Bok ljudi, eto mojih dojmova. Igra je zasad ispunila sva moja ocekivanja, sto se tice gameplaya i optimizacije.
Doduse kada sam igrao sat i pol ponoci, igra mi je znala stucati dosta kada sam free roamao gradom i nije uvijek islo fluidno, i nakon sati i pol su cak i teskture pocele nestajati sto me bas uplasilo. No kada sam dns palio sve je radilo dobro. Igram na 1920 rezi, zgasio sam fxa, sve ostalo high, very high po defaultu. Ukljucen Vsync jer bez njega imam previse screen tearinga. Fpsa imam prosjecno oko 55, dolazi do 60, zna pasti do 50, 45 i u nekim rjetkim situacijama zna na sekundu zastuknuti na 35. Dakle 280x imam i i5 2500k...
Zadovoljan sam zasada optimizacijom nadam se da ce patchevima/driverima biti jos i bolja. Takoder javim kakvo ce mi biti stanje kada clockam svoj i5 proc sa 3,3 na 4,5 za koji dan.
Sto se tice gameplaya jako je zabavno bas sve. Pucanje odlicno napravljeno, first person super, za voznju sam se bojao da ce biti prearkadna ali nije toliko, i ostecenja su zadovoljavajuca. Svijet je gust i prekrasan, gdje god se okrenes nesto je zanimljivo. Odigrao tek dvije misije, ali su zasad jako zabavne, tesko se odvojiti od ekrana!
Kako ti je tako nizak fps, sa mojom konfom fullhd, max slideri, sve na high, fxaa i nikad ne dropa ispod 60fps, većinom se kreće oko 70-80 dok je u vožnji 60tak. Vysnc off jer nemam nikakav screen tearing. Jesil instaliro beta drivere 14.3?
P.S: Razlika između very high, high je apsolutno nikakva.