Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
skank666 kaže...
R4ck0 kaže...

kad gledam ove vaše screenshotove tek onda skuzim kolki sam nub i kako uopce ne iskoristavam ono sto ova igra nudi

jedan kupuje aute i stanove (nisam ni znao da se to moze, mislio sam samo hangari i garaze), drugi nailaze na pobijenu ekipu i pare, ovi peru heistove na mp, a ja samo linearno igram zadane misije, tu i tamo rejđam po cesti i pomognem klincu kojem su ukrali bajk 

i to mu još vratim bajk

tako i ja... ne znam igrat ovakve igre.

Ja rjesavam misije da bih imao novaca da bih mogao uloziti u dionice na kraju price i dobiti masnu lovu od assassinationa.  E onda cu kupovat kuce. 

A do tad gazim klince na biciklima,  istrazujem i pljackam Gruppe6.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina

Treba stavit low priority na:

gtavlauncher.exe 

subprocess.exe

a na high priority

GTA5.exe

slika je tu

Možda mu to pomogne bar da smanji CPU usage i dobije koji fps više

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Friday kaže...

A pazi fleša - rugala se sova sjenici...

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sstrmi kaže...

a recimo u FC3 i FC4 grafa mi zakucana na 99% a CPU samo na 60%+ i radi sve odlično

To nema veze. Da u Far Cry-u imaš 30 životinja koje hodaju oko tebe, isto bi ti se desilo kao u GTA-u.

Probaj upaliti AC Unity ili neki MMORPG, pogotovo u glavnom gradu gdje ima puno ljudi oko tebe, pa vidi kako će ti raditi.

PSN - DeniZg80
16 godina
sstrmi kaže...

pc iz potpisa , danas stavio zadnje drivere i evo kako radi.CPU ide od 85-99% a grafa od 25-31% i zbog toga imam između 25-60fps što je suludo.1080p , high detalji bili i spustim na medium i isključim teselaciju i ostalo isto fps

Napravi ovo kao na slici

možda dobiješ koji fps gore a CPU dolje

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ova igra zreba Role play mod kao recimo altis life u armi 3

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo moje misljenje sto se tice story moda odlicno je jako mi se svidja ali sto se tice online mogli su to malo bolje uraditi.Kao npr glupo mi je sto vidim igrace na mapi mislim iskreno sta me briga gdje je netko u gradu  i sami spawn ako te neko ubije vraca te blizu mjesta gdje si ubijen  bolje bi bilo da je random spawn.Isto tako i timska borba kad vidis gdje je ko od neprijatelja.Zasad su te dvije zamjerke od mene nisam puno igrao online pa neznam sta jos ima.Ovo govorim vjerovatno zato sto sam dugo vremene proveo igrajuci armu ll i armu lll mislim i na armi ima tih sitnica kad na mapi vidis neprijatelja ili igraca ali opet u vecini modova koje sam igrao bilo mi je draze kad je to iskljuceno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 15:03 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chutac kaže...
skank666 kaže...
R4ck0 kaže...

kad gledam ove vaše screenshotove tek onda skuzim kolki sam nub i kako uopce ne iskoristavam ono sto ova igra nudi

jedan kupuje aute i stanove (nisam ni znao da se to moze, mislio sam samo hangari i garaze), drugi nailaze na pobijenu ekipu i pare, ovi peru heistove na mp, a ja samo linearno igram zadane misije, tu i tamo rejđam po cesti i pomognem klincu kojem su ukrali bajk 

i to mu još vratim bajk

tako i ja... ne znam igrat ovakve igre.

Ja rjesavam misije da bih imao novaca da bih mogao uloziti u dionice na kraju price i dobiti masnu lovu od assassinationa.  E onda cu kupovat kuce. 

A do tad gazim klince na biciklima,  istrazujem i pljackam Gruppe6.

nisu to kuce za kupovat, to su razni hangari, kina, golf igraliste, prodavaonice itd.

kucu ko kucu nemozes kupit u single playeru.

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Bude ga imala sigurno.

SVEMOGUĆI
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Bude ga imala sigurno.

Ako modding zajednica bude aktivna kao i u GTA 4, sve me nekako strah što će sve ovdje tek izmisliti :D

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja nisam ljubitelj veliki ove igre ali sam je instalirao da vidim i to "cudo" :) ali ne radim nista drugo osim sto manitam po gradu,ubijam ljude i tu i tamo obavim koju misiju.

Daj moze li neko navest neke stvari s cim se moze zajebavat po igri osim ovog navedenog?jer sad trazit po int ili gledat youtube kako i sta toliko nisam izgorio.

Pozz. 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Ja nisam ljubitelj veliki ove igre ali sam je instalirao da vidim i to "cudo" :) ali ne radim nista drugo osim sto manitam po gradu,ubijam ljude i tu i tamo obavim koju misiju.

Daj moze li neko navest neke stvari s cim se moze zajebavat po igri osim ovog navedenog?jer sad trazit po int ili gledat youtube kako i sta toliko nisam izgorio.

Pozz. 

Ako imas ilegalnu verziju - mozes pratiti story mod i malo divljati po gradu i to je to.

Ako imas legalnu verziju onda u online modu mozes igrati s ekipom, kupovati nekretnine, aute, oruzja, obavljati misije, pljacke, poslove itd ...

Puno zanimljivije nego story mod, bar meni. Jedino radi toga sam uzeo igru.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Jedino radi toga sam uzeo igru.

I da možeš mačke ubijati. Uvijek te zanimalo zašto je mamić govorio "zgazit ću te kao mačku"

Freak Show Inc.
11 godina
Bastardo kaže...

Ako imas ilegalnu verziju - mozes pratiti story mod i malo divljati po gradu i to je to.

Ako imas legalnu verziju onda u online modu mozes igrati s ekipom, kupovati nekretnine, aute, oruzja, obavljati misije, pljacke, poslove itd ...

Puno zanimljivije nego story mod, bar meni. Jedino radi toga sam uzeo igru.

Ma jogurt je kod mene,samo sam tio da vidim kakva je igra,oko ceg je toliko price.Nije me to nikad privlacilo tako ni sada.

A za online mi je i bf4 dovoljan,ovo ostalo nista ;)

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel mi se isplati kupovati igru sa ovom konfiguracijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Slugterra4 kaže...

Moraš sačekati da flešu istekne novi crveni karton. On ti se kuži u te stvari...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
Slugterra4 kaže...

Moraš sačekati da flešu istekne novi crveni karton. On ti se kuži u te stvari...

A stvarno te pitam 

15 godina
Slugterra4 kaže...

ako mislis igrati na low detaljima, maloj rezoluciji i to ti nesmeta onda se isplati skini jogurt verziju i vidi.I da ne zaboravim reci uradi defragmentaciju diska posto ima forumasa i kazu da 30% bolje igra radi.;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 15:40 (dreadmoore).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Slugterra4 kaže...

Tko ce flesa docekati.

Igra je predobro optimizirana i zenge-cro/nemanja se kune u optimatizaciju, dakle - go4it!

17 godina
Meni igra radi vrhunski sad ako je to do optimizacije ili do toga da imam solidne komponente to je druga prica. Bilo bi zalosno da mi moj komp to nije u stanju gurat a sve ostale igre rade bez greske.

Ne mozete imat komp iz devedesetih i ocekivat cuda a ako vam se igra rusi onda nemate srece.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra je optimizirana solidno, ali loading time je očajan, baš izgubim volju za igranjem kad mi treba 10 min za uć u heist (load, pa izbaci, load, izbaci itd)

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pa tko kaže da ova igra nije dobro optimizirana nek si puca u glavu-kratko i jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma daj , svejedno je očaj da koristi između 25-31% grafu

http://social.xfire.com/profile/strmi007
16 godina
Roko567 kaže...

Igra je optimizirana solidno, ali loading time je očajan, baš izgubim volju za igranjem kad mi treba 10 min za uć u heist (load, pa izbaci, load, izbaci itd)

Upravo sam zbog loading time-a u Online modu igrao svega 15 minuta. Očajno sporo.. (SSD ili mehanički disk, svejedno). Možda me opet uhvati volja jednom i potraje duže od prvog puta.

10 godina
neaktivan

Znaci da kupujem,predlazes neku stranicu gdje da kupim? 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ekipa još malo pa će biti:

420 u 420

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

nekuzim koji je vrg ovima stalno neki jogurt pominju a tema gta5

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zmaz kaže...

nekuzim koji je vrg ovima stalno neki jogurt pominju a tema gta5

Sad nitko ne silazi s kompjutera, svi igraju GTA, pa pojedinci dobronamjerno podsjećaju prve da se zdravo hrane...a kako pojedinci taj jogurt skinu s torenta, to ni meni nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 15:59 (Predator003).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovo nema smisla , evo sad povećao sve na max što ide i grafička se odjednom koristi 96%+ ali imam naravno samo 5fps dok je zato procesor u isto vrijeme pao na 5-25% . Jaka optimizacija

http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Ovo nema smisla , evo sad povećao sve na max što ide i grafička se odjednom koristi 96%+ ali imam naravno samo 5fps dok je zato procesor u isto vrijeme pao na 5-25% . Jaka optimizacija

Kaze zenge da si pucas u glavu :)

Morat cu i ja ... stopama Kurta Cobaina ...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice