GhastCraft

poruka: 21
|
čitano: 1.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GhastCraft

Zdravo, Otvorili smo novi freebuild cracked server.

Generali(Owneri) su {#} HuntVenom {#} {#} Marincek {#} {#} ReXWolf {#} {#}TaNk {#}

Da biste došli na Whitelist u komentar napišite svoje ingame ime i sacekajte da vas stavimo.

IP je: nsdrughka.zapto.org

Server će vam malo lagat jer je hostani na windows 7 a neki govore da nemožemo mjenjat gb/ram. ako vi znate kako na windows 7 mjenjat postat ćete moderator tko prvi napiše.

Ako nešto nije jasno PM me ili ReXWolfa ili napisite u komentar

matej polgar
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:31 (matejko).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: GhastCraft

Samo se joinajte sto prije jer je server pre cooooooooooool  =-)))))))))))))){#}

{#}{#}{#}

RMatjanec
15 godina
GhastCraft

Eto ti primjer bukkit bat filea za gigu rama... Znaci lako se promijeni na vise...

@ECHO OFF

SET BINDIR=%~dp0

CD /D "%BINDIR%"

"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit-1.2.5-R1.0.jar

PAUSE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GhastCraft

Hvala! Ako će radit imas moderatora na serveru

matej polgar

0 0 hvala 0
15 godina
GhastCraft

Mora raditi, meni normalno dize server... Ne znam dal imate bukkit, ako ne, zamijeni craftbukkit-1.2.5-R1.0.jar sa vec kojim .jar-om se sluzis. Naravno .bat treba biti tamo gdje je .jar (main direktorij). Naravno, za ram mijenjas ono di pise 1024 na 2048 za dve gige itd...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ako si tu reci mi tvoj minecraft username pa da te stavim na white list

RMatjanec
15 godina
GhastCraft

Ne igram ti ja bas cesto... Leryan mi je uvijek bio nick.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

os igrat onda sa mnom u serveru????????????

ja sam te stavio na whitelist pa sada mozes uc u srw!!!!!!

RMatjanec
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:27 (ReXWolf).
13 godina
neaktivan
GhastCraft

Nema više whitelista samo dođite na server.

matej polgar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ReXWolf kaže...

Samo se joinajte sto prije jer je server pre cooooooooooool  =-)))))))))))))){#}

{#}{#}{#}

Molim vas, dajte pokažite neku ozbiljnost pri regrutiranju novih članova. Ovako se to ne radi.

Mijenjam Origin account sa BF3 Limited Edition (Back to Karkand i Physical Warfarea Pack) i Bad Company 2 za Diablo III key. Ponude na PP
14 godina
GhastCraft

Sori deck iali nije vam nest server :/

Kolko sam skuzio tek ste poceli radit po meni niste jos trebali micati whitelist jer iamte samo spawn,neku crkvicu i most.

Most bi stvarno trebali skratit jer je predugacak,malo uredite spawn :)

2.5/5 objasnjeno plus laga kao sto si napomenuo kada malo uredite ocijenit cu opet :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GhastCraft

Samo kritizirate a uopce neznate za zabavu

RMatjanec

0 0 hvala 0
14 godina
ReXWolf kaže...

Samo kritizirate a uopce neznate za zabavu

zabavno je tebi i adminima ja kad sam dosao server je bio prazan pa sam mogao samo to ocijeniti

13 godina
protjeran
GhastCraft

Jer je u nasem serveru preeee coool zato bi svi trebali biti u serveru svaki dan u pola 9 ili 9 sati pa cete vidjeti sta je zabava!!!!!!!!!!!!

RMatjanec

0 0 hvala 0
14 godina
ReXWolf kaže...

Jer je u nasem serveru preeee coool zato bi svi trebali biti u serveru svaki dan u pola 9 ili 9 sati pa cete vidjeti sta je zabava!!!!!!!!!!!!

ok 1. probaj ne stvljati ovako nesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niti pisiati ovakoooooooo, jer ides ljudima na onu stvar takoder reklamiraj server ali nemozes govorit kao da je najbolji na svijetu...

13 godina
neaktivan
GhastCraft

Ja se ispričvam.
Zelenbic i ja bi htio da ima puno građevina odmah napoćetku ali server je poceo prije nekoliko dana morali smo sate i sate potrositi za npr. crkvu treba malo maste i kreativnosti pokazat.

Napomenuo si da server laga. Eto gore ti pise zasto . Imamo problem sa gb/ram, nesto ne radi probavali smo puno nacina ali dode neki error. Ali rijesit cemo mi to brzo 

matej polgar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GhastCraft

I da most je predugacak?
Most smo napravili samo da izgleda realno. Da si cito tamo vidio bi imas /warp Roma           I onda mos otic u divljinu ili kamo oces 

matej polgar

0 0 hvala 0
14 godina
matejko kaže...

Ja se ispričvam.
Zelenbic i ja bi htio da ima puno građevina odmah napoćetku ali server je poceo prije nekoliko dana morali smo sate i sate potrositi za npr. crkvu treba malo maste i kreativnosti pokazat.

Napomenuo si da server laga. Eto gore ti pise zasto . Imamo problem sa gb/ram, nesto ne radi probavali smo puno nacina ali dode neki error. Ali rijesit cemo mi to brzo 

i naveo sam da je zato stoe ste tek poceli ali niej vam trebalo sate i sate za crkvu 100% možda 2-3 sata za ideju(konstrukcije) za izvedbu ak oste sami smislili oko 1 h max.

14 godina
matejko kaže...

I da most je predugacak?
Most smo napravili samo da izgleda realno. Da si cito tamo vidio bi imas /warp Roma           I onda mos otic u divljinu ili kamo oces 

citao sam ali nisam znao sto je /warp roma i di vodi :P je realno ali realno bilo bi dobro da stavite prugu preko oga pa idu mincartovi :)

13 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Eto ti primjer bukkit bat filea za gigu rama... Znaci lako se promijeni na vise...

@ECHO OFF

SET BINDIR=%~dp0

CD /D "%BINDIR%"

"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit-1.2.5-R1.0.jar

PAUSE

Isprobali smo, piše da nemože stvorit novi Java virtual machine

Možda ćeš sad mislit da smo noobovi ali ako znaš šta treba puno bi nam znacilo 

matej polgar
15 godina
GhastCraft

Daj skrinshot poruke. Mozda trebate srusiti stari serv... Ne znam dok ne vidim koja vam je struktura foldera i/ili koji .jar zovete.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice