ima netko da bi danas malo heistove igro ?:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A u cemu je problem grafi? koju da stavim msm neku na kojoj bi radilo na high
xcell.teamspeak.me
dodji na teamspeak / bug crew
sve na najslabije i još ti bi štekalo, ak defragmentiraš disk možda možeš i na malo većim al bu ti opet štekalo
Prekinite pisat nebuloze da će se dobit bolje performanse defragmantacijom diska!
Pa koji vam je?
Možda nekome tko nije vodio brigu o računalu pet godina FPS i skoči za strašnih 3 FPSa, ali svakih pet postova davat savjete da će se defragmantacijom poboljšat performanse je suludo!
Stavljanjem igre na SSD se ne poboljšavaju perforamnse već loading time, a vi stalno ljude pilite sa nekim defragmantacijama...
Ako se redovno održava Windowse nikave defragmantacije neće poboljšat performanse.
Netko će možda dobit jedan, dva FPSa više ako mu je disk u kaosu, ali to nisu "bolje performanse"!
AKo netko hoće na svom hardwareu povećat performanse to će napravit overclockom procesora i grafičke, a ne defragmantacijom diska!
Ljudi, koju soft shadows opciju koristite, Nvidia PCSS ili Softest ?
nemrem se odlučit što mi bolje izgleda
Nvidia PCSS ili Softest ?
PCSS su mi čudne, (plus za moj hardware prevelik kradljivac FPSa, pogotovo u šumskom području)...
Ali čini se da igra općenito ima neke mušice u vezi sjena...
Meni čak Soft sjene izgledaju bolje od Softest; nisu oštre, a Softest varijanta na nekim mjestima mi ima užasan izgled! Aloi to bi moglo biti do thi "sjenovitih mušica"
________
Inače, utuko 20 sati igre sa time da sam prešao svega 23/80 glavnih misija...
Vidim bez problema 100+ sati u ovoj igri, ali nije mi žao jer nezanm kada sam vidio takvu brigu oko detalja i raznovrsnog gameplaya u jednoj igri... Ja mislim da nisam... Ovako nisam bio oduševljen od Alien: Isolationa!
Rockstar je napravio čudovište od igre! GTA IV nije ni do kičice ovoj igri; Max Payne 3 je drugačiji đir, ali isto fantastično i detaljno iskustvo. Sada imam još veću želju za igranjem RDRa...
Bio sam u luci i vraćo sam se sa tegljačem do stana te sam morao u koloni vozit jer je toliko kamiona izalzilo i ulazilo u luku.. Još moj stil igranja di ne radim nered i to onda potraje...
Da bi dolaskom ispred stana tegljač parkiro na parking, izašo iz njega i čuo ono puckanje u motoru nakon šta se je ugasio!! DFQ?
Da ne pričam o simuliranim amortizerima, dugim/kratkim svjetlima itd....
Jedva čekam vidit šta još svašta ima...
I moram reć da mi se fizika vožnje sviđa! Ovakvu fiziku mora imati svaka open world igra, minimalno!
Zalazak sunca izgleda tako dobro da je to nevjerovatno, (ali samo sa PostFX i Shader opcijama na maksimumu)
Najbolje korištenje bloom efekta šta sam vidio!
Pošto je tek ove godine došla na PC platformu, trentuno je moj GOTY za 2015.. Ali dolazi još Witcher 3, a slab sam na fantasy i veliki fan tog svijeta...
Kod protagonista ništa novo, Michael i dalje u svom muscle ljubimcu, a Trevor u šleperu...
...
A u cemu je problem grafi? koju da stavim msm neku na kojoj bi radilo na high
r9270x ili gtx660 i jos 4gb rama

Moze li neko pomoci. Doktor je pomogao dosta. Instalirao igru sam.
Krenem da je ukljucim pojavi se Window mode, reklama Rockstara sa onim R i kao zvezdice, cuje se pucnjava i policija, nakon toga pojavi se crno stoji minut i onda ono Grand theft Auto V has stopped working, i ispod chek online for a solution and close the program.
Ukoliko se desi da stavim alt+enter (da rasirim sliku) reklama se prekida i odmah crno i nakon toga opet isto GTA has stoped working bla, bla...
Cuo sam da je do rezolucije, moze li se kako promeniti van igre?
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GTA5.exe
Application Version: 1.0.331.1
Application Timestamp: 552e6ef2
Fault Module Name: atidxx64.dll
Fault Module Version: 8.15.10.163
Fault Module Timestamp: 4a5bde6b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000000000019a844
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Ljudi znam da vam je ovo vec na vrhu glave, al ima li itko ovdje sa malo starijom generacijom gfx kartica?
Tocnije ATi-jevu 5xxx seriju.
Imam ATi Radeon 5870, mocna graficka za svoje vrijeme, zanima me ima li ju itko drugi i kako se igra vrti na njoj.
I pretpostavljam da 4 GB rama nije dovoljno.
Hvala unaprijed! :)
Ljudi znam da vam je ovo vec na vrhu glave, al ima li itko ovdje sa malo starijom generacijom gfx kartica?
Imam ATi Radeon 5870, mocna graficka za svoje vrijeme, zanima me ima li ju itko drugi i kako se igra vrti na njoj.
na njoj nemozes posteno vrtiti gta 4 kamoli ovo
imas 7850 za jeftino na njuskalu
Gta IV se ne može pošteno vrtiti.
AMD FX-8300 3,3Ghz
Gigabyte 970A-DS3P
Gigabyte R9 270 X OC 2GB
Ripjaws 2x4 GB RAM DDR3 1600Mhz
na ovome skroz lijepo ide, 45-60 fps, ovisi gdje, zna pasti malo ispod na travi, inace je u navedenim okvirima, postavke sve na very high, msaa 2x, fx ukljucen, texture mislim da su normal, jer da sam ih pojacao, ne bi bilo dosta 2GB VRAMA
Digni texture barem na high, od svih opcija one se najviše primjete a zahtjevaju skoro "samo" vram, sve ostale postavke možeš slobodno spustit na high, skoro nikakva razlika u prikazu. Također mislim da je msaa overkill za tu grafu ako igraš na 1080p.
gledao sam razliku izmedu textura na high i na normal ili koja je vec ispod high, razlika je 700 mb vrama, mislim da se ne isplati, dignem ostalo, a ovo pustim, neznam stvarno...
igram na 1440x900 na 19ki do ljeta, onda fhd 24ka
AMD FX-8300 3,3Ghz
Gigabyte 970A-DS3P
Gigabyte R9 270 X OC 2GB
Ripjaws 2x4 GB RAM DDR3 1600Mhz
na ovome skroz lijepo ide, 45-60 fps, ovisi gdje, zna pasti malo ispod na travi, inace je u navedenim okvirima, postavke sve na very high, msaa 2x, fx ukljucen, texture mislim da su normal, jer da sam ih pojacao, ne bi bilo dosta 2GB VRAMA
Digni texture barem na high, od svih opcija one se najviše primjete a zahtjevaju skoro "samo" vram, sve ostale postavke možeš slobodno spustit na high, skoro nikakva razlika u prikazu. Također mislim da je msaa overkill za tu grafu ako igraš na 1080p.
gledao sam razliku izmedu textura na high i na normal ili koja je vec ispod high, razlika je 700 mb vrama, mislim da se ne isplati, dignem ostalo, a ovo pustim, neznam stvarno...
igram na 1440x900 na 19ki do ljeta, onda fhd 24ka
Meni na normal texture izgledaju ko da su direkt uzete sa ps3/xbox verzije, drugim riječima užaš! Sad trenutno igram na 1080p,very high texture, reflection i water quality, ostali detalji high (shadow softest) max slideri, msaa x2 + fxaa i pod advanced ono za flying upaljeno, fps u 99% slučajeva oko 60, minimalno 55. Ja bih na tvom mjestu stavio sve na "high" te prebacio texture sa normal na high, eventualno ugasio MSAA ukoliko bude trebalo još vrama.
http://www.gamersnexus.net/gg/1907-gta-v-texture-quality-comparison-and-fps-4k
Da normal texture su iste kao i na starim konzolama... šteta je ako imaš mogučnosti da ne staviš na high.. Razlika je definitivno vidljiva.
šteta kaj se nemere vozit vlak
kakav disk?ljudi kaj vi konzumirate?
leteći hehehehe
angrybird nema mjesta na diskovima, pa je ljubomoran
Ja sam sve postavke stavio na high (i texture) i ugasio onaj limitator gpu memorije, sada mi se koristi 2230/2048 i sve radi super, vecinom 50-60fps se vrti, u nekim dijelovima grada pada na 40-50, ali odlicno radi
EDIT: ovo sto je malo crveno na braniku nije paintjob
Ili si jako mlad ili si zaboravio da su napravili rebranding na 6xxx seriji, 6970 je nasljednik od 5870 koji je bio flagship u svoje vrijeme.
Ta 7850 je stvarno zanemarivo brza od 5870, jedinio sto ima vise VRAMa. Inace su tu negdje po performansama. Tek je 7870 20% brza..
5870 vrti GTA 4 na max postavkama u fullHDu na stabilnih 50 fpsa. (v1.0.7.0)
Thx, iako je snimano krumpirom, lik vrti na medium postavkama koliko sam shvatio.
Neka jos dura ta stara lija, bome se jos solidno drzi..
kakav disk?ljudi kaj vi konzumirate?
leteći hehehehe
angrybird nema mjesta na diskovima, pa je ljubomoran
Da, nemam mjesta na SSD-u više, ali HDD je i više nego dobar, učitavanja su duplo, ako ne i više bolja i kraća nego na PS3 verziji koju sam prije igrao.
Necu sigurno davat još 500 kn za novi ssd da bih imao možda 3-4 sekunde kraće učitavanje.
Odi si malo defragmentiraj disk kojih 2-3 sata, možda dobiš koji FPS više
Ja sam sve postavke stavio na high (i texture) i ugasio onaj limitator gpu memorije, sada mi se koristi 2230/2048 i sve radi super, vecinom 50-60fps se vrti, u nekim dijelovima grada pada na 40-50, ali odlicno radi
Gdje si ga našao?
Ili si jako mlad ili si zaboravio da su napravili rebranding na 6xxx seriji, 6970 je nasljednik od 5870 koji je bio flagship u svoje vrijeme.
Ta 7850 je stvarno zanemarivo brza od 5870, jedinio sto ima vise VRAMa. Inace su tu negdje po performansama. Tek je 7870 20% brza..
5870 vrti GTA 4 na max postavkama u fullHDu na stabilnih 50 fpsa. (v1.0.7.0)
Thx, iako je snimano krumpirom, lik vrti na medium postavkama koliko sam shvatio.
Neka jos dura ta stara lija, bome se jos solidno drzi..
oh boze 7850 zanemarivo brza od 5870
samo 3dmark6 rezultat od ove dvije 20,570 vs 14,380 i 3dmark 11 6,510 vs 4,390
daj malecni smiri mastu i kupi neku noviju od te prastare kartice
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2428094
evo ti benmark pa si slozi nesto
Gdje si ga našao?
kupio, 500k sa svime upgradanim
Imam problem sa snapmatic galerijom. Naime uslikam sliku preko mobitela i kada ju zelim pogledati u galeriji igra se crasha. Ima li netko ovakav problem? Btw igra je original.
radi li na 32-bitnom osu? win7 inace
itko? da ne kupujem ako ne radi prije nego instaliram nove windowse
64 bit only
cudno meni radi na androidu 2,3 a on je 16bit
hmmm
Provjereno znam da se GTA V moze vrtiti na phenom 965 stock, 4gb ddr3 rama i 5850 stock, full hd reza sa normal postavkama
Svaki put kada pokrecem igru pri LOADING SAVE GAME izbaci me i pise GTA 5 has stop working, ima ko kakvo rijesenje?