bi se zabavio u njemu.
Zašto bi kupio samo zbog MP-a i onda igrao solo? That's wrong.
"uglavnom" očito nisi pročitao. Zanima me koliko se isplati ako neću svaki put igrati sa nekim.
Nevjerovatno, bem ti UC browser i njegovu kompatibilnost s ovim forumom, svaki post ovakav haha
Nego da, ako kupis box edition moras ga aktivirat na RSC i mozes skidat igru i sve to ko i da nemas kutiju.
Kakvih hendikepa imaju u ovom onlineu to je strašno.. Idem igrat setup da zaradim neš para u 15 minuta, ista 2 lika crknu 10 puta zaredom dok nisam pop*zdio i leavo.
Idem tražit drugi setup, vidim Prison Break - Bus, reko dobro to je kratko. K*rac moj kratko dođemo do busa i dva lika crknu, pogledam imena, opet isti. Nisam mogao vjerovat.
Išli smo restart i evo već 15 minuta na vrhu planine čitam Kanta i gledam njih kako nemogu pobjec od murje. Level 20.
Kako riješiti prvu misiju strangers and freaks? Stojim kraj nekih tipova ništa ne kontam
Ako je netko zainteresiran za gta v account nudim za 200kn.
Kako riješiti prvu misiju strangers and freaks? Stojim kraj nekih tipova ništa ne kontam
Kad su jogurtaši brisali nepotrebne multiplayer fajlove obrisali su sve "mp" datoteke, a jedna od njih je bila Strangers and Freaks tako da sada imaš samo ikonu na mapi. Uglavnom moraš skinuti te mp mape.
Kakvih hendikepa imaju u ovom onlineu to je strašno.. Idem igrat setup da zaradim neš para u 15 minuta, ista 2 lika crknu 10 puta zaredom dok nisam pop*zdio i leavo.
Idem tražit drugi setup, vidim Prison Break - Bus, reko dobro to je kratko. K*rac moj kratko dođemo do busa i dva lika crknu, pogledam imena, opet isti. Nisam mogao vjerovat.
Išli smo restart i evo već 15 minuta na vrhu planine čitam Kanta i gledam njih kako nemogu pobjec od murje. Level 20.
Zato ljepo igras sa ekipom sa teamspeaka,nevrijedi se patit sa nekim random likovima koji ne da nemaju voice nego ni na chat nepisu.